Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen

Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen

Interesse in Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen? Een goede keuze, althans als je een goedkoop abonnement wilt. Bovendien maakt Hollandsnieuwe gebruik van het betrouwbare Vodafone-netwerk. Ofwel een goede bereikbaarheid, dekking en snel internet.

Hoe dan ook, in dit artikel lees je alles over Hollandsnieuwe Sim Only. Zo kijken we naar: de abonnementen, de voordelen, het netwerk, hoe nou overstappen naar Hollandsnieuwe werkt, of je moet kiezen voor Hollandsnieuwe of Vodafone en onbeperkt bellen en data.

Geen tijd? Weet dan dit! Hollandsnieuwe bestaat al sinds 2011 en is onderdeel van Vodafone. Net als Vodafone maakt ook Hollandsnieuwe gebruik van het snelle Vodafone-netwerk. Ten opzichte van Vodafone is Hollandsnieuwe goedkoper, maar biedt geen 5G.

Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe kun je op dit moment uit meerdere Sim Only abonnementen kiezen. Deze abonnementen vind je overzichtelijk in onderstaand overzicht:

Voordelen van Hollandsnieuwe Sim Only

Doe je er verstandig aan om een Sim Only bij Hollandsnieuwe af te sluiten? Ja, zeker. Bij deze provider geniet je namelijk van meerdere voordelen:

  • Bundel is één. Bij Hollandsnieuwe wordt geen onderscheid gemaakt tussen internet, SMS en data. Binnen het Sim Only abonnement staat ‘1’ voor 1 MB, 1 SMS of 1 belminuut.
  • Vodafone netwerk. Zoals hierboven al aangegeven, maakt Hollandsnieuwe gebruik van het Vodafone netwerk. In ons land, maar ook in andere Europese landen, geniet je hierdoor van een prima dekking.
  • Vast tarief binnen en buiten bundel. Als je onverhoopt buiten je Sim Only abonnement bundel komt, maakt dit niet al te veel uit. Je betaalt namelijk altijd een vast tarief bij deze provider. Zowel binnen- als buiten de bundel.
  • Gratis je bundel aanpassen. De kans bestaat dat je wensen of situatie door de tijd heen veranderen. Gelukkig is het bij Hollandsnieuwe mogelijk om gratis je bundel aan te passen.
  • Niet zomaar buiten de bundel. Bij Hollandsnieuwe kun je niet zomaar buiten de bundel gaan. Als hier sprake van (dreigt) te worden, krijg je hier direct een melding van. Dankzij deze melding voorkom je op voorhand al extra kosten.
Hollandsnieuwe voordelen van haar Sim Only abonnementen

Hollandsnieuwe gebruikt het Vodafone-netwerk

Doordat Hollandsnieuwe onderdeel van Vodafone is, maakt deze virtuele provider gebruik van het Vodafone netwerk. Samen met andere netwerken staat dit netwerk te boek als één van de beste van ons land. Dit blijkt onder meer uit de prima dekking en snelheid.

Van alle providers heeft Vodafone in Nederland wereldwijd de grootste dekking. Met haar Sim Only abonnementen kan je bellen in maar liefst 186 landen. Bovendien krijg je in de EU dezelfde snelheid als in Nederland. Let wel op! Er kunnen andere tarieven gelden!

Hoe dan ook, qua snelheid krijgen klanten bij Hollandsnieuwe een 4G-internetsnelheid van 350 Mbps download. Met andere woorden, internetten via het mobiele netwerk kan sneller zijn dan menig vaste internetaansluiting in Nederland.

Hollandsnieuwe 5G, wanneer?

Op dit moment hebben slechts een paar providers in ons land de beschikking over 5G internet. Dit geldt voor T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat Hollandsnieuwe op korte termijn gaat volgen.

Hollandsnieuwe vs. Vodafone

Aangezien Hollandsnieuwe een virtuele provider is in het bezit van Vodafone, is het goed om de grootste verschillen tussen deze providers te weten. Allereerst is het prijstechnisch beter om voor één van de Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe te kiezen.

Hollandsnieuwe is namelijk voordeliger dan Vodafone. Ten tweede is nog een verschil dat Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen aanbiedt waarbij 1 belminuut ook op gaat voor 1 sms of mb. Bij Vodafone sluit je het aantal belminuten/sms en data apart af.

In de derde plaats is nog een verschil dat Vodafone Sim Only gebruik maakt van 5G. Hierdoor is haar data sneller, maar ook duurder. Tot slot zijn ook de voordelen met Ziggo internet bij Vodafone royaler. Niettemin krijgen ook Hollandsnieuwe-klanten voordeel.

Hollandsnieuwe onbeperkt internet en of bellen

Bij Hollandsnieuwe heb je géén optie voor onbeperkt internet. Het meest uitgebreide Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe bevat 10.000 MB, 10.000 belminuten of 10.000 sms’jes. Voor 2 euro per maand extra kan je wel onbeperkt bellen/sms afsluiten.

Dit betekent dat je 10.000 MB per maand overhoudt. Echter, zoals gezegd is het bij Hollandsnieuwe niet mogelijk om onbeperkt bellen/sms standaard te kiezen in het Sim Only abonnement. Wel kan je dit voor 2 euro per maand extra (los) bestellen.

Let op: deze €2 per maand is van toepassing bij een looptijd van 2 jaar. Als je voor een korter Sim Only abonnement kiest, is de meerprijs hoger. Niettemin, ervan uitgaande dat je kiest voor een looptijd van 2 jaar kan je al vanaf €9,50 per maand onbeperkt bellen/sms.

Hollandsnieuwe combineren met Ziggo voor een extra pakket en voordeel

Wil je een Sim Only abonnement bij Hollandsnieuwe samenstellen? Zo ja, dan krijg je direct de vraag of je klant bent bij Ziggo. Als je daadwerkelijk klant bent bij Ziggo, dan krijg je extra voordeel. Zo kun je kiezen voor een extra zenderpakket bij Ziggo.

Combi-voordelen Hollandsnieuwe Sim Only en Ziggo internet en tv

Tussen deze pakketten kun je maandelijks gratis wisselen. Hoe dan ook, het gaat hierbij om één van de volgende pakketten:

  • Kids
  • Movies & Series L
  • Ziggo Sport Totaal

Ook kun je kiezen voor 1.000 MB/MIN/SMS per maand gratis extra. Je kunt dit extra tegoed zowel in Nederland als in de Europese Unie gebruiken. Al met al loopt dit combivoordeel behoorlijk hoog op. Op de website van Hollandsnieuwe vind je hier meer informatie over.

Nummerbehoud regelen bij Hollandsnieuwe

Bij het samenstellen van je Sim Only abonnement kun je voor nummerbehoud kiezen. Dit betekent dat Hollandsnieuwe je huidige nummer aanhoudt én de overstap naar hen regelt. Zo wordt het oude contract door Hollandsnieuwe opgezegd.

Nadat alles door de klantenservice van Hollandsnieuwe geregeld is, ontvang je je nieuwe simkaart. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is deze simkaart te activeren.

Hollandsnieuwe gebruiken in buitenland

Het beltegoed van Hollandsnieuwe kun je in het buitenland gebruiken. Het is wel zaak dat je je telefoon op de juiste manier instelt. Hoe je dit moet doen, vind je op deze pagina.

Hollandsnieuwe sim only abonnement actie

Op dit moment, het moment van schrijven, biedt Hollandsnieuwe een interessante aanbieding aan. Zo krijgen nieuwe klanten momenteel voor slechts €10 euro maar liefst 10.000 mb/min/sms. Let wel op dat dit de huidige aanbieding is!

Op de website van Hollandsnieuwe óf via onze tool (zie bovenaan deze pagina) krijg je direct de actuele aanbiedingen te zien. In ieder geval is één ding zeker, door als nieuwe klant te kiezen voor een aanbieding profiteer je van een lucratieve korting.

Overstappen naar Hollandsnieuwe zonder aansluitkosten

Bij Hollandsnieuwe betaal je standaard 20 euro aan aansluitkosten. De provider stunt echter regelmatig met een actie. Want wanneer je de website van Hollandsnieuwe bekijkt zal je zien dat je regelmatig geen eenmalige aansluitkosten hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen Hollandsnieuwe Sim Only

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig terugkomen bij bezoekers die op zoek zijn naar informatie over Hollandsnieuwe Sim Only.

Is Hollandsnieuwe van Vodafone?

Ja, het klopt dat Hollandsnieuwe van Vodafone is. Vodafone is enkele jaren geleden met deze virtuele provider gestart.

Gebruikt Hollandsnieuwe het netwerk van KPN?

Nee, deze provider gebruikt het netwerk van Vodafone. Dit wordt gezien als één van de snelste en beste netwerken in Europa.

Is Hollandsnieuwe een goede provider?

Hier lopen de meningen flink uiteen. Beoordelingen online zijn zowel negatief als positief. Verdiep je daarom zelf goed in hetgeen wat deze provider jou levert.