Sim Only aanbiedingen

Sim Only aanbiedingen

Wil je graag van één van de vele Sim Only aanbiedingen profiteren? Hier vind je alvast de beste deals. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou de beste deal is. Hiervoor moet je goed onderscheid maken tussen de deals.

Bij sommige Sim Only aanbiedingen krijg je namelijk korting, terwijl je bij andere een cadeau krijgt. Gaat je voorkeur uit naar een cadeau? Of heb je het liefste een korting waar je maandelijks van profiteert? Aan jou de keus.

In ieder geval is het goed om te weten dat acties voortdurend veranderen. Aanbiedingen die nu geldig zijn, bestaan volgende maand niet meer. Voor de actuele acties raden we aan om de onderstaande vergelijktool te gebruiken. Wil je een cadeau? Kies Budget Mobiel.

Huidige Sim Only aanbiedingen vergelijken

Het mag duidelijk zijn: je kunt regelmatig uit interessante Sim Only aanbiedingen kiezen. Om de beste aanbieding uit te kiezen, adviseren wij je om een goede vergelijking te maken. Hierbij let je niet alleen op de deal maar ook op de voorwaarden.

Vodafone deals

Bij Vodafone kun je met enige regelmaat profiteren van deals. Op het moment van schrijven kun je bijvoorbeeld voor een abonnement kiezen waarmee je data kunt delen. Een andere interessante optie is de combideal van Vodafone. Als je ook al klant bent bij Ziggo, dan ontvang je extra korting.

T-Mobile deals

De provider T-Mobile stunt regelmatig met GOGOGO Deals. Op dit moment biedt T-Mobile bijvoorbeeld extra korting, maar ook nog eens gratis aansluitkosten. Normaal gesproken betaal je hiervoor €25 euro, maar dat is dus nu tijdelijk gratis voor nieuwe klanten.

Tevens kun je naar het zogeheten Klantvoordeel bij T-Mobile kijken. Als je bijvoorbeeld Sim Only en vast internet op hetzelfde adres afsluit, dan krijg je extra korting.

Sim Only abonnement met cadeau

Van tijd tot tijd bieden providers interessante Sim Only abonnementen met cadeau aan. Als je zo’n abonnement afsluit, krijg je direct een cadeau meegeleverd. Wat voor cadeau dit precies is, hangt van het soort aanbieding af.

Verder is het een feit dat je bij veel providers een korting in de vorm van geld ontvangt. Des te hoger deze korting is, des te interessanter het is om het abonnement af te sluiten. Daarbij wijzen wij je graag ook nog op het combi-voordeel. Bij sommige providers geniet je van extra veel voordeel als je meerdere abonnementen afsluit of hebt lopen.

Gaat je voorkeur uit naar het ontvangen van een fysiek cadeau? Dan kun je op het moment van schrijven alleen bij Budget Mobiel terecht. Deze provider biedt bij een Sim Only abonnement drie soorten cadeaus aan:

  • Oppo Enco Air (draadloze oordopjes)
  • Oppo-voucher t.w.v. 100 euro
  • Primera Keuze Cadeaukaart t.w.v. 40 euro

Bij deze provider blijft het niet alleen bij het fysieke cadeau. Als je nu besluit om een Sim Only abonnement af te sluiten, krijg je ook nog €5 extra korting in de eerste 3 maanden. Dit maakt het afsluiten van Sim Only bij Budget Mobiel nog interessanter.

Veelgestelde vragen

Wat is Sim Only?

Sim Only is een mobiel abonnement waarbij je géén nieuwe telefoon ontvangt. Je betaalt alleen voor de inhoud van het abonnement en niet voor een nieuwe telefoon. De kosten liggen hierdoor een stuk lager.

Waarop letten bij Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement moet je goed naar de bundel kijken. Hoeveel data krijg je en hoeveel belminuten/sms’jes krijg je? Ga ook goed na wat de looptijd van het contract is, wat je per maand moet betalen en wat de voorwaarden zijn.

Zijn er ook Sim Only aanbiedingen zonder aansluitkosten?

Ja, absoluut. Meerdere providers stunten met aanbiedingen waarmee je tijdelijk geen aansluitkosten hoeft te betalen. Op het moment van schrijven doet T-Mobile dit bijvoorbeeld.