Online.nl internet abonnementen

Internet provider Online.nl

Online.nl is sinds 1994 in Nederland actief. Waar zij destijds begon als Euronet, daar is zij tegenwoordig bekend als Online.nl. Online.nl levert haar internet diensten standaard via glasezel mits zij dit kan leveren op jouw adres via het netwerk van KPN of Delta Fiber.

Is dit niet het geval? In dat geval levert Online.nl haar internet diensten via het dsl-netwerk van KPN. Hoe dan ook, via welk netwerk Online.nl het internet ook mag leveren. In ieder geval staat zij bekend om haar voordelige internet abonnementen.

Wil je meer weten over Online.nl? Lees dan snel verder! In dit artikel bespreken we namelijk verder welke internet abonnementen Online.nl aanbiedt, wat haar tv-pakketten kenmerkt, wat vast bellen kost en hoe je met een aanbieding kunt overstappen naar Online.nl.

Online.nl soorten internet abonnementen

Ben je hard toe aan een nieuw internet abonnement? Of wil je voor het eerst een internet abonnement afsluiten? In beide gevallen is het verstandig om het aanbod van Online.nl eens te bekijken. Bij deze aanbieder geniet je niet alleen van voordelige tarieven, maar ook van een divers aanbod. De verschillende internet pakketten bespreken we graag hieronder.

Alles-in-1 (internet, tv en bellen)

Heb je oren naar een compleet internet pakket? Dan is Online.nl alles-in-1 interessant voor je. Met dit pakket kies je voor gemak, lage prijzen en betrouwbaar internet. Het alles-in-1 pakket is hierbij naar eigen wens samen te stellen.

Welke mogelijkheden je precies hebt, is van je adres afhankelijk. Het is namelijk nog niet overal mogelijk om voor glasvezel internet te kiezen. Is dit wel mogelijk? Dan kan je bij Online.nl maximaal voor een internetsnelheid van 1000 Mbit/s kiezen!

Voor het samenstellen van je internet pakket moet je eerst je postcode invullen. Nadat je dit gedaan hebt, zie je voor welke internetsnelheden je kunt kiezen. Daarna kun je ook de keuze maken uit meerdere TV-pakketten. Zodoende kun je kiezen voor TV standaard met in totaal 80 zenders of voor TV Compleet met in totaal 84 zenders.

Qua bellen kun je ook alle kanten op. Je kunt voor Bellen Basis kiezen, waarvoor je maandelijks €2,50 betaalt. Je kunt ook voor aanvullende bundels kiezen, waarvan de prijzen variëren van €5 tot €10 extra per maand.

Internet en TV pakketten

Het is bij Online.nl ook mogelijk om voor een Internet en TV pakket te gaan. Om dit pakket samen te stellen, zou je ook eerst je postcode in moeten vullen. Heb je dat gedaan? Dan zie je direct uit welke internetsnelheden je kunt kiezen. 

Het is overigens mogelijk om je wifi-netwerk te versterken. Dit doe je door een extra wifi punt toe te voegen, waarvoor je eenmalig een vast bedrag moet betalen. Met dit extra punt breid je het wifi netwerk in je woning moeiteloos uit. Het is mogelijk om maximaal 3 van deze punten aan je netwerk toe te voegen.

Qua TV heb je dus keuze uit 2 pakketten: TV Compleet en TV Standaard. Het is echter ook mogelijk om alleen via de TV App te kijken. Indien je hiervoor kiest, ontvang je nog eens €2,50 extra korting per maand. Je kunt het TV pakket ook nog uitbreiden met premium zenderpakketten. Verderop deze pagina vertellen wij je graag meer hierover.

Alleen internet (internet Only) pakketten

Hoef je niet perse een tv-abonnement te hebben? Dat is op zich goed voor te stellen, gezien alle digitale mogelijkheden. In dat geval is het bij Online.nl ook mogelijk om een alleen internet abonnement af te sluiten.

Om wat voor abonnement dit gaat, hangt van je adres af. Is er op jouw adres al glasvezel beschikbaar? Dan kun je voor een alleen internet abonnement met glasvezel internet kiezen. De maximale snelheid hierbij is 1000 Mbit/s. Is er nog geen glasvezel verbinding in je wijk? Dan kun je voor een DSL internet abonnement kiezen.

Online.nl internet

Bij Online.nl kun je dus uit talloze internet abonnementen kiezen. Welke mogelijkheden je precies hebt, hangt af van je adres. Inmiddels is het in veel regio’s mogelijk om voor glasvezel te kiezen. Mocht je echter buiten één van deze regio’s wonen, kun je alleen voor een normaal DSL internet abonnement kiezen.

Bij Online.nl heb je gelukkig meer dan voldoende mogelijkheden. Dit komt ook doordat deze provider gebruik maakt van het stabiele KPN-netwerk of van het netwerk van Delta Fiber. Beide netwerken hebben samen een geweldige dekking. 

Sluit je een Online.nl internet abonnement af? Dan krijg je hier een Zyxel-modem bij geleverd. Met dank aan de installatiehandleiding is het een fluitje van een cent om dit modem thuis te installeren. Nadien maak je direct gebruik van het snelle internet.

Online.nl glasvezel

Ben je op zoek naar een glasvezel internet abonnement? Als glasvezel op jouw adres beschikbaar is, ben je hiervoor bij Online.nl aan het juiste adres. Het goedkoopste glasvezel internet abonnement heb je al vanaf €41,50 per maand. Hiermee is Online.nl significant goedkoper dan veel andere providers.

TV bij het Online.nl internet abonnement

Bij Online.nl kun je uit 2 verschillende TV pakketten kiezen. Wil je alleen met de TV app televisie kijken? Ook dat is mogelijk. Je krijgt in dat geval €2,50 korting. De basisprijs voor TV Standaard is €12 per maand, terwijl de basisprijs voor TV Compleet €15 per maand is. Qua kenmerken verschillen de twee volgende tv-pakketten weinig:

  • TV Standaard. Meer dan 75 TV zenders, begin gemist, TV gemist, pauzeren en TV kijken met de TV app.
  • TV Compleet. Meer dan 80 zenders, EPSN Compleet, Opnemen,  begin gemist, TV gemist, pauzeren en TV kijken met de TV app.

Het is ook nog mogelijk om dit TV pakket uit te breiden. Dit doe je met een entertainmentpakket, een Film1 pakket en een Ziggo Sport Totaal pakket. Ook kun je nog een extra interactieve TV ontvanger bestellen. Daarvoor betaal je €5 extra per maand.

Vast bellen bij Online.nl

Vast bellen doe je bij Online.nl voor een vast bedrag van €2,50 per maand. Voor elke belminuut betaal je vervolgens €0,14 plus €0,14 per gesprek. Daarbij heb je ook nog de keuze uit 3 belbundels:

  • Bellen Onbeperkt Nederland: €10 extra per maand.
  • Bellen Europa: €5 extra per maand. Beltarief €0,00 per minuut.
  • Bellen Wereld: €5 extra per maand. Beltarief €0,00 per minuut.

Overstappen naar Online.nl

Heb je bij Online.nl het perfecte internet abonnement gevonden? Stel ‘m direct volledig naar wens samen en sluit ‘m direct online af. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je thuis het benodigde modem geleverd. Ondertussen verzorgt de klantenservice de overstap voor je. Zo zegt de klantenservice van Online.nl je huidige contract op.

Kiezen voor een aanbieding van Online.nl

Het gehele jaar door profiteer je bij Online.nl van interessante aanbiedingen. Op het moment van schrijven krijg je bijvoorbeeld de eerste 6 maanden extra veel korting.

Ben je benieuwd naar de actuele aanbiedingen? Check direct de website van Online.nl.