Youfone Sim Only abonnementen 

Youfone Sim Only abonnementen logo

Youfone haar Sim Only abonnementen staan bekend om voordelige tarieven en spectaculaire acties. Ondanks de lage prijs profiteren klanten van een prima netwerk. Youfone maakt namelijk gebruik van het degelijke KPN-netwerk via 4G voor internet.

Hoe dan ook, in dit artikel bespreken we alles wat jij moet weten over Youfone Sim Only. Zo kijken we onder andere, naar: de voordelen, de tarieven, onbeperkt internet en bellen, het familie abonnement, hoe overstappen naar Youfone werkt, het netwerk en ervaringen.

Geen tijd? Weet dit! Om meerdere redenen kiezen veel mensen voor Youfone Sim Only. De belangrijkste reden is de prijs. Vaak krijgen klanten bij Youfone meer data of belminuten voor minder. Bovendien gaat door het KPN-netwerk de prijs niet ten koste van de kwaliteit.

Youfone Sim Only abonnementen tarieven 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de tarieven van Youfone haar Sim Only abonnementen? Check dan hieronder direct de actuele tarieven. Om de beste Sim Only deal voor jou te vinden geef je de benodigde belminuten en data op. De tool doet de rest!

Voordelen van Youfone Sim Only

Om meerdere redenen is het verstandig om voor een Youfone Sim Only abonnement te kiezen. De belangrijkste redenen en dus voordelen bespreken we graag hieronder. 

Belplafond instellen 

Bij Youfone ben je in staat om een belplafond in te stellen. Zeker als je weet dat je een liefhebber van bellen bent, is dit een aanrader. Je voorkomt hiermee dat je buiten je bundel treedt, waardoor je met het belplafond meerkosten weet te voorkomen. 

Betrouwbaar KPN-netwerk 

Youfone heeft geen eigen netwerk, maar maakt gebruik van het KPN-netwerk. In ons land is dit één van de beste netwerken, puur vanwege de betrouwbaarheid. Ook de dekking en de internetsnelheid zijn geweldig te noemen. 

4G netwerk 

De snelheid van het 4G netwerk van KPN is prima. Bovendien is het te verwachten dat Youfone op termijn ook met het 5G netwerk op de proppen komt. 

Maandelijks opzegbaar mogelijk 

Wil je van de ultieme flexibiliteit verzekerd zijn? Dan zit je ook bij Youfone goed. Bij deze provider is het namelijk mogelijk om je Sim Only abonnement maandelijks op te zeggen. Geef dit tijdens het bestellen aan, door te kiezen voor een maandelijkse looptijd.  

Gratis nummerbehoud 

Youfone biedt gratis nummerbehoud aan. Als je van een andere provider naar Youfone overstapt, betekent dit dat je je huidige nummer kunt behouden. Youfone regelt hierbij ook nog eens de volledige overstap, waarover later in dit artikel meer informatie. 

Youfone onbeperkt internet abonnement

Op dit moment biedt Youfone geen onbeperkt internet aan. Je kunt wel voor een Sim Only abonnement met 20 GB kiezen. Hiervoor betaal je bij een 2-jarig contract een prijs vanaf €18 per maand. Bij een 1-jarig contract betaal je €19 en bij een maandelijks contract €20. 

Weet dat je doorgaans met 20 GB data prima uit de voeten kunt. Zeker als je je smartphone voor huis-tuin-keuken zaken gebruikt, is 20 GB méér dan voldoende. Met deze uitgebreide databundel kun je echter ook prima regelmatig Netflix streamen via 4G.   

Youfone Kids Familie abonnement 

Bij Youfone ben je in staat om een familie abonnement af te sluiten. Dit abonnement is met name interessant als je kinderen hebt. Het belangrijkste van dit abonnement is dat je een dataplafond kunt instellen. Hierdoor verbruiken je kinderen nooit te veel internet.

Overigens is dit familie abonnement bij Youfone anders dan bij Vodafone. Bij Vodafone kan je namelijk een (duurder) familie abonnement afsluiten waarmee je de bundel kan delen tot 5 personen. Hoe dan ook, op dit moment kan je kiezen uit de volgende bundels:

BelminutenDataVanaf prijsMeer info
200 min/sms1 GB€7,00 per maandBekijk bij Youfone
200 min/sms3 GB€8,00 per maandBekijk bij Youfone
200 min/sms10 GB€10,50 per maandBekijk bij Youfone
Prijs en bundels van Youfone Kids Familie abonnement

Youfone heeft geen eigen 4G of 5G netwerk 

Youfone heeft geen eigen netwerk. Voor het leveren van haar diensten maakt zij gebruik van het degelijke KPN-netwerk. Dit netwerk is betrouwbaar, stabiel, snel en biedt een prima dekking. Op dit moment krijgen klanten een 4G snelheid van 256 Mbps download.

Bovendien kan je net als bij andere providers ook in de Europese Unie genieten van dit netwerk. Weet overigens wel dat wanneer de bundel op is, er in de EU andere tarieven gelden dan in eigen land. Vaak zijn deze buiten de bundel kosten hoger dan in Nederland.

Om dit te voorkomen is een tip hierbij om het dataplafond aan te zetten. Dit is een extra optie bij Youfone haar Sim Only abonnement dat een prijs kent vanaf €0,50 per maand.

Overstappen naar Youfone 

Wil je graag naar Youfone Siim Only overstappen? Dit is al binnen 5 minuten geregeld. Stel eerst je Sim Only abonnement samen en bestel deze direct via de website. Vink hierbij aan dat je je huidige nummer wilt behouden en Youfone gaat direct voor je aan de slag. 

Je krijgt na de bestelling direct een bevestigingsmail. Vervolgens gaat Youfone aan de slag om je huidige contract op te zeggen. Als alles met betrekking tot gratis nummerbehoud geregeld is, krijg je ook hier een mail over. Zodoende zit je nooit met dubbele kosten.

Vervolgens krijg je binnen 2 werkdagen je simkaart thuis opgestuurd. In tegenstelling tot enkele andere providers kan je bij Youfone niet kiezen voor eSim. Je krijgt dus altijd een fysieke simkaart thuisgestuurd en een digitale esim is nog niet mogelijk.

Nummerbehoud bij Youfone 

Wil je je huidige nummer overhouden? Dat is mogelijk als je bij het samenstellen van je Sim Only abonnement voor nummerbehoud kiest. Youfone regelt vervolgens dat je abonnement in gaat én dat je huidige abonnement stopgezet wordt.

Dit is overigens alleen mogelijk als je contract bij je huidige provider al opgezegd kan worden. Check goed de voorwaarden van gratis nummerbehoud bij Youfone. 

Youfone Sim Only aanbiedingen 

Youfone is één van de providers die regelmatig met flinke aanbiedingen stunt. Zo kun je op dit moment genieten van €10 euro deals. Dit betekent onder meer dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen en dat je slechts €10 euro per maand kwijt bent. 

Ook is het fijn dat je van een combivoordeel kunt genieten. Dit is het geval als je een Youfone Thuis abonnement combineert met een Youfone Sim Only abonnement. Je geniet hierbij bijvoorbeeld van gratis EPSN compleet, extra 2GB data en het fijne dataplafond.

Check de website voor meer informatie over klantvoordeel. Sowieso is het aan te raden om de website van Youfone goed in de gaten te houden voor ook de actuele acties.

Youfone en geen aansluitkosten bij een Sim Only abonnement

Normaal gesproken betaal je bij Youfone €15 of €20 euro voor aansluitkosten. Indien je nú voor een Youfone Sim Only abonnement kiest, betaal je deze kosten echter niet. Youfone biedt deze korting regelmatig aan, dus houdt de website van Youfone goed in de gaten! 

Veelgestelde vragen Youfone Sim Only

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig terugkomen bij het bekijken van Youfone haar Sim Only abonnementen.

Is Youfone een goede provider? 

Ja, Youfone is een prima provider. Deze provider maakt gebruik van het KPN-netwerk, biedt een prima service én weet de prijzen laag te houden. Je kunt bovendien bij Youfone regelmatig van interessante kortingen profiteren.

Waarom is Youfone zo goedkoop?

Dit komt onder meer doordat je bij Youfone alléén voor Sim Only abonnementen kunt kiezen. Het aanbod van mobiele abonnementen is zodoende een stuk beperkter dan bij bijvoorbeeld KPN.

Waar is Youfone een onderdeel van?

Youfone is een zelfstandige provider. De provider is dus géén onderdeel van KPN, maar maakt wel gebruik van het KPN-netwerk.