T-Mobile Sim Only abonnementen

T-Mobile Sim Only abonnementen logo

Interesse in één van de vele Sim Only abonnementen van T-Mobile? Een goede keuze, althans als je zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan een nieuw telefoon abonnement. Bij T-Mobile geniet je van haar eigen betrouwbare 5G-netwerk en van scherpe prijzen.

Hoe dan ook, in dit artikel kom je alles te weten over T-Mobile haar Sim Only. Zo kijken we onder andere, naar: de voordelen, data only abonnementen, het familie abonnement, hoe overstappen naar T-Mobile werkt, onbeperkt bellen en data, klantvoordeel en ervaringen.

Geen tijd? Weet dit! T-Mobile is niet de goedkoopste Sim Only aanbieder. Dit komt doordat zij als één van de weinige gebruik maakt van het snellere en duurdere 5G-internet. Door te profiteren van acties of klantvoordeel (T-Mobile Thuis) krijg je een aantrekkelijkere prijs.

T-Mobile Sim Only abonnementen vergelijken 

In de afgelopen jaren is T-Mobile zich steeds meer op Sim Only abonnementen gaan richten. Mede hierdoor zijn er redelijk wat verschillende abonnementen te verkrijgen. Hieronder kan je alle abonnementen vergelijken en degene vinden die bij jouw past.

Voordelen van T-Mobile haar Sim Only

Zie je het afsluiten van een Sim Only abonnement wel zitten? Met het oog op het prijskaartje is dat héél goed af te sluiten. Maar, bij welke provider sluit je dan het Sim Only abonnement af? Om meerdere redenen is het aan te raden om dit bij T-Mobile te doen.

Geweldig netwerk 

Het netwerk van T-Mobile is het best geteste netwerk. Concreet betekent dit dat je van een geweldig bereik geniet, waar je ook in ons land bent. Ook in het buitenland is het bereik geweldig én geniet je van razendsnel internet.

Data Only abonnementen 

Wil je je smartphone alleen voor internet gebruiken? Logisch, je hebt de belminuten en sms’jes door bijvoorbeeld Whatsapp niet meer per se nodig. Met dank aan de Data Only abonnementen van T-Mobile geniet je in zo’n situatie van het ideale abonnement!

Gratis bundel aanpassen en buiten de bundel

Bij een Sim Only abonnement kun je uit meerdere bundels kiezen. Is er nou in je leven of situatie is veranderd? Dan kun je je bundel geheel naar wens aanpassen. Bij T-Mobile is dit ook nog eens volledig gratis!

Maak je iets te veel gebruik van de mobiele data? Dan bestaat de kans dat je MB’s richting het einde van de maand op zijn. Bij T-Mobile is dit gelukkig geen probleem; je kunt gewoon internetten, maar dan wel tegen een lagere snelheid.  

Klantvoordeel en My T-Mobile

Ben je op dit moment al klant bij T-Mobile? Als je bijvoorbeeld over T-Mobile Thuis beschikt, geniet je van extra klantvoordeel. Dit voordeel kan oplopen tot behoorlijk veel euro’s per maand! Bonustip: je krijgt ook nog extra korting op T-Mobile Go-abonnementen.

Via My T-Mobile kun je je Sim Only abonnement zelf samenstellen én aanpassen. Met My T-Mobile geniet je zodoende van veel gemak. Bijkomend voordeel: je betaalt bij T-Mobile zelf wanneer je je Sim Only abonnement samenstelt én in laat gaan.

T-Mobile Sim Only onbeperkt internet 

Als je onbeperkt wilt internetten, heb je hier bij T-Mobile drie opties voor. Je kunt namelijk kiezen voor Unlimited, Unlimited Plus en Unlimited en Entertainment. Let wel op! Onbeperkt is bij T-Mobile alleen niet echt volledig onbeperkt.

Je hebt namelijk te maken met een limiet van 10 GB per dag. Als je de 10 GB op één dag opgemaakt hebt, kun je wel gratis je limiet met 2 GB opwaarderen. In het buitenland betekent onbeperkt 30 GB per maand. Indien dit op is, moet je data bijkopen.

AbonnementInhoudVanaf prijs
Unlimited>Onbeperkt bellen NL & internet
>30 GB data in EU
€35,00 p.m.
Unlimited Plus>Onbeperkt bellen EU & internet
>32 GB data in EU
€37,50 p.m.
Unlimited entertainment>Onbeperkt bellen EU & internet
>32 GB data in EU
>Netflix standaard
>Videoland Plus
€50,00 p.m.
Onbeperkt internet abonnementen van T-Mobile

Go Unlimited T-Mobile 

Als je voor Unlimited bij T-Mobile kiest, krijg je zowel onbeperkte data als bellen. Je kunt dus de hele dag door gebruik maken van je Sim Only abonnement. Let op! Je hebt wel met een limiet te maken. Bovendien is bellen in en uit de EU tot 120 minuten beperkt. Op het gebied van data heb je maandelijkse een limiet van 30 GB binnen de Europese Unie.

T-Mobile unlimited Plus 

Kies je voor het Unlimited Plus abonnement bij Sim Only? Dan geniet je ook van onbeperkt bellen in de Europese Unie. Hiervoor betaal je 37,50 euro per maand. Ook bij dit abonnement heb je met bovengenoemde limieten te maken, maar natuurlijk wel ruimer. Qua data krijg je binnen de EU geen 30 GB, maar 32 GB per maand tot je beschikking.

T-Mobile Unlimited & Entertainment abonnement 

Bij T-Mobile is het ook nog mogelijk om voor het Unlimited & Entertainment abonnement te kiezen. Hierbij krijg je de beschikking over onbeperkt data en onbeperkt bellen met dezelfde limieten als het Unlimited Plus abonnement. Boven op dit abonnement krijg je ook nog eens Netflix en Videoland. Bestaande klant? Ook dan krijg je korting.

T-Mobile maakt gebruik van 4G en 5G

In ons land heeft T-Mobile een geweldig netwerk uitgerold. Dit netwerk biedt zowel 4G als 5G, waardoor je overal van bereik geniet. Op dit moment heeft T-Mobile haar 5G-netwerk 99% dekking. De snelheid is zowel bij 4G als 5G 225 Mbps download en 65 Mbps upload.

Dit kan raar klinken, maar de techniek van 5G zorgt voor een stabielere verbinding. T-Mobile verwacht in de toekomst de snelheden van haar 5G abonnementen te kunnen verhogen. Niet voor niets is het netwerk in 2022 door Umlaut als uitstekend beoordeeld.

Heb je nog een ouder Sim Only abonnement van T-Mobile? Dan ligt de snelheid lager. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement wordt dit vanzelf geüpgraded.

T-Mobile klantvoordeel 

Bij T-Mobile kan je van extra klantvoordeel genieten als je meerdere abonnementen op één adres combineert. Zo kan je voor Unlimited kiezen in combinatie met vast internet. Voor het Unlimited abonnement betaal je €25 en je krijgt €5 korting op vast internet.

Een andere optie is een tweejarig abonnement met 10 GB mobiele data met internet & tv van T-Mobile thuis. In dat geval krijg je €2,50 euro korting + 2 GB extra op je mobiele abonnement. Op je T-Mobile Thuis internet abonnement krijg je ook nog eens €5 korting. 

Dit zijn slechts twee voorbeelden van het voordeel en de korting(en) die je kunt krijgen. Check altijd de website van T-Mobile voor alle actuele aanbiedingen voor klantvoordeel.

T-Mobile heeft geen familie abonnement meer 

Jarenlang heeft T-Mobile een familie abonnement aangeboden, maar daar is verandering in aangebracht. T-Mobile heeft ervoor gekozen om dit onder de naam ‘Klantvoordeel’ aan te bieden. Klantvoordeel gaat op als er 2 abonnementen op hetzelfde adres actief zijn.

Dit geldt voor zowel 2 mobiele abonnementen als één mobiel abonnement met T-Mobile Thuis. Hoe dan ook, indien je 2 of meer T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres hebt geniet je van extra voordeel. Zoals gezegd hangt het voordeel af van de abonnementen.

Wil je alle combinaties weten? Bekijk dan de actievoorwaarden.

Ervaringen en reviews van T-Mobile klanten 

Bij Trustpilot zijn duizenden reviews over T-Mobile achtergelaten, maar weinig beoordelingen zijn heel positief. Het lastige hierbij is alleen dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen Sim Only en andere diensten van T-Mobile. 

Feit is echter dat veel mensen aangeven dat de snelheid bij T-Mobile dramatisch is. Ook geven veel klanten aan dat de service van een bedenkelijk niveau is. Deze beoordelingen staan haaks op het onafhankelijke onderzoek van Ookla en Umlaut.

Wellicht hebben deze klanten nog gebruik gemaakt van de oudere Sim Only abonnementen van T-Mobile. Bij deze abonnementen ligt de snelheid een stuk lager.

Overstappen naar T-Mobile met nummerbehoud

Het overstappen naar T-Mobile begint met het uitkiezen van één van de vele Sim Only abonnementen. Is dit gelukt? In dat geval kan je naar bestellen gaan. Bij bestellen zie je een overzicht van het gekozen abonnement. Hierna kan je jouw gegevens invullen.

Als je jouw eigen nummer wilt behouden, dan kan je tijdens het invullen van de gegevens ook nummerbehoud regelen. Na het invullen hiervan regelt T-Mobile de overstap. Ofwel, zij gaat het contract opzeggen waardoor je geen moment met dubbele kosten zit.

Na het invullen van de gegevens en het bevestigen van de bestelling stuurt T-Mobile de simkaart op. Hierbij kan je ervoor kiezen om de simkaart in de winkel op te halen, maar dit hoeft niet. T-Mobile bezorgt de simkaart ook gratis thuis in de brievenbus via PostNL.

T-Mobile abonnement bestellen met eSim is mogelijk 

Bij T-Mobile hoef je niet altijd meer een plastic simkaart te gebruiken. Je kunt ook voor een eSim kiezen. Het is hierbij mogelijk om je huidige simkaart in te wisselen voor een digitale variant. Je kunt echter ook een nieuw abonnement afsluiten inclusief eSim.

Sim Only T-Mobile aanbieding 

Eén van de beste aanbiedingen bij T-Mobile is dus T-Mobile klantvoordeel. Bovenstaande voorbeelden laten zien dat je hier veel geld per maand mee kunt besparen. Verstandig kan het dan ook zijn om T-Mobile Sim Only en T-Mobile Thuis te combineren.

Natuurlijk kunnen ook nieuwe klanten met alleen Sim Only korting krijgen. Zo krijgen klanten die bijvoorbeeld op het moment van schrijven overstappen €10 euro korting op een Sim Only abonnement met 10 GB en 120 bel/sms zonder eenmalige aansluitkosten.

Wil je weten wat de huidige aanbiedingen zijn? Check dan de website van T-Mobile voor de meest actuele aanbiedingen. 

T-Mobile Sim Only zakelijk 

Ook als ondernemer kun je een Sim Only abonnement bij T-Mobile afsluiten. Je stelt dit abonnement volledig naar eigen wens samen, waarbij je wel goed op moet letten dat alle genoemde prijzen exclusief BTW zijn. Deze BTW kun je uiteraard terugvorderen.  

De prijskaartjes van de zakelijke Sim Only abonnementen zijn erg aantrekkelijk. Daarnaast krijg je bij T-Mobile de beschikking over een persoonlijke accountmanager. Als zakelijke klant kun je hierdoor al je vragen gericht aan één persoon stellen. 

Kies je voor een 2-jarig abonnement met 16 GB aan data + onbeperkt bellen? Dan betaal je slechts 20 euro per maand. Hier vind je alle prijzen en mogelijkheden.

Veelgestelde vragen T-Mobile Sim Only

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig terugkwamen bij bezoekers die op zoek waren naar informatie over T-Mobile haar Sim Only abonnementen.

Wat is een Sim Only abonnement bij T-Mobile? 

Een Sim Only abonnement is een abonnement waarbij je géén smartphone geleverd krijgt. De smartphone maakt onderdeel van dit abonnement uit, waardoor de kosten erg gunstig uitvallen.

Wat kost een Sim Only abonnement bij T-Mobile? 

Het goedkoopste Sim Only abonnement kost bij T-Mobile slechts een paar euro per maand. Als je bijvoorbeeld voor onbeperkt data wilt kiezen, kun je uitgaan van pakweg 20 tot 35 euro per maand.

Is Sim Only maandelijks opzegbaar bij T-Mobile? 

Ja, dit is mogelijk als je voor een contract met een looptijd van 1 maand kiest. De andere opties zijn om te kiezen voor een 2-jarig of 1-jarig contract.