Sim Only maandelijks opzegbaar

Sim Only maandelijks opzegbaar

Een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement kan een goede optie zijn voor mensen die voordelig en flexibel mobiel willen bellen of internetten. Hoewel een maandelijkse bundel duurder is, kan je elke maand opzeggen.

Hoe dan ook, in dit artikel kom je alles te weten over een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement. Zo kijken we naar: welke providers deze abonnementen aanbieden, wat de voordelen zijn en wie de goedkoopste is.

Geen tijd? Weet dit! Een per maand opzegbaar Sim Only abonnement is uitermate geschikt als je voor korte tijd voordelig mobiel wilt bellen of internetten. Momenteel zijn de providers Lebara (1 GB + 150 min) en Simyo (0 MB + 200 min) de goedkoopste providers.

Providers met maandelijks opzegbare Sim Only

Hieronder staan alle providers die Sim Only bundels aanbieden die per maand opzegbaar zijn. Naast de prijs voor een maandelijks abonnement vind je ook de prijs voor een 1-jarige looptijd. Zo krijg je direct inzicht in hoeveel duurder een kortere looptijd per provider is.

ProviderPrijs per maandPrijs 12 maanden
BenVanaf €8,50 p.m.Vanaf €7,50 p.m.
Budget MobielVanaf €15,00 p.m.Vanaf €15,00 p.m.
HollandsnieuweVanaf €9,50 p.m.Vanaf €8,50 p.m.
KPNVanaf €11,00 p.m.Vanaf €10,00 p.m.
LebaraVanaf €7,00 p.m.Vanaf €7,00 p.m.
SimyoVanaf €7,00 p.m.Vanaf €6,00 p.m.
Tele2Vanaf €11,50 p.m.Vanaf €10,50 p.m.
YoufoneVanaf €8,50 p.m.Vanaf €7,50 p.m.
Prijzen van een maandelijks en 1-jarig Sim Only abonnement

Wat is een per maand opzegbare Sim Only?

Een Sim Only abonnement dat per maand opzegbaar is, houdt in dat het elke maand mogelijk is om op te zeggen. Als je het abonnement niet meer voort wilt zetten, dan geef je dit één maand van tevoren aan. Door deze optie ben je wel een stuk minder voordelig uit.

Ten opzichte van een abonnement met een looptijd van 12 of 24 maanden ben je een paar euro’s duurder uit per maand. Goed om nog te weten is dat anders dan bij prepaid beltegoed bij Sim Only maandelijks standaard tegoed wordt gestort.

Voordelen van maandelijkse Sim Only

Er zitten een aantal voordelen aan een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement. Zo is het erg flexibel. Als je ergens anders een voordeliger abonnement ziet of je hebt geen simkaart meer nodig dan kan je het abonnement direct de volgende maand opzeggen.

Ook is het mogelijk om tijdelijk onbeperkt internet of bellen te ontvangen. Als je dit maar een tijdje nodig hebt, is een maandelijks opzegbaar abonnement een goede optie. Verder kun je zelf bepalen hoeveel data je wilt hebben.

Als je een bepaalde maand meer nodig hebt dan een andere maand, is het mogelijk om dit direct aan te passen. Dit is echter een optie die door veel providers ook gegeven wordt als je een jaarlijks of tweejaarlijks abonnement hebt.

Nadelen maandelijks Sim Only abonnement

Er zitten ook een aantal nadelen aan het gebruik van een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement. Zo is het een stuk duurder om hier gebruik van te maken. Zo ben je een aantal euro’s meer kwijt aan een maandelijks opzegbaar abonnement.

Reken je dit om naar een jaarlijks bedrag dan kan je afhankelijk van het gekozen abonnement al gauw tientallen euro’s per jaar besparen. Verder is nog een nadeel dat je met een maandelijks abonnement niet altijd kan profiteren van lucratieve voordelen.

Hierbij kan er zowel gedacht worden aan combi-voordelen (dubbele data, korting) met vast internet als een Sim Only abonnement met cadeau.

Goedkoopste maandelijks opzegbare Sim Only

De goedkoopste mogelijkheden die je hebt bij maandelijks opzegbare Sim Only abonnement, zijn: Lebara en Simyo. Bij Lebara is het mogelijk om 1 GB en 150 min/sms te krijgen vanaf €7,00 per maand. Dit is net zoveel als haar 1-jarige contract.

Bij Simyo is het mogelijk om alleen te bellen met 200 min/sms vanaf ook €7,00 per maand. Het goedkoopste onbeperkt bellen/sms plus data abonnement voor één maand is van Budget Mobiel. Bij haar betaal je hiervoor een prijs vanaf €20,00 per maand.

Het goedkoopste 5G-abonnement voor 1 maand is te verkrijgen bij KPN (1 GB + 0 min/sms) vanaf €11,00 per maand. Wil je ook belminuten? In dat geval is 5G-internet van Tele2 met 200 min/sms het goedkoopst met een prijs vanaf €13,00 per maand.

Maandelijks opzegbare Sim Only vergelijken

Op het moment dat je alle maandelijks opzegbare Sim Only bundels van alle providers wilt vergelijken dan kan het handig zijn om gebruik te maken van onze vergelijktool. Hierdoor kan je filteren om te kijken welke bundel aan jouw eisen voldoet en het goedkoopst is.

Kies allereerst hiervoor de databundel en daarna de belminuten. Hierna kan je de looptijd en de keuze voor het 4G- of 5G-netwerk maken. Is dit bekend? Zo ja, dan krijg je direct de goedkoopste opties te zien.

Af en toe is het mogelijk om een provider te vinden die geen aansluitkosten rekent. Er zijn een aantal providers die ervoor kiezen om in de meeste gevallen geen aansluitkosten te rekenen. Zo rekenen Ben, Lebara en Youfone regelmatig geen aansluitkosten.

Veelgestelde vragen

Na dit artikel kan het voorkomen dat je nog een aantal vragen hebt. Daarom hebben wij een aantal veel gestelde vragen met het antwoord opgesteld.

Kan je Sim Only maandelijks opzeggen?

Het is mogelijk om Sim Only maandelijks op te zeggen. Hierbij is het belangrijk om het juiste abonnement te hebben die hierbij past. Door naar de juiste provider te gaan, is het mogelijk om dit voor elkaar te krijgen.

Is een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is duurder?

Het afsluiten van een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement is iets duurder dan een jaarlijks of tweejaarlijks abonnement. In de meeste gevallen scheelt dit een aantal euro per maand.

Is Sim Only maandelijks opzegbaar bij KPN?

Het is mogelijk om Sim Only maandelijks opzegbaar te vinden bij KPN. Dat heeft te maken met het feit dat KPN een aantal abonnementen aanbiedt die maandelijks op te zeggen zijn.