Simyo Sim Only abonnementen

Simyo Sim Only abonnementen logo

Wil je graag zo min mogelijk geld aan je telefoonabonnement uit zijn? Kies dan voor één van de vele Simyo Sim Only abonnementen. Voor een Simyo abonnement betaal je vrij weinig geld, terwijl je wel van veel gemak en een betrouwbaar netwerk verzekerd bent.

Hoe dan ook, op deze pagina lees je hier alles over. Zo kijken we onder andere, naar: wat Simyo voor provider is, welke voordelen zij kent, de abonnementen met onbeperkt internet en bellen, hoe overstappen naar Simyo werkt, ervaringen en aanbiedingen.

Geen tijd? Weet dan dit! Simyo is een zelfstandige provider dat gebruik maakt van het KPN-netwerk. Simyo staat bekend om lage prijzen en uitstekende service. Niet voor niets is Simyo haar Sim Only door de consumentenbond meerdere keren uitgeroepen tot beste.

Tarieven Simyo Sim Only abonnementen

Op dit moment kun je uit meerdere Simyo Sim Only abonnementen kiezen. Deze abonnementen zetten we hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje. Op deze manier kan je de abonnementen vergelijken en direct zien wat de tarieven zijn van de bundels.

Wat is Simyo voor provider?

Simyo is een zelfstandige provider die al geruime tijd in ons land actief is. Dat dit een zelfstandige provider is, betekent onder meer dat men geen eigen netwerk heeft. Simyo maakt daarom gebruik van het betrouwbare en snelle KPN-netwerk.

Dat is één van de punten waarmee Simyo zich weet te onderscheiden. Een ander belangrijk voordeel is de klantenservice. Bij Simyo ben je van een uitmuntende service verzekerd. Mede hierdoor is zij door de consumentenbond jaren verkozen tot beste.

De Sim Only abonnementen van Simyo staan bekend om haar scherpe prijzen en de flexibiliteit om maandelijks het abonnement aan te passen. Bovendien kan je met internet en tv van KPN op hetzelfde adres jouw bundel verdubbelen. Hierover later meer.

Voordelen van een Simyo Sim Only abonnement

Is het aan te raden om bij Simyo een Sim Only abonnement af te sluiten? Ja, absoluut. Zeker met het oog op de onderstaande voordelen:

  • Geen buitenbundelkosten. Bij Simyo hoef je niet bang te zijn voor buitenbundelkosten. Alleen als je hier bewust voor kiest, verbruik je data of belminuten buiten je bundel.
  • KPN-netwerk. Simyo maakt gebruik van het snelle en betrouwbare netwerk van KPN. Dit netwerk heeft een prima dekking door het gehele land.
  • MijnSimyo. Als klant krijg je toegang tot je eigen MijnSimyo account. Met dit account heb je perfect inzicht in je verbruik.
  • Maandelijks opzegbaar. Een Sim Only abonnement bij Simyo is maandelijks op te zeggen. Kies hiervoor een looptijd van een maand.
  • Simyo Compleet. Heb je al KPN internet thuis? Dan kun je gebruik maken van Simyo Compleet. Dit is een aantrekkelijke bundel waarmee je extra voordeel krijgt.
  • Bundel aan te passen. Bij meerdere providers is het mogelijk om maandelijks je bundel aan te passen. Dit is bij Simyo ook mogelijk, waarbij het ook nog eens volledig gratis is.
  • Uitstekende klantenservice. De klantenservice van Simyo behoort echt tot de top. De klantenservice is goed bereikbaar en helpt je echt goed op weg.

Simyo onbeperkt bellen en internet

Wil je zowel onbeperkt bellen als internetten? Dit is bij Simyo helaas niet mogelijk. Wél kun je voor onbeperkt bellen met uiterlijk 20 GB aan data kiezen. Voor de volledigheid staat hieronder een overzicht van de prijzen voor onbeperkt bellen met alle soorten data.

BelbundelInternetVanaf prijsMeer info
Onbeperkt bellen2 GB data€10,00 per maandBekijk bij Simyo
Onbeperkt bellen6 GB data€11,00 per maandBekijk bij Simyo
Onbeperkt bellen10 GB data€15,00 per maandBekijk bij Simyo
Onbeperkt bellen20 GB data€18,00 per maandBekijk bij Simyo
Tarieven van een 2-jarig Simyo Sim Only abonnement met onbeperkt bellen en internet

Simyo onbeperkt internet abonnement

Zoals gezegd kan je bij Simyo niet kiezen voor een Sim Only abonnement met onbeperkt internet. Je kunt wel voor een bundel van 20 GB data kiezen. Zo’n abonnement is al beschikbaar vanaf €11,00 euro per maand. Veelal heb je aan 20 GB meer dan voldoende.

Zelfs als je graag naar Netflix kijkt of aan social media verslaafd bent, is het lastig om 20 GB op te maken. Vermoedelijk is de reden dat Simyo geen onbeperkt internet aanbiedt, dat ze op deze manier aantrekkelijke prijzen kan blijven aanbieden. Bovendien kan je als KPN-klant de bundel verdubbelen. Ofwel maandelijks 40 GB. Krijg dat maar eens op.

Onbeperkt bellen afsluiten bij Simyo

In tegenstelling tot onbeperkt internet is het bij Simyo wel mogelijk om onbeperkt te bellen. Selecteer hiervoor de onbeperkt bel bundel. Op dit moment betalen klanten hiervoor €7,00 per maand. Dit bedrag gaat uit van een 2-jarig contract zonder data.

Kies je voor een kortere looptijd? Zo ja, dan betaal je bij een 1-jarig contract een prijs vanaf €8,00 per maand en bij een maandelijks Sim Only abonnement vanaf €9,00 per maand. Goed om te weten is dat een Sim Only abonnement van Simyo in de Europese Unie geldig.

Alleen als je vanuit Nederland naar een buitenlands nummer belt, valt dit buiten de bundel. Ook voor landen die niet in zone 1 vallen betaal je buiten de bundel. Ga je naar het buitenland? Bekijk dan eerst Simyo haar tarieven en dekking in het buitenland.

Korting met Simyo Compleet voor KPN-klanten

Als je internet & tv hebt bij Telfort of KPN, dan kun je van extra voordeel genieten. Je krijgt namelijk een verdubbeling van de bundel. Als je bijvoorbeeld Sim Only met 10 GB data bestelt, dan krijg je maar liefst 20 GB data met een vanaf prijs van €15,00 per maand.

Combineer je KPN vast internet met een Simyo Sim Only abonnement? Dan ben je van een prima service én scherpe tarieven verzekerd. Let wel op! In tegenstelling tot KPN Mobiel klanten krijg je geen korting op het Sim Only abonnement of een tv-pakket naar keuze.

Review en ervaringen Simyo Sim Only

Ruim 2200 klanten hebben bij Trustpilot een review achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 3,9 op een schaal van 1 tot 5. Een vrij hoge gemiddelde score dus. Veel mensen lopen weg met de service van Simyo.

Zij zijn te spreken over de bereikbaarheid én de vakkundigheid van de klantenservice. Ook geven veel klanten aan dat ze tevreden zijn over de prijzen. Wel waarschuwen sommige klanten voor de kosten die buiten je bundel vallen.

Simyo review en ervaringen van de consumentenbonden januari 2022

Overstappen naar Simyo met nummerbehoud

Van een andere provider kun je moeiteloos naar Simyo overstappen. Hiervoor moet je eerst het gewenste Sim Only abonnement samenstellen. Maak allereerst een keuze voor de bundel en de looptijd. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen.

Hierbij moet je rekening houden met 15 euro aan eenmalige aansluitkosten. Gelukkig betaal je geen verzendkosten voor de verzending van de sim kaart die je nodig hebt.

Wil je graag je huidige nummer behouden? Als je je bestelling bij Simyo gaat plaatsen, moet je aanvinken dat je je nummer graag wilt behouden. Simyo regelt de rest voor je. Zij zeggen het huidige contract op en zorgen ervoor dat je huidige nummer behouden blijft.

eSIM bij Simyo

Bij Simyo is het mogelijk om voor een digitale simkaart te kiezen. Dit betekent dat je geen plastic kaartje meer nodig hebt. Binnen 5 minuten nadat je bestelling is afgerond, kun je hierdoor al gebruik van je nieuwe Sim Only abonnement maken.

Simyo abonnement afsluiten met een aanbieding

Simyo stunt regelmatig met interessante aanbiedingen. Zo krijg je regelmatig korting op het maandtarief óf je krijgt juist een verdubbeling van je data. Ook zijn er periodes waarin Simyo geen aansluitkosten rekent voor nieuwe Simyo Sim Only klanten.

Momenteel krijgen klanten korting op het Sim Only abonnement van 2-jaar met 6 GB data en 200 min/sms. En zoals eerder aangehaald krijgen klanten die internet van KPN of Tele2 op combineren met het Sim Only abonnement van Simyo een verdubbeling van de bundel.

Let op! De bovenstaande aanbieding is geldig op het moment van schrijven. Ons advies is dan ook: Check voor de huidige aanbiedingen altijd de website van Simyo.

Veelgestelde vragen over Simyo haar Sim Only abonnementen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig terugkomen bij interesse in één van de vele Sim Only abonnementen van Simyo.

Is Simyo een goede provider?

Ja, Simyo is absoluut een goede provider. De provider heeft haar zaakjes op orde, hanteert scherpe prijzen en verleent een prima service.

Is Simyo van KPN?

Nee, Simyo is een zelfstandige provider. Wel maakt deze provider gebruik van het netwerk van KPN.

Welke bundels heeft Simyo?

Bij Simyo heb je voldoende keuze. Je kunt voor een prepaid abonnement kiezen, voor een Sim Only abonnement en voor een abonnement mét telefoon.

Kan ik ook kiezen voor een Simyo abonnement met telefoon?

Ja, dit kan. Houd wel rekening met forse kosten en een BKR-registratie.

Kun je met Simyo in het buitenland internetten?

Ja, je kunt binnen de EU uit je bundel internetten. Indien je buiten de EU bent, zitten hier kosten aan verbonden.