Sim Only zonder aansluitkosten

Sim Only zonder aansluitkosten

Ben je op zoek naar een Sim Only abonnement zonder aansluitkosten? In dit artikel kom je te weten welke dit niet rekenen. Hoewel providers standaard aansluitkosten rekenen, hoeft dit vaak niet door aanbiedingen.

Hoe dan ook, in dit artikel bespreken we: de standaard aansluitkosten per provider, welke providers (tijdelijk) geen aansluitkosten rekenen, de reden waarom je aansluitkosten betaald en of dit ook voor verlengen geldt.

Geen tijd? Weet dit! Aansluitkosten worden gerekend om klanten aan te sluiten op het netwerk en om klanten aan te sporen om te gaan overstappen. Op dit moment rekenen Ben, Lebara, T-Mobile, 50 Plus Mobiel, Vodafone en Youfone (tijdelijk) geen aansluitkosten.

Sim Only abonnement zonder aansluitkosten

Er zijn enkele providers die Sim Only zonder aansluitkosten aanbieden. Hieronder in de tabel vind je zowel het standaard tarief alsook de vanaf prijs. Let wel op! Hoewel de tabel regelmatig wordt geüpdatet staat het reguliere tarief altijd op de website van de provider.

ProviderBundels vanafAansluitkosten
Ben€6,50 per maand€20,00 (tijdelijk geen)
Budget Mobiel€15,00 per maand€15,00
Hollandsnieuwe€7,50 per maand€20,00
KPN€14,00 per maand€25,00
Lebara€6,00 per maand€15,00 (tijdelijk geen)
Simpel€3,50 per maand€20,00
Simyo€5,00 per maand€15,00
T-Mobile€13,50 per maand€25,00 (tijdelijk geen)
Tele2€9,50 per maand€20,00
50 Plus Mobiel€5,00 per maand€19,95 (tijdelijk geen)
Vodafone€13,00 per maand€25,00 (tijdelijk geen)
Youfone€6,50 per maand€10,00 (tijdelijk geen)
Aansluitkosten per Sim Only provider

Eenmalige aansluitkosten per provider

Er zijn veel providers die eenmalige aansluitkosten rekenen. Ook hebben de providers die geen aansluitkosten hebben soms aansluitkosten. Dit komt door verloop van de acties. Als een actie voorbij is, heb je weer te maken met aansluitkosten.

Er zijn een aantal providers die vrijwel altijd gebruikmaken van aansluitkosten. Over het algemeen verschillen deze kosten tussen de € 15,00 en de € 25,00.

Geen aansluitkosten Sim Only bij deze providers

Er zijn ook een aantal providers die helemaal geen aansluitingskosten rekenen. In sommige gevallen is het hierdoor mogelijk om veel korting en voordeel te ontvangen. Providers die vaak geen aansluitkosten in rekening brengen, zijn Lebara, Youfone en Ben.

Waarom betaal je aansluitkosten bij Sim Only?

Aansluitkosten worden door veel providers gerekend. Dit heeft ermee te maken dat er kosten worden gemaakt om je aan te sluiten op hun netwerk. Voordat je dus gebruik kunt maken van een abonnement, moet de provider je nummer registreren en dit aansluiten.

Ondanks dat dit makkelijk te doen is, worden hier aansluitkosten voor in rekening gebracht. Een andere reden waarom providers hiervoor kiezen, is om klanten te ontmoedigen om te gaan overstappen naar een andere mobiele (Sim Only) provider.

Dit is iets wat veel providers doen. Door een aanbieding te doen waarbij aansluitkosten niet gerekend worden, kunnen providers extra klanten van andere providers naar zich toetrekken. Als klant is dit echter wel erg voordelig om gebruik van te maken.

Moet ik aansluitkosten betalen bij verlengen?

Op het moment dat je Sim Only zonder aansluitkosten is verlopen, moet je jezelf afvragen op je opnieuw aansluitkosten wilt betalen of als je het abonnement wilt verlengen. Het verlengen van het abonnement kan gelukkig gedaan worden zonder aansluitkosten.

Aangezien jouw nummer al is aangesloten op het netwerk, is het niet nodig om extra aansluitkosten te betalen. In sommige gevallen komt het voor dat providers per ongeluk aansluitkosten rekenen tijdens een verlenging. Dit is echter niet iets wat ze mogen doen.

Daarom is het mogelijk om je aansluitkosten terug te krijgen bij verlenging van je abonnement. Natuurlijk zul je wel de kosten van het abonnement houden.

Goedkoopste Sim Only zonder aansluitkosten

Er zijn verschillende mogelijkheden als je het hebt over goedkope Sim Only zonder aansluitkosten abonnementen. De goedkoopste Sim Only zonder aansluitkosten is van 50 Plus Mobiel. Hier kan je al een (magere) bundel bestellen vanaf €5,00 per maand.

Na 50 Plus Mobiel zijn Ben, Lebara en Youfone andere goedkope providers die momenteel geen aansluitkosten rekenen. Zo krijg je bij Lebara vanaf € 6,00 per maand 1GB data en 150 min/sms. Een andere optie die je hebt, is Youfone.

Hier is het mogelijk om een voordelig abonnement zonder aansluitkosten te krijgen. In dit abonnement krijg je 1 GB data en 200 min/sms.

Sim Only zonder aansluitkosten vergelijken

Als je niet precies welke providers er te vinden zijn voor Sim Only zonder aansluitkosten, kan het een goede optie zijn om providers te vergelijken. Het is door onze vergelijkingstool mogelijk om alle Sim Only bundels te vergelijken zonder aansluitkosten.

Door de bundels met elkaar te vergelijken, is het mogelijk om zowel een bundel te vinden zonder aansluitkosten als een bundel dat goedkoop is en aan jouw wensen voldoet.