Goedkoopste onbeperkt internet Sim Only

Goedkoopste onbeperkt internet Sim Only abonnement

Is het tijd voor een nieuw Sim Only abonnement? En wil je bijvoorbeeld veel (onbeperkt) internetten? Zo ja, dan kan je kiezen uit 5 providers. In dit artikel kijken we naar de goedkoopste Sim Only bundel met onbeperkt internet.

Hierbij kijken we onder andere, naar: welke providers onbeperkt internet aanbieden, de goedkoopste onbeperkt internet bundel per provider en tot slot waarop je moet letten bij de uiteindelijke keuze.

Geen tijd? Weet dit! Van alle Sim Only providers biedt Budget Mobiel vanaf €20 per maand het goedkoopste onbeperkt internet abonnement aan. Hierbij maakt zij gebruik van 4G. De goedkoopste 5G provider met onbeperkt internet is Tele2 vanaf €25 per maand.

Sim Only providers met onbeperkt internet

Sim Only providers met onbeperkt internet

Heb je oren naar het afsluiten van een Sim Only abonnement met onbeperkt internet? Op dit moment heb je keuze uit 4 providers. Het gaat hierbij om Tele2, T-Mobile, KPN en Budget Mobiel. Deze vier providers bieden allemaal prima Sim Only abonnementen aan.

Ofwel, je bent bij elke provider van een prima service verzekerd, maar ook van een stabiel netwerk. Bovendien zijn deze 4 providers ook nog eens in staat om de bundels voordelig aan te bieden. Niettemin is het wel goed om te weten dat er toch de nodige verschillen bestaan. Hieronder maak je kennis met de onbeperkt internet bundels per provider.

ProviderBundelVanaf prijs
Budget MobielOnbeperkt 4G internet + onbeperkt min/sms€20,00 per maand
Tele2Onbeperkt 5G internet + 200 min/sms€25,00 per maand
KPNOnbeperkt 5G internet + 150 min/sms€31,50 per maand
VodafoneOnbeperkt 5G internet + onbeperkt min/sms€32,50 per maand
T-MobileOnbeperkt 5G internet + onbeperkt min/sms€35,00 per maand

De goedkoopste onbeperkt internet bundel met 4G: Budget Mobiel

Gaat je voorkeur uit naar een Sim Only abonnement met onbeperkt internet? En neem je hierbij genoegen met 4G internet? Zo ja, dan kom je bij de provider Budget Mobiel uit. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een provider die zich richt op goedkope bundels.

En dat doet deze provider met verve. Voor het goedkoopste 4G Sim Only abonnement met onbeperkt internet betaal je een prijs vanaf €20 per maand. Dit abonnement kun je tegen meerdere looptijden afsluiten, waarbij je ook nog van onbeperkt bellen geniet.

Met andere woorden, met dit abonnement kun je dus alle kanten op. Je kunt eindeloos internetten en bellen voor een scherpe prijs. Een investering van 2 tientjes per maand is meer dan subliem te noemen. Met deze bundel heeft Budget Mobiel haar zaakjes op orde.

De goedkoopste onbeperkt internet provider met 5G: Tele2

Heb je het liefste een Sim Only abonnement met 5G-internet? In dat geval is het verstandig om een abonnement bij Tele2 af te sluiten. Het 5G Sim Only abonnement met onbeperkt internet bij Tele2 is namelijk met een vanaf prijs van €25 per maand de goedkoopste.

Dit contract sluit je dan af voor 2 jaar, waarbij je 200 min/sms krijgt. Wil je ook onbeperkt kunnen bellen? Dan betaal je hiervoor een bedrag vanaf €27 per maand. Heb je liever een contract voor 1 jaar? Dan betaal je hier een prijs vanaf €28 per maand voor. Heb je liever een contract dat je maandelijks op kunt zeggen? Dat kan vanaf €29 euro per maand.

Het onbeperkt internet aanbod van KPN Mobiel

Ook bij KPN Mobiel kun je een Sim Only abonnement met onbeperkt internet afsluiten. Voor dit abonnement betaal je in de basis een bedrag vanaf €31,50 per maand. Voor dit bedrag krijg je ook nog 150 min/sms per maand en sluit je het contract af voor 2 jaar.

Wil je ook onbeperkt kunnen bellen? Dan betaal je hiervoor €1 euro extra per maand. Ook voor een kortere looptijd dan 2 jaar betaal je extra. Als je bijvoorbeeld het contract voor 1 jaar afsluit, dan betaal je hiervoor €1 extra per maand. Wil je graag een bundel hebben dat je maandelijks op kunt zeggen? Dan betaal je hier nog eens €1,50 extra per maand voor.

Heb je op dit moment al een abonnement bij KPN lopen, zoals vast internet? Weet dan dat je wel extra korting op beide abonnementen kunt krijgen. Hoewel KPN an sich niet de goedkoopste provider is, kan dit met combi-voordelen voor jou wel aantrekkelijker zijn.

Het aanbod van onbeperkt internet bij T-Mobile

Gaat je voorkeur uit naar een grote provider? Dan kun je ook eens naar T-Mobile kijken. Ook bij deze grote provider geniet je van een interessant Sim Only abonnement met onbeperkt internet. Zo heb je bij T-Mobile de keuze uit meerdere bundels, namelijk:

  • Unlimited: Onbeperkt GB + bellen
  • Unlimited Plus: Onbeperkt GB + bellen + extra veilig internet
  • Unlimited & Entertainment: Onbeperkt GB + bellen + Netflix + Videoland

Ga je voor een Unlimited bundel? Dan betaal je hier een bedrag vanaf €35 euro per maand voor. Hierbij geniet je van onbeperkte data en bellen. Ook dit abonnement sluit je voor 2 jaar af. Sluit je hem liever voor 1 jaar af? Dan betaal je hier €1 per maand extra voor.

Heb je op dit moment al een ander T-Mobile abonnement? Zoals bijvoorbeeld T-Mobile Thuis (internet & tv) of een ander mobiel abonnement? Geef dit dan aan tijdens het bestellen. Je krijgt in dat geval namelijk extra combi-voordeel op je Sim Only abonnement.

Hoe vind je het beste goedkope Sim Only abonnement met onbeperkt internet?

Voor het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt internet moet je met enkele punten rekening houden. Doe je dit niet? Dan kan het maandelijks bedrag ongemerkt hoger uitvallen dan gewenst. Doe je dit wel? Dan sluit het abonnement met onbeperkt internet perfect aan op je wensen en betaal je minder. Hoe dan ook, let op deze punten:

  • Belbundel
  • Combi voordeel
  • 4G of 5G Netwerk
  • Kosten
  • Looptijd

Belbundel

Let bij het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt internet ook goed op de belbundel. In veel gevallen kies je niet alleen voor onbeperkt internet, maar ook voor onbeperkt bellen. Heb je dit niet nodig? Dan kan je bij sommige providers kiezen voor minder min/sms. Vaak is bellen niet het duurst, dus bespaar je hier niet het meeste mee.

Extra voordeel met combivoordeel

Het is ook belangrijk om te kijken naar eventueel extra voordeel. Als je bijvoorbeeld al een abonnement bij KPN, Tele2, T-Mobile of Budget Mobiel hebt, dan is het interessant om bij die providers naar combivoordeel te kijken. Doordat je meerdere abonnementen met elkaar combineert krijg je in veel gevallen extra korting en nog enkele extraatjes.

Internet

Onbeperkt internet is niet zomaar onbeperkt internet. Je hebt namelijk tegenwoordig de keuze tussen 4G en 5G. Als je deze keuze hebt, raden wij je aan om voor 5G te kiezen. De 5G techniek is sneller en kent een stabielere verbinding. Bij sommige providers moet je voor 5G extra betalen of het is niet beschikbaar. 4G is dan ook voldoende.

Provider & netwerk

Wij raden je ook aan om goed naar de provider en het netwerk te kijken. Ga je graag voor een grote en betrouwbare naam? Dan kom je al snel bij Tele2, KPN en T-Mobile uit. Wil je het echt zo goedkoop mogelijk hebben? Dan kom je bij Budget Mobiel uit.

Deze provider heeft haar zaakjes goed op orde, maar werkt wel net iets anders. Dit merk je bijvoorbeeld aan de klantenservice. Maar, ook Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Wat dat betreft is het dus een prima concurrent van KPN.

Kosten

Je moet uiteraard heel goed naar de exacte kosten kijken. Let hierbij op de kosten per maand, maar ook op eventuele aansluitkosten. Deze hoef je niet bij elke provider te betalen, dus maak ook op dit gebied een goede vergelijking.

Looptijd

Ga ook goed na tegen welke looptijd je het contract afsluit. Je kunt kiezen voor een looptijd van 2 jaar, maar ook voor een looptijd van 1 jaar. En bij sommige providers kun je zelfs voor een maandelijks opzegbaar abonnement kiezen. Feit is dat een 2-jarig abonnement het meest voordelig is. Dit is uiteraard interessant, maar je geniet wel van minder vrijheid.

Kortingen

Tot slot raden wij je aan om goed naar kortingen te kijken. Is er bijvoorbeeld een provider die op dit moment met een aanbieding stunt? Dan biedt die provider mogelijk tijdelijk het beste goedkope Sim Only abonnement met onbeperkt internet aan.

Kortom, wat is het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt internet?

Wat het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt internet is, hangt af van jouw eigen situatie. Zo kan combivoordeel met bijvoorbeeld vast internet ervoor zorgen dat een provider voor jou goedkoper is. Kijk hier bij het afsluiten dan ook goed naar.

Dit gezegd hebbende zijn er wel enkele providers te benoemen die over het algemeen de goedkoopste onbeperkt internet providers zijn. Zo is op het 4G-netwerk Budget Mobiel vanaf €20 per maand de goedkoopste onbeperkt internet provider. Op het 5G-netwerk is Tele2 vanaf €25 per maand de goedkoopste onbeperkt internet provider.

Of je voor 4G of 5G moet kiezen hangt van jouw eigen budget af. Maar met 5G geniet je van extra voordeel. Zo is het sneller en stabieler dan 4G-internet. In ieder geval weet je één ding zeker. Als je voor onbeperkt internet gaat, dan zit je nooit meer zonder data.