T-Mobile internet review: Is internet van T-Mobile Thuis een goede keuze?

T-Mobile Thuis internet review
T-Mobile Thuis internet review

Interesse in internet van T-Mobile Thuis? In deze T-Mobile Thuis internet review gaan we kijken hoe haar internet scoort. Aangezien T-Mobile bekend staat om haar lage tarieven, mag dit natuurlijk niet ten koste gaat van de service en de kwaliteit.

Mede hierom gaan we in deze review kijken naar de belangrijkste aspecten. Hierbij kan je denken aan het bedrijf achter T-Mobile Thuis, de te behalen snelheid van het internet, of er ook glasvezel beschikbaar is en de verschillen tussen T-Mobile en concurrenten.

Wil je niet veel tijd kwijt zijn aan het lezen van deze review? Weet dan het volgende! Kies voor T-Mobile wanneer haar glasvezel op jouw adres beschikbaar is of als je goedkoop ADSL-internet wilt. Check op de website van T-Mobile of glasvezel voor jou beschikbaar is.

Wat is T-Mobile Thuis?

T-Mobile Thuis is de naam voor de alles-in-1 diensten (internet, tv en vast bellen) van T-Mobile in Nederland. Ondanks het woord alles-in-1 kan je ook een abonnement afsluiten met alleen internet of internet in combinatie met tv en of vast bellen.

Wat is T-Mobile Thuis? T-Mobile Thuis is internet, tv en bellen.

Hoe dan ook, de geschiedenis van T-Mobile Thuis loopt parallel met Vodafone Thuis. In november 2016 heeft T-Mobile namelijk Vodafone Thuis overgenomen, omdat Vodafone op last van de Europese Commissie dit moest verkopen om te mogen fuseren met Ziggo.

Op het moment van overname had Vodafone Thuis 15.000 huishoudens als klant. Onder T-Mobile is het klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 500.000 huishoudens in 2020. Hiermee is het qua grootte na KPN en Ziggo de derde internetprovider van Nederland.

Het bedrijf achter T-Mobile Thuis internet

Waar eigenaar Deutsche Telekom met T-Mobile voorheen al actief was in Nederland op de telefonie markt, daar voegde zij in 2016 na de overname van Vodafone Thuis alles-in-1 aan toe. Vodafone moest namelijk haar tv-dienst verkopen om te mogen fuseren met Ziggo.

Logo van Deutsche Telekom het moederbedrijf van T-Mobile
Logo van Deutsche Telekom

Door in 2019 nog een fusie aan te gaan met Tele2 werd T-Mobile met haar alles-in-1 Thuis in één keer samen met KPN en Ziggo één van de grootste internetproviders van Nederland. Hoe dan ook, ondanks dat T-Mobile een concurrent is van KPN maakt zij voor zowel glasvezel als ADSL in sommige gebieden gebruik van het KPN-netwerk.

Zoals gezegd maakt T-Mobile sinds januari 2022 naast haar eigen glasvezelnetwerk ook gebruik van het KPN-netwerk. Hierdoor kunnen miljoenen extra huishoudens kiezen voor glasvezel van T-Mobile Thuis. Echter let op! Tijdens de T-Mobile internet review viel op dat als T-Mobile glasvezel levert via het KPN-netwerk dat je 15 euro extra per maand betaald.

T-Mobile Thuis internetpakketten

Hieronder in de tabel staan de huidige internetpakketten van T-Mobile Thuis. Opvallend aan de pakketten is dat T-Mobile een snelheid biedt van 400 Mbit/s. Doorgaans is dit bij aanbieders 200 of 500 Mbit/s. T-Mobile zit hier dus qua snelheid en prijs precies tussenin.

PakketSnelheidVanaf PrijsMeer info
100 Mbit/s ADSL100 Mbit/s€35,00Bekijk bij T-Mobile
100 Mbit/s glasvezel100 Mbit/s€35,00Bekijk bij T-Mobile
400 Mbit/s glasvezel400 Mbit/s€40,00Bekijk bij T-Mobile
1000 Mbit/s glasvezel1000 Mbit/s€45,00Bekijk bij T-Mobile

T-Mobile Thuis internet (basic) 100 Mbit/s ADSL

T-Mobile ADSL wifi-modem
ADSL-modem

Het traagste internetpakket van T-Mobile Thuis is het ADSL 100 Mbit/s pakket. Dit pakket is het ‘oude’ basic abonnement met een maximale snelheid van 100 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload. Of deze snelheid voldoende is, blijft de vraag aangezien je bij ADSL-internet altijd te maken hebt met snelheidsverlies.

Doordat de bestelde snelheid nooit de geleverde snelheid is, zal ADSL-internet niet voor elk huishoudens geschikt zijn. Vooral voor huishoudens tot 2 personen kan het geschikt zijn.

T-Mobile Thuis internet 100 Mbit/s glasvezel

In tegenstelling tot het ADSL internetpakket krijgen klanten bij het 100 Mbit/s glasvezel internetpakket altijd de bestelde snelheid geleverd. Bovendien is het voor alle kleinere huishoudens met een standaard internet gebruik uitermate geschikt.

T-Mobile Thuis internet 400 Mbit/s glasvezel (Fast)

Grotere huishoudens met meer dan 4 personen kunnen het beste kiezen voor het internetpakket met 400 Mbit/s downloadsnelheid. De prijs is vergelijkbaar met dat van andere providers alleen bieden zij vaak 200 Mbit/s. T-Mobile is hier voordeliger en sneller.

T-Mobile Thuis internet 1000 Mbit/s glasvezel (Premium)

Zeer grote huishoudens of huishoudens die veel van het internet vragen kunnen het beste kiezen voor het 1000 Mbit internetpakket van T-Mobile. Ook hier is T-Mobile goedkoper mits het over haar eigen netwerk gaat. Als je internet geleverd krijgt over het KPN-netwerk dan is internet van T-Mobile Thuis niet het goedkoopst.

Tijdens de review vallen enkele voordelen van T-Mobile Thuis internet positief op

Snelheid van het internet bij T-Mobile Thuis

Aangezien je bij T-Mobile 2 soorten internet hebt (dsl en glasvezel) is de maximale te behalen snelheid hiervan afhankelijk. Door een postcodecheck te doen kan je zien welke snelheden er op jouw adres te behalen zijn. Niettemin terugkomend op de review.

Review van de T-Mobile Thuis dsl-internet pakketten
Review van de T-Mobile Thuis dsl-internet pakketten

Momenteel kent T-Mobile 3 standaard internetabonnementen met elk hun eigen snelheid. Zodoende heb je allereerst het Basic abonnement met een maximale snelheid van 100 Mbit download. Wil je sneller internet? Dan kan je in de tweede plaats kiezen voor het Fast-abonnement met een snelheid van 400 Mbit download.

Tot slot kan je als laatste, indien je een glasvezelaansluiting van T-Mobile hebt, kiezen voor het premium internet abonnement. Hiermee behaal je maar liefst een snelheid van 1000 Mbit download. De uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid ofwel ook 1000 Mbit. Overigens geldt dit ook voor het Basic en Fast internetpakket als glasvezel beschikbaar is.

Al met al, kijkend naar de snelheden dan is er niet zoveel mis met het internet van T-Mobile. Opvallend is dat nieuwe klanten soms verplicht zijn om een monteur te laten langskomen. De kosten hiervan zijn €30,00 activatiekosten en €37,50 installatiekosten!

Review van T-Mobile Thuis glasvezel internet

Afgezien van de ietwat hoge activatiekosten bij glasvezelinternet is er voor de rest niet veel mis met het glasvezelinternet van T-Mobile. Wel is het aantal huishoudens met een glasvezelaansluiting van T-Mobile ten opzichte van andere glasvezelaanbieders vrij beperkt.

Tot nu toe ligt het in slechts enkele steden. Hierdoor maakt T-Mobile in andere delen van Nederland gebruik van het KPN-netwerk. Hoewel je op deze manier van dezelfde voordelen kan profiteren, is het wel duurder. T-Mobile Thuis klanten die gebruik maken van het KPN-glasvezelnetwerk betalen rond de €15,00 euro extra per maand.

Is glasvezel niet beschikbaar? Afhankelijk van de grootte van je huishouden en het daar bijhorende internetgebruik kan ADSL-internet van T-Mobile ook nog voldoende zijn. In tegenstelling tot glasvezelinternet betaal je hiervoor geen extra toeslag.

Vergelijk je de prijs van glasvezelpakketten van T-Mobile met dat van KPN dan valt op dat T-Mobile qua maandprijs een stuk goedkoper. Dit geldt ook maar dan minder als zij glasvezel via het KPN-netwerk levert. Echter, bij KPN krijg je gratis internetbeveiliging en wellicht het belangrijkste een installatiemonteur is altijd kosteloos.

ADSL internet van T-Mobile Thuis

Soms ben je bij T-Mobile Thuis aangewezen op dsl-internet. Is dit slecht? In principe niet maar je moet wel met een paar zaken rekening houden. In eerste instantie is het een positief gegeven dat T-Mobile Thuis voor dsl-internet gebruik maakt van het KPN-netwerk.

Ondanks de betrouwbaarheid van het netwerk heeft elke huishouden bij dsl-internet te maken met snelheidsverlies. Hoe verder je van het verzamelpunt in jouw buurt woont, des te lager de te behalen internetsnelheid is. Wanneer je op de website van T-Mobile een postcodecheck hebt uitgevoerd, dan laat zij de verwachte snelheid zien.

Hoewel dit gezien kan worden als nadeel, geldt dit principe voor alle providers die gebruik maken van dsl-internet en niet alleen bij T-Mobile. Ondanks het nadeel kent T-Mobile Thuis bij ADSL internet ook een voordeel. Haar langzaamste pakket van 50 Mbit/s is verdwenen.

Wanneer je bij T-Mobile Thuis gebruik moet maken van ADSL dan krijg je standaard een snelheid van 100 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload. Kijkend naar andere providers die ADSL aanbieden dan is deze snelheid zeker een pluspunt van T-Mobile internet.

Internet Only abonnementen bij T-Mobile

Hieronder in de tabel staan de prijzen van de alleen internet pakketten van T-Mobile Thuis. Let bij de prijs op dat het een richtlijn is en het door acties van tijd tot tijd kan verschillen. Doe mede hierom een postcodecheck bij T-Mobile voor de meest recente internetprijs!

PakketDownloadUploadVanaf prijsMeer info
Basic100 Mbit30 Mbit€45,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Glasvezel Basic100 Mbit100 Mbit€45,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Fast400 Mbit400 Mbit€55,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Glasvezel Fast1000 Mbit1000 Mbit€60,00 per maandBekijk bij T-Mobile
Prijs van alleen internet bij T-Mobile Thuis via haar eigen glasvezelnetwerk

Let op de werkelijke internetsnelheid bij dsl-internet!

In tegenstelling tot glasvezelinternet moet je erbij dsl-internet rekening mee houden dat je vrijwel altijd minder snel internet krijgt dan je bestelt. Hoe dit kan heeft te doen met het feit van hoe verder je van een verzamelpunt in je regio woont hoe slomer het internet is.

Mede hierom kan je het beste eerst een postcodecheck doen bij T-Mobile. Je krijgt door de check meteen te zien wat de maximale te behalen snelheid op jouw adres is.

Internet abonnement combineren met tv

Wil je naast internet ook tv-kijken dan kan je dit natuurlijk ook afsluiten bij T-Mobile Thuis. Het enige waarbij je hier rekening moet houden is hoeveel tv-ontvangers je kan bestellen. Tv-kijken bij T-Mobile loopt namelijk via het internet waardoor het internetruimte inneemt.

De tv-ontvangers van T-Mobile Thuis maken gebruik van het internetsignaal
Let op dat de tv-ontvangers van T-Mobile gebruik maken van het internetsignaal!

Per tv-ontvanger moet je rekening houden met een snelheidsverlies van 5 Mbit download. Mede hierdoor kan je met het laagste dsl-internetpakket maximaal 2 extra tv-ontvangers bestellen en bij glasvezel hoogste pakket 4.

Wees bij het aanstaan van meerdere tv-ontvanger er bewust van dat dit ten koste gaat van de snelheid van het internet. Stel dat je een klein huishouden hebt van 2 personen met het laagste dsl-internetpakket dan zal 1 tv-ontvanger geen probleem zijn als iemand anders streamt op Netflix. Een ander verhaal wordt dit als je meerdere tv-ontvangers hebt!

Overigens heb je dit ‘probleem’ niet alleen bij T-Mobile. Vrijwel alle providers op kabelprovider Ziggo na maken gebruik van internet voor tv-kijken. Tot slot is het trouwens goed om te vermelden dat klanten gebruik kunnen maken van een gratis tv-app.

Kijk met de TV Anywhere app op meerdere tv-schermen

T-Mobile tv anywhere app logo
Tijdens de internet review viel de T-Mobile tv-app positief op

In plaats van meerdere tv-ontvangers kan je ook via de gratis T-Mobile TV Anywhere app op meerdere schermen kijken. Streamen naar groot scherm met een Chromecast is mogelijk. Ook is er speciaal een app ontwikkeld voor de Apple tv wat zeker niet iedere provider doet.

Ondanks alle voordelen kent de app 1 minpunt. Het beschikt namelijk niet over dezelfde tv-zenders als op een interactieve tv-ontvanger. Gelukkig zijn de basis tv-zenders wel present. Zie hier voor een actuele lijst met de standaard tv-zenders op de tv-ontvangers en app.

Prijs van een interactieve tv-ontvanger bij T-Mobile Thuis

Zoals gezegd kan je naast internet ook kiezen voor tv. De prijs hiervan bedraagt standaard met begin gemist €15,- per maand. Mits je snelheid dit toelaat kan je ook meerdere tv-ontvangers bestellen. De prijs van een extra tv-ontvanger is €5,- per maand.

Hoe dan ook, kijkend naar de interactieve diensten dan is helaas opnemen bij T-Mobile Thuis niet gratis. Net als bij KPN is dit pas tegen een meerprijs van €5,- per maand mogelijk. Waarschijnlijk wordt deze meerprijs veroorzaakt door de Cloud-kosten. In tegenstelling tot opnemen zijn diensten zoals begin gemist en live pauzeren wel gratis.

Afgezien van de prijs en interactieve diensten krijg je bij T-Mobile de beschikking over 64 tv-zenders (inclusief ESPN openzender) waarvan er 45 in HD-kwaliteit zijn. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten waarbij je alleen via de app tv-kijkt.

Bellen bij internet van T-Mobile Thuis

Hoewel vast bellen door het mobieltijdperk steeds minder wordt gebruikt is vast bellen bij T-Mobile nog steeds mogelijk. Bij een internetpakket kan je voor €2,50 per maand al het basispakket hebben voor vast bellen. Hierbij is nummerbehoud gratis. Het tarief voor vast bellen bestaat uit een starttarief van €0,13 plus €0,13 per minuut.

Kijkend naar concurrent KPN, dan is T-Mobile Thuis bij beide 1 cent goedkoper. Mocht je veel bellen dan zou je ondanks het voordelige tarief beter kunnen kiezen voor een onbeperkt belpakket. Voor €10,- per maand bel je al onbeperkt naar vaste nummers en voor €15,- per maand onbeperkt naar mobiel- en vaste nummers.

In vergelijking met KPN zijn de pakketten marktconform, alleen kan er bij KPN al voor €10,- per maand onbeperkt naar zowel vaste- als mobiele nummers worden gebeld.

Tarieven voor vast bellen bij T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis internet en mobiel combineren

Klanten die T-Mobile Thuis combineren met een mobiel abonnement van T-Mobile kunnen maandelijks rekenen op extra voordelen. Zo krijg je in de eerste plaats de snelst mogelijke internetsnelheid op jouw adres indien er minimaal 1 unlimited abonnement is afgesloten.

Naast dat je met 1 unlimited abonnement de hoogst haalbare internetsnelheid op jouw adres krijgt, kost dit ook niet de volle pond. Internet kost door T-Mobile unlimited €25 per maand. Overigens geldt dit tarief ook voor het unlimited mobiel abonnement.

Ook krijg je op het T-Mobile Thuis internetpakket maandelijks €5 euro korting. Let wel op dat dit klantvoordeel alleen geldt bij mobiele abonnementen met een minimale looptijd van 2 jaar met minimaal 10 GB mobiele data per maand.

Als we kritisch moeten kijken naar het combineren van T-Mobile internet met mobiel bellen tijdens deze review, dan valt op dat het allemaal vrij onoverzichtelijk is.

Tijdens de T-Mobile Thuis internet review viel op dat de combi-voordeel overzichtelijker mag
Tijdens de T-Mobile Thuis internet review viel op dat de combi-voordeel overzichtelijker mag

T-Mobile internet in vergelijking met KPN en Ziggo

Doordat vrijwel alle providers van een ander netwerk en eigen apparatuur gebruik maken is een exacte vergelijking lastig. Niettemin kan je wel kijken naar de grote vergelijkbare verschillen zoals het soort internetnetwerk, de te behalen snelheid en de prijs.

Doe je dit dan zijn er op het gebied van netwerk kleine verschillen te zien. Zo is Ziggo de vreemdste eend in de bijt, want ze maakt als enige gebruik van het kabelnetwerk. Alhoewel de kabel sneller is dan dsl-internet is het trager dan glasvezel. KPN maakt net zoals T-Mobile Thuis standaard gebruik van dsl indien glasvezel niet beschikbaar is.

Voortvloeiend uit het te gebruiken netwerk is de te behalen snelheid. Waar je bij dsl-internet van T-Mobile en KPN maximaal 200 Mbit kan halen, daar kan je met de kabel van Ziggo een downloadsnelheid halen van 1000 Mbit. Dit is vergelijkbaar met de hoogste snelheid van glasvezelinternet, echter ligt de uploadsnelheid hierbij een stuk hoger.

Tot slot, vergelijk je de prijs van het internet dan is T-Mobile op het gebied van maandprijs het goedkoopst. Niettemin krijg je bij KPN en Ziggo dan wel weer enkele extra’s zoals gratis tv en of internetbeveiliging. En nogmaals let bij T-Mobile glasvezel op de aansluitkosten!

Aansluiten van het internetpakket bij T-Mobile

De aansluitvideo is een positief punt in deze review van het internet van T-Mobile Thuis
De aansluitvideo is een positief punt

Een van de meeste redenen om niet over te stappen van alles-in-1 provider is, omdat er tegenop wordt gezien om het nieuwe apparatuur aan te sluiten. Gelukkig is dit niet het geval bij het internet van T-Mobile Thuis indien je een beetje verstand hebt van computers.

Overigens is het door de meegeleverde handleiding en online te vinden video’s vrijwel voor iedereen mogelijk om het doe-het-zelf pakket voor dsl-internet aan te sluiten. Voor het aansluiten van het apparatuur van glasvezelinternet komt een monteur langs.

Mocht je naar alle geleverde inspanningen er alsnog niet uitkomen dan kan je de klantenservice bellen voor hulp en advies. Mocht dit het probleem nog niet verhelpen dan stuurt T-Mobile Thuis kosteloos een monteur langs tot het internet probleemloos werkt.

Ervaringen met internet van T-Mobile Thuis

Onder bestaande klanten scoort het internet van T-Mobile gemiddeld een 3 uit 5 sterren. Ofwel ze scoort gemiddeld een cijfer van rond de 6.0. Kijkend naar hoe dit cijfer is opgebouwd dan valt op dat de negatieve reviews niet klagen over slecht internet.

Review van Wifi Plus internet bij T-Mobile Thuis
Wifi Plus

Veelal gaan de klachten over een niet altijd even bekwamen klantenservice. Het oplossen van problemen kan een poosje duren. Kijkend naar de prijs dan is het niet gek dat T-Mobile ergens moet besparen. Waarschijnlijk doet zij dit op de snelheid van de klantenservice.

Daarnaast wordt er soms ook wat te veel verwacht van het internet. Alhoewel de modems van Huawei en Zyxel van prima kwaliteit zijn verwachten sommige dat je 2 verdiepingen hoog over dezelfde snelheid beschikt als in de woonkamer dicht bij de wifi-modem.

Helaas werkt dit niet zo en geldt dit voor het internet bij alle internetproviders. Niettemin heeft T-Mobile hier wel een oplossing voor bedacht. Wil je goed internet op bijvoorbeeld 2 verdiepingen hoog? Zo ja, bestel Wifi Plus (versterker) voor €2,50 extra per maand.

Algemene indruk en ervaringen met T-Mobile Thuis

Om alles kort samen te vatten sluiten we de review af met een korte recensie van T-Mobile thuis. Eén van de eerste dingen die opvalt is dat T-Mobile thuis ten opzichte van andere alles-in-1 aanbieders zowel qua internetsnelheid als prijs veelbelovend is.

Vooral in gebieden waar glasvezel ligt krijg je krachtig internet voor een scherpe prijs. Met het dsl-internet via het betrouwbare KPN-netwerk is ook niets mis, maar is vooral geschikt voor (kleine) huishoudens met een niet al te groot internetgebruik.

Afgezien van het internet scoort het tv-aanbod niet overweldigend maar gewoon. De standaard tv-zenders zijn present en ESPN 14 is inbegrepen. Het enige waar je bij interactieve tv even om moet letten is dat opnemen niet kosteloos is inbegrepen.

Op het gebied van vast bellen is T-Mobile vergelijkbaar met andere aanbieders. Niettemin kan het combineren van mobiel bellen met T-Mobile Thuis wel interessant zijn. Je hoeft slechts 1 (unlimited) abonnement te hebben bij T-Mobile om diverse extra’s te krijgen.

Kortom, is internet van T-Mobile Thuis goed?

Al met al, kijkend naar alle aspecten dan biedt T-Mobile prima internet voor een nog betere prijs. Mede door de lage prijs moet je er niet vanuit gaan dat je voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Zo kan de klantenservice er langer over doen om problemen op te lossen.

Afgezien van de snelheid van de klantenservice is een ander minpunt de beschikbaarheid van T-Mobile haar eigen glasvezelnetwerk. Zo zijn er maar weinig regio’s waar je kan kiezen voor glasvezel via dit netwerk. Hierdoor kom je al snel uit bij glasvezel van T-Mobile via het KPN-netwerk. Hiervoor betalen klanten rond de 15 euro extra per maand.

Hoe dan ook, puur kijkend naar de snelheid van de internetpakketten dan is dit voor zowel kleine huishouden met een laag internetverbruik als grotere huishoudens prima. Check in ieder geval op de website bij T-Mobile Thuis welke snelheid op jouw adres aanwezig is.

Veelgestelde vragen T-Mobile Thuis review

Hieronder staan enkele vragen ter ondersteuning van de T-Mobile Thuis internet review.

Is T-Mobile internet goed?

Kijkend naar de review dan is T-Mobile Thuis haar internet goed. Vooral wanneer je gebruik kan maken van glasvezel merk je een snelle verbinding. Ook dsl-internet van T-Mobile is goed, maar minder snel. Hierdoor is zij meer geschikt voor kleinere huishoudens.

Is T-Mobile beter dan KPN?

Ja en nee. Dit hangt vooral af wat jouw voorkeuren zijn. Zo zijn er regio’s waar alleen KPN of T-Mobile glasvezelinternet kan bieden. Als je het beste internet wilt dan is de keuze tussen deze twee providers snel gemaakt. In andere gevallen beslist vaak de prijs en lopende acties.

Wat is beter Ziggo of T-Mobile?

Alleen kijkend naar de internetkwaliteit dan is T-Mobile glasvezel het beste. In regio’s waar glasvezel van T-Mobile niet beschikbaar is zal Ziggo beter zijn. Ten opzichte van dsl-internet behaal je met Ziggo haar kabelinternet namelijk een stuk hogere snelheden en de bestelde snelheid is gelijk aan de geleverde snelheid.

Waarom is T-Mobile zo duur?

Kijkend naar de tarieven dan is T-Mobile Thuis niet duur. Op dit moment is T-Mobile Thuis één van de goedkoopste aanbieders van internet, tv en bellen in Nederland. Vooral wanneer je dit ook nog eens combineert met een mobiel abonnement heb je één van de goedkoopste internetabonnementen.

T-Mobile internet

8.4

Algemeen

8.4/10

Prijs

9.0/10

Klantenservice

7.5/10

Kwaliteit DSL-internet

8.0/10

Kwaliteit glasvezel-internet

9.0/10

Pluspunten

  • Door scherpe aanbiedingen lage prijzen
  • Voor €2,50 per maand Wifi Plus
  • Gratis ESPN 14.
  • Combi-voordelen in combinatie met T-Mobile mobiel.

Minpunten

  • T-Mobile haar eigen glasvezelnetwerk is in weinig gebieden beschikbaar
  • Klantenservice kan (iets) langer duren dan bij KPN en Ziggo
  • Installatie- en aansluitkosten.
  • Geen gratis internetbeveiliging.