Doe de postcodecheck en zie de prijs van T-Mobile Thuis!

T-Mobile biedt sinds 2016 alles-in-1 aan in Nederland, en is de derde provider van ons land. Afhankelijk van je woonplaats maakt T-Mobile voor het signaal gebruik van dsl of glasvezel. Doe de postcodecheck van T-Mobile Thuis en zie de prijs en snelheid op jouw adres!

Aangezien glasvezelinternet van T-Mobile in grote delen van Nederland (nog) niet beschikbaar is, is vooral de scherpe prijs een goede reden om voor T-Mobile Thuis te kiezen. Naast een scherpe prijs krijg je ook gratis Fox Sports 1 en interactieve tv-diensten.

Te behalen internetsnelheid met dsl en glasvezel bij T-Mobile Thuis

Zoals gezegd gebruikt T-Mobile 2 soorten netwerken (dsl of glasvezel) om het internet- en tv-signaal bij jou in de huiskamer te brengen. Aangezien T-Mobile op dit moment enkel haar eigen glasvezelnetwerk gebruikt kunnen slechts enkele plaatsen kiezen voor glasvezel.

Met glasvezelinternet bij T-Mobile behaal je maximaal een internetsnelheid van 1000 Mbit. Aangezien deze snelheid voor de meeste huishouden te veel en te duur is kan je ook kiezen voor de populairste snelheid van 100 Mbit of de minst hoge snelheid van 50 Mbit.

In tegenstelling tot glasvezel gebruikt T-Mobile voor dsl-internet niet haar eigen netwerk, maar het (betrouwbare) KPN-netwerk. Ondanks dat het KPN-netwerk betrouwbaar is, behaal je met dsl-internet een stuk minder snelle internetsnelheid.

Want ondanks dat je met 50 en 100 Mbit download 2 pakketten kan bestellen zal de bestelde snelheid nooit de geleverde snelheid zijn. Bij dsl-internet heb je namelijk altijd te maken met snelheidsverlies naarmate je verder woont van het verzamelpunt in jouw buurt.

Wanneer je de postcodecheck op de website van T-Mobile uitvoert, dan krijg je bij dsl-internet ook de verwachte snelheid op jouw adres te zien. Deze snelheid zal beter in de buurt komen van de daadwerkelijke te behalen snelheid dan de bestelde snelheid.

T-Mobile kent 3 standaard alles-in-1 abonnementen

In tegenstelling tot alles-in-1 van KPN kent T-Mobile Thuis drie standaard alles-in-1 pakketten. Ondanks dat dit nadelig klinkt, valt dit reuze mee want je kan producten die je niet gebruikt (vast bellen) uitsluiten of enkele opties bij interactieve tv deactiveren.

PakketBasicFastPremium
Downloadsnelheid50 Mbit100 MbitN.v.t.
Uploadsnelheid30 Mbit30 MbitN.v.t.
Glasvezelsnelheid50 Mbit100 Mbit1000 Mbit (1 Gbit)
Tv-zenders64 tv-zenders64 tv-zenders64 tv-zenders
Vast bellen€0,13 per minuut€0,13 per minuut€0,13 per minuut
Prijs per maand€47,50€52,50€57,50
Bekijk pakketBekijk BasicBekijk FastBekijk Premium

Internet en tv van T-Mobile vergelijken zonder vast bellen

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen in plaats van de huistelefoon een mobiel abonnement. Ofwel, huishoudens willen geven vaker de voorkeur aan een alles-in-1 abonnement met internet en interactieve televisie zonder vaste telefonie.

Natuurlijk kan je bij T-Mobile Thuis ook een internet- en tv-abonnement afsluiten zonder vaste telefonie. Dit bespaart je €2,50 per maand (€30 per jaar) exclusief de variabele tarieven van €0,13 per gebelde minuut en €0,13 starttarief per gesprek.

Om de internet en tv prijzen van T-Mobile Thuis hierboven in de postcodecheck te vergelijken moet je het vinkje rechtsboven weghalen bij (het icoontje) bellen.

Alleen de internet abonnementen van T-Mobile Thuis meenemen in de postcodecheck

Ondanks dat het weglaten van vaste telefonie in het alles-in-1 pakket bij T-Mobile niet veel geld bespaart, is dit anders bij interactieve tv. Wanneer je ervoor kiest om zowel vast bellen als interactieve tv in het alles-in-1 pakket weg te laten, dan bespaar je €17,50 per maand.

Jaarlijks kan een internet only abonnement van T-Mobile Thuis je dus €210 opleveren. Net als bij de alles-in-1 pakketten ben je voor de snelheid afhankelijk van het netwerk op jouw adres. Twijfel je of het internet van T-Mobile goed is? Zie hier onze T-Mobile internet review.

De prijs en snelheden van de internet only pakketten van T-Mobile Thuis kan je hierboven ook vergelijken door het vinkje bij bellen en tv weg te halen in de postcodecheck.

Vergeet je klantvoordeel tijdens de postcodecheck niet door T-Mobile Thuis te combineren met T-Mobile Mobiel

Als je op dit moment al mobiele klant bent van T-Mobile Uit, dan doe je er verstandig aan om dit aan te geven tijdens de postcodecheck. Afhankelijk van je mobiele abonnement krijg je zo automatisch enkele lucratieve voordelen zoals korting en extra’s.

Heb je bijvoorbeeld een standaard T-Mobile mobiel abonnement zonder unlimited op jouw adres? Dan ontvang je momenteel elke maand €5 korting op je alles-in-1 pakket en maandelijks €2,50 korting op je mobiele abonnement plus 2 GB extra mobiele internetdata.

In het geval je wel een mobiel unlimited abonnement van T-Mobile op jouw adres hebt, dan krijg je nog meer voordelen. Zo betaal je slecht €25 per maand voor internet, krijg je €10 korting op het unlimited abonnement en €2,50 korting op elk ander mobiel abonnement.

Wanneer je op dit moment nog geen mobiel klant bent van T-Mobile maar dit gezien de voordelen met alles-in-1 wel zou willen, dan kan je tijdens het aanvragen van jou alles-in-1 pakket (met minimaal internet) ook een aanvraag doen voor een mobiel abonnement.

Wanneer je zorgt dat het mobiel abonnement tegelijkertijd ingaat met het alles-in-1 pakket, dan ontvang je direct de T-Mobile Uit en Thuis voordelen. Overigens moeten de mobiele abonnementen wel geregistreerd staan op hetzelfde adres als het internetabonnement.

Zo stap je over van je huidige provider naar alles-in-1 van T-Mobile Thuis

Wanneer het aanbod of de scherpe prijs je heeft doen besluiten om te gaan overstappen naar T-Mobile Thuis, dan is het verhuizen niet moeilijk. Allereerst moet je zelf even goed kijken of de vaste contracttijd van het huidige contract bij je huidige provider is verlopen.

Is dit het geval? Zo ja, dan kan je overstappen naar T-Mobile. Aangezien T-Mobile een gratis overstapservice heeft, zitten nieuwe klanten nooit met dubbele kosten. Het enige wat je als nieuwe klant moet doen, is na aanvraag enkele gegevens van je (oude) provider invullen.

Is dit gebeurd, dan zegt T-Mobile kosteloos het abonnement op. Overigens let erop dat de overstapservice niet direct is gekoppeld aan de aanvraag. Na het invullen van het aanvraagformulier krijg je een mail met een link naar de (gratis) overstapservice.