50 Plus Mobiel abonnement

50 Plus Mobiel Sim Only abonnementen logo

Moeite met het begrijpen van de voorwaarden van een mobiel abonnement? In dat geval kan een 50 Plus Mobiel abonnement iets voor jou zijn. Zoals de naam al doet vermoeden is deze provider afgestemd op 50-plussers, maar je mag ook jonger dan 50 jaar zijn!

Hoe dan ook, in dit artikel bespreken we de belangrijkste zaken van 50 Plus Mobiel die jij moet weten. Zo kijken we onder andere, naar: waarom je moet kiezen voor 50 Plus Mobiel, de voordelen, de nadelen, hoe overstappen naar 50 Plus Mobiel werkt en ervaringen.

Geen tijd? Weet dan dit! 50 Plus Mobiel richt zich met haar abonnementen op ‘ouderen’ waarbij mobiels nog niet zo zijn ingeburgerd. Voor haar klanten levert 50 Plus Mobiel extra service, zoals: uitlegvideo’s, buiten de bundel buffer en een uitgebreide klantenservice.

Sim Only bundels voor 50-plussers vergelijken

Op dit moment biedt 50 Plus Mobiel meerdere Sim Only abonnementen aan. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om zelf het abonnement samen te stellen. Door hieronder de Sim Only bundels te gaan vergelijken vind je het abonnement die het beste bij jouw past.

Waarom kiezen voor 50 Plus Mobiel?

Eén van de voornaamste redenen om voor 50 Plus Mobiel te kiezen, zijn de extra uitleg video’s. 50 Plus Mobiel had namelijk het idee dat veel ouderen niet helemaal wisten hoe een smartphone nou precies werkt. Laat staan het kiezen van een Sim Only abonnement.

Om deze onwetendheid op te lossen, dacht men dat het leuk zou zijn om uitlegvideo’s op te nemen. Deze video’s zijn ingesproken door Harry Piekema, de bekende acteur uit de reclames van Albert Heijn. Met erg duidelijke video’s heeft dit idee goed uitgepakt.

Nog een reden is dat je bij 50 Plus Mobiel van een uitgebreide service verzekerd bent. Kom je ergens niet uit? Dan kun je óf de uitleg video bekijken of contact opnemen met de klantenservice. Daarbij is het ook mogelijk om deskundig advies te vragen.

Voordelen van een 50-plussers abonnement

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een abonnement bij 50 Plus Mobiel:

  • 4G+ internet. Qua internet krijgen 50 Plus Mobiel klanten snel 4G+ internet. Dit is nog sneller dan het ‘normale’ 4G internet.
  • Betrouwbaar netwerk. 50 Plus Mobiel heeft niet haar eigen netwerk, maar maakt gebruik van het (betrouwbare) netwerk van Vodafone.
  • Uitstekende klantenservice. De klantenservice van 50 Plus Mobiel is uitmuntend te noemen. Dit is te danken aan de service zelf, maar ook aan meerdere garanties. Zo biedt men een niet-tevreden-geld-terug-garantie aan.
  • Buiten de bundel buffer. Kom je onverhoopt met je data boven je datagrens uit? Dan zorgt de handige buiten de bundel buffer ervoor dat je hier niet veel geld aan kwijt bent. Bekijk de Fair Use Policy voor de voorwaarden
  • Gratis overstapservice & gratis nummerbehoud. Als je vanaf een andere provider naar 50 Plus Mobiel over wilt stappen, heb je zelf nergens omkijken naar.

Nadelen van een senioren abonnement

Is het aan te raden direct een Sim Only abonnement bij 50 Plus Mobiel af te sluiten? Nou, je moet even goed rekening met de volgende minpunten:

  • Bellen in het buitenland is duur. Met het abonnement van 50 Plus Mobiel ben je niet in staat om gratis in het buitenland te bellen. Wat je hier precies voor moet betalen, hangt af van het land waarin je bent.
  • Buiten je bundel bellen is prijzig. Het advies is goed te kijken naar je aantal belminuten. Als je buiten de bundel komt, betaal je namelijk 31 cent extra per minuut. Dit is vrij veel geld, zéker als je langere gesprekken voert.

Ervaringen met en reviews van 50 Plus Mobiel

Bij Trustpilot zijn op het moment van schrijven meer dan 2300 reviews achtergelaten door huidige 50 Plus Mobiel klanten. Van alle reviews is de gemiddelde score maar liefst een 4,5. Aangezien de schaal van 1 tot 5 loopt, is dit met een 9.0 magnifieke score.

De positieve beoordelingen gaan vooral over de behulpzame klantenservice. Tijdens een vakantie in Frankrijk had bijvoorbeeld een klant geen internet. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice is dit probleem vrijwel direct en zeer snel opgelost.

Enkele negatieve beoordelingen gaan vooral om het activeren van de simkaart. Helaas kan 50 Plus Mobiel dit niet makkelijker maken ondanks haar duidelijke uitlegvideo’s.

Kortom, is 50+ Mobiel een goede keuze?

Naar onze mening is 50 Plus Mobiel voor ouderen één van de beste mobiele Sim Only providers van dit moment. De Sim Only abonnementen zijn interessant samengesteld, zijn betaalbaar en passen door de extra service perfect bij het gebruik van een senior.

Zoals al eerder aangegeven is de klantenservice van 50 Plus Mobiel van een ongekend hoog niveau. Bij weinig andere providers krijgen klanten een dusdanige service. Vermoedelijk geven klanten haar door deze service dan ook een hoge score bij Trustpilot.

Is 50 Plus Mobiel interessant voor jongeren? Nou, voor jongeren is dit niet altijd een interessante provider. Ondanks dat je van een goede service verzekerd bent, heeft dit wel invloed op de tarieven. Dit gezegd hebbende is 50 Plus Mobiel zeker niet de duurste.

Kortom, mede door de gratis overstapservice, de uitgebreide uitlegvideo’s, uitstekende service en de data buffer kan een Sim Only abonnement van 50 Plus Mobiel voor ouderen zeker aan te raden zijn. Check vooral ook de acties op de website van 50 Plus Mobiel.