Doe de XS4ALL postcode check en zie direct welke snelheid en pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn!

Iedereen maakt wel gebruik van internet. Door dit vele gebruik kunnen er wel eens frustraties ontstaan. Denk aan traag internet, veel storingen, enzovoort. Herken jij dit? Dan is het misschien tijd om over te stappen en een postcode check bij XS4ALL te doen.

Dit kan namelijk niet alleen financieel voordeel opleveren, maar ook qua internetsnelheid en/of mobiele data. XS4ALL is één van de beste providers waar je uit kunt kiezen. Daarom besteden we in dit artikel aandacht aan deze provider.

Heb je geen tijd? Doe dan hieronder direct de postcodecheck en zie welke pakketten van XS4ALL er op jouw adres beschikbaar zijn.

Vergelijk hieronder de pakketten van XS4ALL op jouw adres!

In de vergelijker hieronder kan je alle pakketten van XS4ALL vergelijken. Afhankelijk van de aansluiting op jouw adres kan je kiezen voor glasvezel of dsl-internet van het KPN-netwerk. Hoe dan ook, doe de check en zie direct de prijs en huidige acties op jouw adres!

Voordelen van een internet abonnement bij XS4ALL

Natuurlijk stap je niet zomaar over. Het is belangrijk dat je eerst voor jezelf duidelijk hebt of het überhaupt nodig is en of het je genoeg voordeel op kan leveren. Vaak is dat wel het geval. Maar waarom zou je nu moeten kiezen voor een internet abonnement bij XS4ALL? Om dit in kaart te brengen, staan hieronder de voordelen ervan weergegeven.

  • Je bent bij XS4ALL verzekert van een goede service. Waar dit bij veel goedkopere providers wel wat te wensen overlaat, zit je bij XS4ALL dus goed. Waarom dat zo is? Dat komt onder meer door de gratis installatie. Besluit je na het doen van de XS4ALL postcodecheck om daar een abonnement te nemen? Dan komen ze bij jou thuis om alles te installeren wat je nodig hebt. ZO heb je daar dus geen enkele zorgen over!
  • Je krijgt bij XS4ALL iedere maand 500 MB aan gratis mobiele data op de simkaart die mee wordt geleverd.
  • Bij XS4ALL maken ze gebruik van de zogeheten Fritzbox. Dit is op dit moment één van de allerbeste wifi-modems. Snel internet kan dus worden gegarandeerd.
  • Je hebt ook de mogelijkheid om te genieten van combi-voordelen wanneer je ook een abonnement van KPN mobiel op hetzelfde adres hebt.
  • Vind jij dat het internet bij jou thuis nog niet snel genoeg is na het overstappen naar XS4ALL? Dan heb je de mogelijkheid om over te upgraden naar glasvezel internet. Hier komen geen extra kosten bij kijken, deze upgrade is helemaal gratis!

Alles-in-1 abonnementen die te verkrijgen zijn bij XS4ALL

Onderzoek doen naar de voor jou beste provider wil wel eens wat tijd in beslag nemen. Om jou hier bij te helpen staat hieronder een overzichtelijke tabel met daarin de pakketten van XS4ALL.

PakketPrijsInternetsnelheidMeer info
Compact€68,00 per maand50 Mbit/sBekijk bij XS4ALL
Smart€75,50 per maand100 Mbit/sBekijk bij XS4ALL
Plus€84,00 per maand200 Mbit/sBekijk bij XS4ALL
Pro€91,50 per maand500 Mbit/sBekijk bij XS4ALL
Huidige prijs en internetpakketten die beschikbaar zijn bij XS4ALL

Dit krijg je wanneer je na de postcode check kiest voor XS4ALL

Weten wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor XS4ALL? Met een pakket bij deze provider krijg je meer dan je denkt.

Je krijgt ten eerste de beschikking over sterk en stabiel internet, overal. Het internet beschikt over het laagste storingspercentage van alle providers. Daarnaast krijg je de Fritzbox, wat misschien wel het beste wifi-modem van het moment is. Tevens krijg je een wifi-repeater cadeau.

Op fantastische service kan je bij XS4ALL rekenen. Het is niet voor niets dat deze al eens bekroond is. Ze komen het internet bijvoorbeeld gewoon bij jou thuis aansluiten. Ook bij eventuele toekomstige problemen kan je op ze rekenen en zal het probleem zo snel mogelijk worden opgelost. Alles wordt voor je geregeld als het gaat om overstappen.

Bij elk pakket in de postcode check krijg je bij XS4ALL een Fritzbox-modem in bruikleen

DSL of glasvezel postcode check uitvoeren bij XS4ALL?

Het antwoord op deze vraag hangt af van welk soort aansluiting van het KPN-netwerk op jouw adres actief is. Dit zal in veel gevallen nog dsl-internet zijn. Is er echter glasvezel van het KPN-netwerk aanwezig op jouw adres, dan kan je gratis een upgrade hiernaar krijgen.

Hoe dan ook is het handig om een XS4ALL postcode check te doen, om hierachter te komen!

Kiezen voor alles-in-1 of internet zonder tv en bellen?

Ook het antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak je gebruik van vast bellen en/of tv-kijken? Kies dan eerder voor een alles-in-1 abonnement. Doe je dit niet, kan je beter kiezen voor een alleen internet abonnement. Dit kan jou dan namelijk €15 tot €20 euro per maand besparen.

Kortom, overstappen naar XS4ALL na de postcode check of niet?

We zijn aan het einde van het artikel gekomen en dat betekent dat het tijd is om een conclusie te trekken. Moet je overstappen naar XS4ALL of niet? Het antwoord op deze vraag kan per huishouden verschillen.

Blijkt dat je na het doen van de XS4ALL postcode check dat je een goede mogelijkheid hebt om hiernaar over te stappen? Dan is het een geschikte optie voor degenen die bereid zijn om wat meer te betalen voor een uitstekende service.

Niet alleen dat, maar je krijgt ook de beschikking over de beste apparatuur. Ben je hiernaar op zoek, dan zou je zeker kunnen overstappen naar XS4ALL.