Zakelijk Sim Only

Zakelijk Sim Only abonnement

Een zakelijk Sim Only abonnement kan een goede optie zijn, als je altijd bereikbaar wilt zijn voor klanten. Bij een Sim Only abonnement zit geen toestel inbegrepen waardoor het mogelijk is om de kosten laag te houden.

Hoe dan ook, in dit artikel gaan we kijken waarom (kleine) ondernemers zouden moeten kiezen voor Sim Only. Zo kijken we, naar: waarom kiezen voor een zakelijk abonnement en wat is het goedkoopste abonnement.

Geen tijd? Weet dit! Als je als ondernemer kiest voor zakelijk Sim Only, dan heb je het voordeel dat de BTW kan worden teruggevorderd en de gemaakte kosten mogen worden verminderd op de belasting. De voordeligste providers zijn: Simyo, T-Mobile en Vodafone.

Waarom een zakelijk mobiel abonnement?

Een zakelijk Sim Only abonnement heeft enkele voordelen ten opzichte van een normaal abonnement. Vooral als je als ondernemer op zoek bent naar een abonnement voor zakelijk gebruik, is een zakelijk Sim Only abonnement de beste optie om voor te gaan.

Zo heeft een zakelijk Sim Only abonnement in de eerste plaats een lagere prijs dan een normaal Sim Only abonnement. Dit heeft ermee te maken dat je geen BTW hoeft te betalen. Ook zijn de kosten van het abonnement van de belasting af te trekken. Let wel op! Hoewel ook een privé abonnement aftrekbaar is, kent dit administratieve rompslomp.

In het verlengde hiervan is dus nog een voordeel het overzichtelijk houden van de administratie. Bovendien kan je met Sim Only kiezen voor een toestel naar keuze. Net als bij het abonnement kan ook de BTW van het toestel teruggevorderd worden.

Het goedkoopste zakelijk telefoon abonnement

Als je op zoek bent naar het goedkoopste zakelijk telefoon abonnement, dan ben je het voordeligst uit met Sim Only. Waarom? Omdat je bij Sim Only niet betaalt voor een toestel. Goed om hierbij te weten is, dat er enkele factoren zijn die van invloed zijn op de prijs.

Zo is dit vooral afhankelijk van het aantal belminuten/sms, de meegeleverde data en de looptijd van het contract. Dit gezegd hebbende is het voor zakelijke Sim Only bundels lastiger om transparant de goedkoopste te vinden. Mede hierom hebben wij per provider de belangrijkste kenmerken plus de prijs van de goedkoopste bundels opgezocht.

Overigens, op het moment dat je als eenmanszaak een particulier abonnement wilt afsluiten, dan is over het algemeen Simpel de goedkoopste optie om voor te gaan.

KPN zakelijk Sim Only

KPN is één van de eerste bedrijven waar je naartoe gaat als je op zoek bent naar een zakelijk abonnement. Bij KPN is het mogelijk om een professionele voicemail in te laten spreken. Hiernaast is je volledige bundel in heel de Europese Unie te gebruiken.

Het goedkoopste abonnement dat je bij KPN zakelijk kunt krijgen kent een prijs vanaf €18,23 per maand. Hierbij ontvang je onbeperkt min/sms en 3 GB data.

T-Mobile zakelijk Sim Only

T-Mobile is een andere grote aanbieder van Sim Only. Bij T-Mobile kun je altijd vragen stellen bij je persoonlijke accountmanager. Hierdoor word je altijd zo snel mogelijk geholpen met vragen. Verder is het maandelijks mogelijk om je bundel aan te passen.

Bij T-Mobile zakelijk is het mogelijk om voor een maandelijks bedrag vanaf €13,00 een bundel krijgen van 3GB data en onbeperkt min/sms.

Vodafone zakelijk Sim Only

Ook Vodafone kan een goede optie zijn voor een zakelijk abonnement. Bij Vodafone is het mogelijk om gratis binnen 2 werkdagen je simkaart te laten bezorgen. Als je het niet helemaal eens bent met je pakket, dan heb je 14 dagen bedenktijd.

Verder is het mogelijk om gratis je oude nummer mee te nemen. Bij Vodafone zakelijk is het mogelijk om vanaf €16,00 per maand 200 min/sms en 2 GB aan data te krijgen.

Lebara zakelijk mobiel abonnement

Lebara is een van de goedkoopste providers als je op zoek bent naar een zakelijke Sim Only. Bij Lebara is het naast een lage prijs mogelijk om elke maand het pakket aan te passen. Hierdoor vind je altijd het pakket dat het beste bij je situatie past.

Om een zakelijk abonnement bij Lebara af te sluiten, moet je tijdens het bestelproces zakelijk aanvinken.

Simyo zakelijk mobiel abonnement

Bij Simyo is het ook mogelijk om een zakelijk Sim Only abonnement te nemen. Zo kan je zelfs bij Simyo maandelijks je bundel aanpassen. Verder kun je je eigen nummer houden en binnen 14 dagen voor aanvang van het contract kosteloos opzeggen.

Vanaf €5,00 per maand is het bij Simyo mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Hierbij ontvang je 200 min/sms zonder data.

Tele2 zakelijk Sim Only

Het is bij Tele2 niet mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Aangezien Tele2 zakelijk samen is gegaan met T-Mobile, is het mogelijk om dus bij T-Mobile zakelijk een abonnement af te sluiten.

Net als bij T-Mobile krijg je ook bij Tele2 zakelijk vanaf €13,00 een bundel van 3 GB data en onbeperkt min/sms te krijgen.

Hollandsnieuwe zakelijk Sim Only

Ook bij Hollandsnieuwe is het mogelijk om zakelijk Sim Only af te sluiten. Kenmerkend aan Hollandsnieuwe is dat het altijd mogelijk is om tussentijds je bundel aan te passen. Verder staat 1 min voor 1 min/sms/MB. Ofwel je kan het beltegoed ook als data gebruiken.

Hoe dan ook, de zakelijke bundels bij Hollandsnieuwe hebben een vanaf prijs van €6,20 per maand. Hierbij is het wel belangrijk om tijdens het bestelproces zakelijk aan te vinken.

Sim Only zakelijk vergelijken

Op het moment dat je als eenmanszaak of ZZP’er wilt weten welk abonnement het beste bij je past, kan het een goede optie zijn om gebruik te maken van onze vergelijkstool. Hierbij moet je het niet erg vinden om een particuliere bundel zakelijk te gebruiken.

Geen probleem? In dat geval kan je gewone Sim Only abonnementen vergelijken. Geef de looptijd, het aantal minuten plus de hoeveelheid data aan en de tool vindt de beste deal.

Veelgestelde vragen

Na het lezen van dit artikel is de kans aanwezig dat je nog een aantal vragen hebt. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die we krijgen.

Wat is het voordeel van een zakelijk Sim Only telefoonabonnement?

Een zakelijk Sim Only abonnement zorgt ervoor dat je goedkoper een mobiel abonnement kan afsluiten. Je hoeft namelijk geen BTW te betalen over een zakelijk abonnement. Verder kan je de kosten van de belasting aftrekken.

Wat kost een zakelijk Sim Only telefoonabonnement?

De kosten van een zakelijk Sim Only telefoonabonnement kunnen erg verschillen. Per provider verschilt het welke prijs ze hier hanteren. Het is mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten voor een prijs vanaf €5,00 per maand tot €18,00 per maand.

Is een zakelijk Sim Only abonnement maandelijks opzegbaar?

Het is bij enkele bundels mogelijk om een zakelijk abonnement maandelijks op te zeggen. Ook is het mogelijk om deze bundels maandelijks aan te passen.