Ziggo aanbieding – De beste acties voor nieuwe en bestaande klanten!

Ziggo aanbieding januari 2024
Ziggo aanbieding november

Op zoek naar een aanbieding van Ziggo? In dit artikel lees je direct welke acties Ziggo momenteel heeft voor nieuwe en bestaande klanten. In ieder geval is het zeker dat je met Ziggo kiest voor een provider met goede kwaliteit en service.

Hoe dan ook, in dit artikel lees je wat de huidige acties zijn, wat deze precies inhouden, of bestaande klanten ook in aanmerking komen voor aanbiedingen, welke mobiele en zakelijke acties er zijn en tot slot wat de beste deal is.

Geen tijd? Ga dan direct naar de website van Ziggo. Doe de postcodecheck en zie direct welke internetsnelheid en de daarbij horende aanbiedingen er op jouw adres actief zijn. Goed om te weten is dat Ziggo de enigste provider is waar je ook alleen tv kan bestellen.

Ziggo aanbiedingen nieuwe klanten

Hieronder in de tabel staan de huidige aanbiedingen van Ziggo tijdens het schrijven van dit artikel. Alhoewel het artikel regelmatig wordt aangepast kan je voor de meest actuele acties het beste even kijken op de website van Ziggo en daar een postcodecheck uitvoeren.

AbonnementVanaf prijsActie-keuze (welkomstcadeau)Meer info
Lite€56,00 p/m>6 maanden 50% korting + 12 maanden gratis Disney, ESPN, HBO Max, Ziggo Sport of Film1.Bekijk bij Ziggo
Start€60,50 p/m>6 maanden 50% korting + 12 maanden gratis Disney, ESPN, HBO Max, Ziggo Sport of Film1.Bekijk bij Ziggo
Start XXL€65,50 p/m>6 maanden 50% korting + 12 maanden gratis Disney, ESPN, HBO Max, Ziggo Sport of Film1.Bekijk bij Ziggo
Elite€72,50 p/m>6 maanden 50% korting + 12 maanden gratis Disney, ESPN, HBO Max, Ziggo Sport of Film1.Bekijk bij Ziggo
Huidige acties en aanbiedingen bij Ziggo internet en tv

Ziggo Giganet aanbieding

Als je kiest voor het Giganet internetpakket van Ziggo, dan krijg je vaak de meeste voordeel en de hoogste internetsnelheid. Zodoende krijgen nieuwe klanten op dit moment 12 maanden korting op Ziggo Giganet als zij een internetpakket afsluiten met internet en tv of alles-in-1. Helaas is op dit moment Giganet van Ziggo nog niet overal beschikbaar.

Benieuwd naar de huidige prijs en snelheid op jouw adres? Doe dan direct een postcode check van Ziggo.

Ziggo aanbiedingen met kado

Ziggo heeft vaak aanbiedingen waarbij er korting wordt gegeven als welkomstcadeau. Hoewel het goede aanbiedingen zijn, kan het voorkomen dat je liever kiest voor een kado. In dat geval is het ook goed om te weten dat er wel degelijk Ziggo aanbiedingen met kado bestaan. Mogelijke cadeaus die je kan krijgen als je gaat overstappen naar Ziggo zijn:

Ziggo aanbiedingen met kado
Ziggo aanbiedingen met kado
 • Apple Airpods 3
 • Apple Ipad 2022
 • Bol.com waardebon t.w.v. €200,-
 • Hisense 65 inch smart tv
 • Sonos One speaker
 • Sony Playstation 5

Zie je deze cadeaus niet op de website van Ziggo? Dat klopt! Voor deze aanbiedingen met cadeau moet je overstappen via de website van meervoordeel.nl. Voor de rest krijg je gewoon hetzelfde apparatuur en dezelfde prijs, dan als je het abonnement via Ziggo zelf afsluit.

Deze aanbiedingen hebben in het verleden plaatsgevonden bij Ziggo

Hieronder worden de actuele aanbiedingen van Ziggo toegelicht. Ondanks dat deze pagina regelmatig wordt geüpdatet kan het voorkomen dat een aanbieding verlopen is. Om je toch een idee te geven van welke acties er mogelijk zijn bij Ziggo blijven ze op de pagina staan.

Ziggo aanbiedingen uit het verleden
 • 3 gratis wifi-boosters
 • 5 maanden internet en tv voor €39,95 per maand
 • 12 maanden gratis ESPN bij Ziggo
 • 12 maanden gratis Ziggo Sports Totaal
 • Gratis Ziggo Movies en Series XL

Zoals je kunt zien kan je als nieuwe klant die overstapt naar Ziggo zelf kiezen welke aanbieding je wilt. Hieronder zullen we elke aanbieding kort toelichten en het voordeel in prijs uit te drukken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Aanbieding 5 maanden korting op internet en tv

Aanbieding 5 maanden korting

In eerste instantie kan je als klant kiezen voor 5 maanden korting. Afhankelijk van welk pakket je kiest bespaart je dit bij het goedkoopste internet en tv pakket €13,00 per maand en bij het duurste internet en tv pakket €58,55 per maand.

Laten we voor de berekening uitgaan van het meest gekozen middelste internet en tv pakket van Ziggo. Bij dit Complete pakket bespaar je €28,55 per maand. Doe je dit maal 5 dan levert de aanbieding je concreet €142,75 op.

Kortom, al met al hangt het gekozen pakket af, of je ook moet kiezen voor deze aanbieding. Vooral wanneer je het goedkoopste internet en tv pakket afneemt, kan je het beste eens gaan kijken naar de andere acties die je meer voordeel kan opleveren.

Aanbieding 3 gratis wifi-boosters in bruikleen!

Actie 3 gratis wifiboosters

In het geval je thuis internet wilt hebben dat op de zolder en in de garage goed moet zijn, dan kan je het beste kiezen voor deze aanbieding. Zodoende krijg je 3 wifi-boosters van Ziggo in bruikleen. Kijkend naar de huidige prijs dan bespaart dit €2,50 per maand.

Goed om hierbij te vermelden is dat deze aanbieding ook na de 12 maanden actieperiode geldt. Ofwel wanneer je lang klant blijft kan de aanbieding je veel opleveren. Bovendien krijg je ook nog eens 3 maanden internet en tv voor €39,95.

Verreken je dit voor de eerste 12 maanden, dan bespaart deze aanbieding je €30 voor de wifi-boosters plus €39 bij het goedkoopste pakket en €175 bij het allerduurste pakket. Vooral voor lang blijvende klanten is deze Ziggo aanbieding lucratief.

Ziggo aanbieding 12 maanden gratis ESPN Compleet

Ziggo actie 12 maanden gratis ESPN Compleet

Voor de voetballiefhebbers kan de aanbieding van 12 maanden lang gratis ESPN Compleet bij Ziggo weleens aantrekkelijk zijn. Kijkend naar het huidige tarief bespaar je maar liefst €17,95 per maand. Ofwel een kostenbesparing van €215 per jaar.

Naast de korting op ESPN Compleet, krijg je ook nog eens 3 maanden internet en tv voor €39,95 per maand. Afhankelijk van of je voor het goedkoopste of duurste internet en tv pakket kiest, kan je dit €39 tot €175 extra besparen.

Hoe dan ook, voor voetballiefhebbers die van plan zijn om het hele jaar door ESPN Compleet af te nemen bij Ziggo is deze aanbieding zeker het overdenken waard.

Aanbieding: 12 maanden gratis Ziggo Sports Totaal

Actie 12 maanden gratis Ziggo Sports Totaal

Niet alleen ESPN Compleet, maar ook Ziggo haar eigen sportzenders van Ziggo Sports Totaal kan je 12 maanden lang gratis krijgen. Kijkend naar het huidige tarief dan bespaart je dit €14,95 per maand. Ofwel een besparing van €180 per maand.

Net als bij de ESPN Compleet actie, krijg je ook bij de Ziggo Sports actie 3 maanden internet en tv voor €39,95 per maand. Ook hier geldt dus dat het goedkoopste pakket een besparing opleveren van €39 en het duurste pakket een besparing van €175 extra.

Hoe dan ook, of deze aanbieding ook iets voor jou is hangt af of je ook gebruik maakt van de extra zenders. Aangezien klanten van Ziggo altijd Ziggo Sports kanaal 14 gratis krijgen kan je vrijwel altijd gratis Formule 1 kijken en enkele voetbalwedstrijden uit Engeland.

Aanbieding: 12 maanden gratis Movies en Series XL

Actie 12 maanden gratis Movies en Series XL

Liefhebbers van films en series kunnen wellicht het beste kiezen voor de aanbieding van 12 maanden lang gratis Movies en Series XL. Per maand lever dit een besparing op van €11,95. Per jaar betekent deze aanbieding dus een besparing van €143.

Bovenop de 12 maanden gratis Movies en Series XL krijg je ook 3 maanden lang internet en tv voor €39,95 per maand. Ook hier geldt dat dit je bij het goedkoopste internet en tv pakket €39 extra voordeel oplevert en bij het duurste pakket €175 extra.

Hoe dan ook, of deze aanbieding ook lucratief is hangt af van of je veel films en series kijkt. Bovendien heeft Ziggo ook regelmatig een actie voor 4 maanden 50% korting op dit pakket waardoor de keuze voor deze aanbieding vooral af hangt van de huidige acties.

Actievoordeel van de aanbieding bij Ziggo

Waar we bij de bovenstaande acties en aanbiedingen zijn uitgegaan van internet en tv pakketten, daar geldt dit ook voor de alles-in-1 pakketten. Hierbij moet je wel rekening houden dat de prijs voor vast bellen (€2,50 per maand) hier nog bij komt.

Naast de vaste prijs komt er bovenop de prijs ook nog een variabel tarief van €0,14 per gesprek en €0,14 per gebelde minuut. Om het voordeel van de aanbiedingen per alles-in-1 pakket nog iets beter toe te lichten zullen we de prijzen hieronder per pakket toelichten.

Alles-in-1 pakketStandaardprijs3 maanden korting5 maanden korting
Start€55,50 per maand€15,55 x 3 = €46,65€15,55 x 5 = €77,75
Complete€71,00 per maand€31,05 x 3 = €93,15€31,05 x 5 = €155,25
Max€91,00 per maand€51,05 x 3 = €153,15€51,05 x 5 = €255,25
Giga€101,- per maand€61,05 x 3 = €183,15€61,05 x 5 = €305,25
Actievoordeel bij Ziggo alles-in-1 wanneer je kiest voor de aanbieding met 3 of 5 maanden korting

Ziggo alles-in-1 Start

Als je kiest voor alles-in-1 start van Ziggo, dan krijg je de basis. Hierbij kan je denken aan stabiel internet met een downloadsnelheid van 75 Mbit en interactieve tv-kijken zonder extra’s. Dus geen programma’s opnemen en geen gratis Movies en Series.

Het voordeel van alles-in-1 start is dat je het minste kwijt bent. Maandelijks betaal je slechts €55,50. Afhankelijk van welke aanbieding je kiest is je voordeel €46 tot €77 per maand.

Ziggo alles-in-1 Complete

Het meest gekozen alles-in-1 pakket bij Ziggo is Complete. Bij Complete beschik je over net iets meer voordelen. Zo kan je op het gebied van interactieve tv-programma’s opnemen en tot 7 dagen terugkijken zonder dat je ze hebt opgenomen.

Vrijwel het grootste voordeel van dit pakket is dat je de Mediabox Next krijgt en een internetsnelheid van 300 Mbit. Voor de meest standaard huishoudens in Nederland is dit meer dan genoeg. Hoe dan ook, de aanbieding levert je of €93 of €155 op.

Ziggo alles-in-1 Max

Als je meer tv-zenders wilt en een nog hogere internetsnelheid, dan moet je als nieuwe klant kiezen voor Ziggo alles-in-1 Max. Vooral voor vrij grote huishoudens en zakelijke gebruikers kan dit alles-in-1 pakket een uitkomst zijn.

Kijk je naar de aanbieding, dan levert deze je bij 3 maanden korting €153,00 op en bij 5 maanden korting €255,00. Ondanks de hoge korting betaal je natuurlijk met €91,00 ook een redelijk hoge maandprijs in vergelijking met de andere pakketten.

Ziggo alles-in-1 Giga

Alhoewel Giga internet nog niet overal beschikbaar is, kunnen sommige huishoudens in Nederland al kiezen voor Ziggo alles-in-1 Giga. In vergelijking met de andere pakketten krijg je bij dit pakket de allerhoogste internetsnelheid van 1.000 Mbit.

Of je deze snelheid echt nodig bent is maar de vraag. Het is vooral toekomstmuziek en de meeste huishoudens kunnen prima met de goedkopere pakketten overweg. Hoe dan ook, je voordeel bij de aanbieding van Ziggo Giga alles-in-1 is het meest.

Bij 3 maanden korting bespaar je namelijk €183 per maand en bij 5 maanden korting €305 per maand. Verkijk je niet op de hoogte van de korting, want voor dit pakket betaal je ook het meeste waardoor de korting sneller oploopt.

Zo haal je nog meer voordeel en korting uit de aanbiedingen bij de abonnementen van Ziggo

Afgezien van de huidige aanbiedingen bij Ziggo, kunnen klanten ook zelf zorgen dat zij nog meer voordeel halen uit hun abonnement. Hoe je dit doet is heel simpel! Je kiest namelijk zelf het alles-in-1 pakket met of zonder internet, tv en vast bellen dat bij jouw past. Kijk je bijvoorbeeld nooit tv? Kies dan voor een internet-only abonnement van Ziggo.

Dit bespaart ongeveer €10 per maand. In het verlengde hiervan geldt dit ook voor het geval als je alleen tv-kijkt. Een alleen tv-abonnement van Ziggo bespaart al snel €20 per maand. Tot slot doe je er ook verstandig aan om de juiste internetsnelheid te kiezen. Kleinere huishoudens kunnen prima met 75 Mbit overweg.

Daarentegen kunnen grotere huishoudens beter kiezen voor een snelheid van 300 Mbit of 600 Mbit. Kortom, al met al doe je er verstandig aan om kritisch te kijken naar alle opties die je kunt bestellen bij Ziggo. Wanneer je overbodige opties weglaat, bespaar je al automatisch geld wat zeker gezien de bedragen mag gezien worden als een aanbieding.

Vergeet ook Black Friday niet

Wanneer je rond eind november wilt gaan overstappen naar Ziggo, dan doe je er verstandig aan om te wachten tot Black Friday. De Black Friday deals van Ziggo zijn vaak nog net wat lucratiever dan de standaard aanbiedingen in de rest van het jaar. Een voorbeeld van zo’n goede deals is 12 maanden internet en tv voor €35,- per maand.

Vodafone-klanten krijgen een speciale aanbieding als zij dit combineren met vast internet van Ziggo

Ziggo-internetklanten krijgen diverse voordelen, wanneer zij internet combineren met een mobiel abonnement van Vodafone. Dit geldt zowel voor nieuwe- als bestaande klanten. Het enige vereiste is dat de abonnementen op hetzelfde adres actief zijn.

Is dit het geval? Zo ja, dan krijg je gratis diverse voordelen. Allereerst krijg je een gratis tv-pakket. Hierbij maakt het niet uit welke mobiel abonnement je het besteld bij Vodafone. Ook krijg je gegarandeerd een verdubbeling van je mobiel internet.

En als dit nog niet alles is krijg je ook nog eens gratis het Ziggo Safe online XL-pakket. Tot slot is een laatste voordeel van deze aanbieding dat je bij de goedkopere mobiel abonnementen €2,50 korting krijgt per maand en bij de duurdere €5 korting per maand.

Is er ook een speciale aanbieding van Ziggo voor haar bestaande klanten?

Wanneer je als bestaande klant wilt profiteren van een aanbieding van Ziggo, dan kom je hiervoor meestal niet in aanmerking. Veelal zijn de aanbiedingen alleen voor nieuwe Ziggo-klanten. Dit gezegd hebbende zijn er wel opties om korting te krijgen.

Zodoende kan je allereerst eens gaan kijken naar alternatieven voor Ziggo. Afhankelijk van wat je zoekt in een aanbieder, kom je bij een nieuwe aanbieder altijd wel in aanmerking voor aanbiedingen als je de afgelopen 12 maanden geen klant bent geweest.

Tot slot is er ook nog een laatste optie. Want mocht je als trouwe klant je abonnement opzeggen door te kiezen voor een andere alles-in-1 provider, dan is de kans groot dat Ziggo jouw belt en een nieuw aanbod doet dat zeker gezien kan worden als een aanbieding.

Check zelf de acties voor bestaande klanten bij Ziggo

Naast de bovenstaande opties, kan je ook via MijnZiggo kijken naar de aanbiedingen voor bestaande klanten. Dit kan je heel eenvoudig doen door de volgende stappen te gebruiken:

 1. Ga naar Ziggo.nl en ga rechts bovenin naar MijnZiggo.
 2. Inloggen op MijnZiggo.
 3. Ga binnen MijnZiggo naar het huidige abonnement.
 4. Druk op het huidige pakket wijzigen.
 5. Check de aanbiedingen voor bestaande klanten.
 6. Accepteer de voorwaarden en het profiteren van de actie is gelukt.

Kortingsactie van Ziggo bij de MediaMarkt

Wellicht heb je het al eens voorbij zien komen, dat je bij MediaMarkt kunt overstappen naar Ziggo internet en tv. Wanneer je dit doet, dan krijg je een MediaMarkt cadeaubon van €75, €150 of €200. Het hangt van de situatie af of het slim is om op deze actie in te gaan.

Laten we het per pakket even kort bekijken. Zoals we hebben uitgerekend krijg je bij de aanbieding van Ziggo momenteel bij het Start pakket een voordeel van maximaal €77,00. Ofwel voor het alles-in-1 start abonnement kan de MediaMarkt actie lonend zijn. Ook in het geval van het Complete-pakket scheelt het niet veel.

Zo krijg je bij de aanbieding van Ziggo zelf €155 voordeel en in combinatie met MediaMarkt een cadeaubon van €150. Een ander verhaal is het bij het Max en Giga pakket. Zo krijg je via Ziggo zelf €255 of €305 korting en in combinatie met de actie van MediaMarkt krijg je ‘slechts’ een cadeaubon van €200.

Kortom, als je iets bij MediaMarkt wilt kopen en van plan bent om het Start- of Complete-pakket van Ziggo te gaan bestellen, dan kan de MediaMarkt actie lonen. In alle andere gevallen loont het niet en kan je beter kiezen voor de aanbieding van Ziggo zelf.

Aanbieding voor zakelijke Ziggo gebruikers

Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke gebruikers kunnen profiteren van een aanbieding bij Ziggo. Wat de aanbieding is verschilt van tijd tot tijd, maar zeker is het dat ondernemers ermee vooruit kunnen. Bovendien kan je ook kiezen voor particuliere acties.

Het gebruiken van particulier internet voor zakelijke doeleinden is vooral handig voor kleine eenmanszaken. Grotere bedrijven kunnen gezien de voordelen en garanties beter kiezen voor zakelijk internet van Ziggo. Zo krijg je een betere service en een hogere internetsnelheid voor vrijwel dezelfde prijs als particulier internet.

Bovendien zijn de aanbiedingen bij Ziggo zakelijk ook beter. Op dit moment krijgen ondernemers 1 of enkele maanden alles-in-1 volledig gratis. Benieuwd naar de huidige aanbiedingen van Ziggo zakelijk? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo zakelijk.

Overstap en levertijd van en naar Ziggo alles-in-1

Wanneer je hebt gekozen voor een aanbieding van Ziggo en zeker bent van de overstap, dan kan de overstap ingang gezet worden. Hoewel het klinkt of er veel dingen geregeld moeten worden is dit niet zo. Ziggo regelt vrijwel alles voor je.

Actie februari 2023
Krijg de nieuwste Wifi router

Het enige wat jij moet doen is op de website van Ziggo het bestelformulier invullen en aangeven dat je wilt gebruik maken van de overstapservice. Door gebruik te maken van deze service zegt Ziggo het contract bij je huidige provider op.

De levertijd van Ziggo is minimaal 14 dagen door de wettelijke bedenktijd en maximaal 3 maanden na het bestellen. De ingangsdatum kan je zelf kiezen. Op de ingangsdatum moet je alleen even het apparatuur installeren.

Hoewel vele hier tegenop zien, is dit helemaal niet nodig. Ziggo levert een duidelijk doe-het-zelf pakket waardoor het installeren een fluitje van een cent is. Bovendien kan je altijd contact opnemen met Ziggo wanneer het toch niet lukt.

Ziggo aanbiedingen met welkomstcadeau van MediaMarkt

Wanneer je als nieuwe klant bij Ziggo minimaal internet besteld, dan kan krijg je altijd een welkomstcadeau. Vaak kiest Ziggo ervoor om het welkomstcadeau te verpakken als korting. Zo bespaar jij geld en kan je als nieuwe klant zelf weten waar je het aan besteed.

Dit gezegd hebbende biedt Ziggo soms in combinatie met MediaMarkt wel een actie aan. Vaak gaat het dan om een actie waarbij je via MediaMarkt een Ziggo-abonnement afsluit en dat je dan hierbij een vrij te besteden cadeaubon van MediaMarkt krijgt. Zoals hierboven besproken, is dit niet altijd lonend ten opzichte van Ziggo haar korting.

Tot slot, wil je graag een welkomstcadeau bij internet en tv? Kijk dan eens naar de aanbiedingen van KPN. In tegenstelling tot Ziggo biedt KPN vaak wel een fysiek welkomstcadeau aan. Hierbij kan je de keuze krijgen uit een tv, speaker of gameconsole.

Kortom, wat is de beste aanbieding van Ziggo?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er bij Ziggo heel wat aanbiedingen mogelijk. Wat precies de beste aanbieding is, kan niet 1,2,3 gezegd worden. Wat wel gezegd kan worden is dat Ziggo voor vrijwel elke nieuwe klant een aanbieding heeft.

Zo kunnen sportliefhebbers kiezen voor de actie met sportzenderpakketten, filmliefhebbers kunnen kiezen voor de actie met Movies en Series XL en wanneer je niets met beide hebt kan je ook gewoon kiezen voor wifi-versterkers of enkele maanden korting.

Hoe dan ook, afgezien van de aanbiedingen doe je er verstandig aan om eerst te kijken welk pakket jij nodig hebt. Is dit bekend? Ga dan kijken welke aanbiedingen er mogelijk zijn. Kijk hiervoor altijd op de website van Ziggo zelf, want de acties veranderen van tijd tot tijd.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig terugkomen bij het bekijken van de Ziggo aanbiedingen.

Waarom kiezen voor een actie van Ziggo?

Kiezen voor een actie van Ziggo betekent vrijwel besparen op de maandelijkse kosten. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom je zou moeten kiezen voor een actie van Ziggo. Naast korting krijgen nieuwe klanten ook het nieuwste apparatuur met de beste techniek.

Hoe krijg je korting bij Ziggo?

Als je een nieuw internet pakket met of zonder tv en bellen afsluit bij Ziggo, dan wordt maandelijks automatisch de korting berekend. Hoe lang de korting geldig is, hangt af van de actieduur. Vaak is dit 3, 6, 9 of zelfs 12 maanden.

Wat doet Ziggo voor bestaande klanten?

Bestaande klanten kunnen ook kiezen voor een actie bij Ziggo. Zo kunnen ze in eerste instantie kijken op Ziggo.nl/aanbiedingen voor extraatjes. Wil je profiteren van een aanbieding? Volg dan de volgende stappen:

1: Log in op MijnZiggo.
2: Ga in MijnZiggo naar jouw abonnement (mijn abonnement).
3: Druk op wijzig uw huidige pakket.
4: Kies jouw aanbieding voor bestaande klanten.
5: Accepteer de voorwaarden en bevestig en betaal de bestelling.

Wat is het goedkoopste abonnement bij Ziggo met korting?

Het goedkoopste standaard abonnement bij Ziggo is het internet only pakket start. Dit pakket kent een vanaf prijs vanaf 43,00 per maand. Dit gezegd hebbende is op het moment van schrijven mede door de aanbieding internet & tv start op jaarbasis goedkoper. Kijk hier altijd goed naar!

Zijn er ook Ziggo aanbiedingen met kado?

Nee, Ziggo heeft momenteel geen aanbiedingen met fysiek kado. Dit is ook niet iets voor Ziggo. Ziggo heeft meestal scherpe korting als acties.