Ziggo Black Friday 2023: Check de beste deals en aanbiedingen!

Ziggo Black Friday deals beste

Overstappen naar Ziggo in de week van 24 november? Check dan zeker eerst de Black Friday deals van Ziggo. Door de beste deal te kiezen kan je zomaar tot €600,- besparen op internet en tv. Bovendien krijg je dan ook nog eens de hoogst haalbare internetsnelheid.

Hoe dan ook, dit artikel begin allereerst met een overzicht van alle Black Friday deals plus de waarde die de aanbieding vertegenwoordigt. Naast de actuele internet en tv deals kijken we ook naar enkele aanbiedingen uit het verleden en acties voor bestaande klanten.

Geen tijd? Weet dit! Als je snel de lopende acties voor Black Friday op jouw adres wilt bekijken, check dan eerst de website van Ziggo. Wil je meer weten over de huidige Black Friday deals of wil je weten wat de beste Black Friday deal is? Lees dan snel verder!

Beste Ziggo Black Friday deals voor 2023

Hieronder staan de beste Black Friday deals van Ziggo. Zoals je kunt zien krijg je de meeste korting wanneer je voor de duurdere internetpakketten gaat met minimaal tv.

InternetpakketBlack Friday dealActievoordeelMeer info
Internet OnlyN.N.B.Volgt.Bekijk bij Ziggo
Internet en tvN.N.B.Volgt.Bekijk bij Ziggo
Alles-in-1N.N.B.Volgt.Bekijk bij Ziggo

Let op de korting voor de Internet Only pakketten

Wanneer je besluit om voor een Black Friday deal te kiezen, dan moet je bij de Internet Only pakketten er even opletten dat in het geval van korting deze vaak minder lang duurt. In het verlengde geldt dit ook voor een cadeaus zoals wifi-versterkers.

Ziggo Black Friday deal in 2022

Tijdens de week van Black Friday in 2022 kregen nieuwe Ziggo-klanten de mogelijkheid om te profiteren van 50% korting. In het geval van Internet Only pakketten ging het om 6 maanden korting, en in het geval van internet en tv pakketten om 12 maanden korting.

Omgerekend kon deze deal je bij Internet Only ongeveer €380,- opleveren ten opzichte van het reguliere tarief. In het verlengde hiervan kon de deal je bij een internet en tv pakket €570,- opleveren op bij een alles-in-1 pakket €593. Plus de gratis activatiekosten (€20,-) kom je zo al snel op een bedrag boven de €600,-.

In tegenstelling tot de Black Friday deals van KPN had Ziggo geen keuzemogelijkheid voor het kiezen van een cadeau. Bij KPN kon je bijvoorbeeld in 2022 kiezen voor een Philips Smart tv of een Philips Soundbar ter waarde van €499,-.

Waarom naar Ziggo tijdens Black Friday?

Afgezien van de Black Friday aanbieding, zijn er natuurlijk meerdere redenen om te kiezen voor Ziggo. Allereerst kan je voor Ziggo kiezen om de internetsnelheid. Immers biedt zij kabelinternet waarmee je altijd de bestelde snelheid (bekabeld) geleverd krijgt.

Nog een reden om voor Ziggo te kiezen is het entertainment-aanbod. Zodoende is Ziggo één van de weinige internetproviders met een streamingsaanbod. Met haar Movies en Series pakketten bekijk je vele films en series voor zowel jong als oud.

Tot slot kan ook het modernere apparatuur een reden zijn om te gaan overstappen naar Ziggo. Zodoende krijgen alle nieuwe Ziggo-klanten een Wifi-modem met Wifi 6 en krijgen internet en tv klanten een interactieve tv-ontvanger met 4K-beeldkwaliteit.

Ziggo Black Friday voor bestaande klanten

Kunnen bestaande klanten ook profiteren van een Black Friday deal? Nee, helaas komen bestaande Ziggo-klanten met internet niet in aanmerking voor Black Friday. Wel kunnen bestaande klanten profiteren van korting door de volgende stappen:

  1. Login op MijnZiggo.
  2. Ga naar het huidige Ziggo-abonnement.
  3. Druk op huidig pakket wijzigen.
  4. Kijk naar de aanbiedingen voor bestaande klanten.
  5. Profiteer van de aanbieding en accepteer de voorwaarden.

Wanneer je op deze manier als bestaande klant profiteert van een aanbieding, dan moet je er even opletten dat de einddatum van jouw contract verlengd wordt. Ofwel, je zit gedurende een periode (vaak 12 maanden) weer vast aan Ziggo en kan je niet kosteloos overstappen naar een andere internet provider.

Hoe beoordelen klanten Ziggo internet en tv?

Volgens de Consumentenbond scoort Ziggo in het tweede kwartaal van 2023 een cijfer van 7,4. Hiermee is ze niet de beste internet provider, maar behoort ze wel tot de betere providers. Vooral op het gebied van tv scoort Ziggo goed.

Op het gebied van kwaliteit internet scoort Ziggo alleen ten opzichte van glasvezelproviders iets minder. Dit is niet gek, aangezien je met glasvezel een hogere uploadsnelheid kan behalen. Niettemin blijf kabelinternet een goed alternatief voor glasvezel.

Hoe dan ook, op het gebied van service scoort Ziggo een ruime voldoende met een 7.0. Ten opzichte van andere providers is dit niet gek, aangezien de providers die beter scoren zoals Solcon en Freedom Internet zich onderscheiden met een goede klantenservice.

Kortom, stap over na Ziggo tijdens Black Friday

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er meerdere redenen om te gaan overstappen naar Ziggo. Allereerst is natuurlijk de Black Friday deal an sich een goede reden om voor Ziggo te kiezen. Hierbij moet je rekening houden dat je bij de Internet Only pakketten vaak minder lang korting krijgt.

Naast de deals zijn er nog meerdere redenen om te kiezen voor Ziggo. Allereerst kan je voor Ziggo kiezen om het stabiele kabelinternet. In de tweede plaats kan je ook kiezen voor het entertainment-aanbod of in de derde en laatste plaats het modernere apparatuur.

Het is aan te raden om tijdens en voor de week van Black Friday (24 november) meerdere keren de website van Ziggo te raadplegen om de actuele aanbiedingen in de gaten te houden. En wat de deal ook mag zijn, het levert je vrijwel altijd meer dan €150,- op.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig voorkomen bij bezoekers die meer willen weten over de Black Friday deals bij Ziggo.

Wanneer is het Black Friday bij Ziggo?

Hoewel het officieel 24 november Black Friday is, kan je vaak al de week voorafgaande aan Black Friday profiteren van de deals. Zo is het aannemelijk dat Ziggo in 2023 al op 20 november Black Friday deals heeft.

Hoe krijg je korting tijdens Black Friday bij Ziggo?

Je kan heel makkelijk profiteren van de Black Friday deals door op de website van Ziggo het gewenste internet abonnement af te sluiten. Aangezien Ziggo een gratis overstapservice aanbiedt, kan zij het oude internet abonnement opzeggen en ervoor zorgen dat je geen moment zonder internet komt te zitten of dubbele facturen betaald.

Wat kost een Ziggo internet per maand normaal?

Standaard betaal je voor internet bij Ziggo tussen de €47,- en €63,- per maand. Wanneer je binnen het internet abonnement ook tv wilt kijken, dan betaal je al snel een bedrag van tussen de €60,- en €95,- per maand.