Delta Fiber alles-in-1 bestellen? Weet dan dit over haar alles-in-1 diensten!

Alles in 1 provider Delta Fiber

Alles-in-1 provider Delta Fiber is een bekende aanbieder van internet, tv en bellen in Zeeland. Op dit moment heeft zij in grote delen van Zeeland het alleenrecht op de kabel. En mede door een samenwerking met Caiway levert ze ook alles-in-1 buiten Zeeland.

Hiervoor gebruikt ze overigens wel glasvezelinternet. Hoe dan ook, op het gebied van kwaliteit zit het met Delta wel goed want ze is door de consumentenbond in het eerste kwartaal van 2020 tot beste Nederlandse alles-in-1 provider over de kabel benoemd.

Opvallend aan Delta is de flexibiliteit die je als klant krijgt om maandelijks aanvullende opties (onbeperkt bellen of sneller internet) gratis aan en uit te zetten. Wil je meer weten over Delta internet en tv? Check dan de website van Delta of lees dit artikel snel verder.

Alles-in-1 pakketten van Delta

Aangezien Delta zowel kabel- als glasvezelinternet aanbiedt, kan je het beste op de website van Delta een postcodecheck uitvoeren. In één oogopslag zie je zo welk soort internet en de daarbij horende snelheden er op jouw adres te behalen zijn met Delta internet en tv.

Alles-in-1 pakketInternetPrijs p.m.Meer info
Flex pakket basis + digitale tv100 Mbit€54,50Bekijk bij Delta
Flex internet basis + interactieve tv100 Mbit€60,50Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + digitale tv250 Mbit€61,50Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + interactieve tv250 Mbit€67,00Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + digitale tv400 Mbit€65,00Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + interactieve tv400 Mbit€71,00Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + digitale tv1000 Mbit€74,50Bekijk bij Delta
Flex extra snelheid + interactieve tv1000 Mbit€80,50Bekijk bij Delta
Glasvezel flex basis + interactieve tv150 Mbit€55,00Bekijk bij Delta
Glasvezel flex 400 + interactieve tv400 Mbit€62,50Bekijk bij Delta
Glasvezel flex 100 + interactieve tv1000 Mbit€100,00Bekijk bij Delta
Prijs en snelheden van Delta alles-in-1

Flexpakket samenstellen bij Delta

Heel eerlijk bestaan er eigenlijk geen standaard alles-in-1 pakketten van Delta. Zij kent namelijk alleen flexpakketten waarmee je als klant zelf bepaalt hoe je dit vormgeeft. Ofwel kies je voor een pakket met alleen internet of ook tv en vast bellen in het alles-in-1 pakket. Bovendien kan je bepaalde opties zoals sneller internet maandelijks aan- en uitzetten.

Wil je bijvoorbeeld een maandje sneller internet proberen dan kan dat. Afgezien van de meerprijs dat hoort bij een hoger internetpakket is de verhoging voor de rest kosteloos. Hoe dan ook, het goedkoopste flexpakket met daarin standaard internet, tv en vast bellen kost bij Delta €54,50 per maand voor kabelinternet en €55,00 voor glasvezelinternet.

Snel glasvezel internet van Delta

In sommige delen van Zeeland en vooral buiten de provincie kan je bij Delta gebruik maken van glasvezelinternet. Alhoewel je met de kabel (coax-netwerk) van Delta ook al een redelijk hoge internetsnelheid kan halen is het nieuwe en stabielere glasvezel geschikter voor een toekomst waarbij er steeds meer gevraagd wordt van het intensievere internetnetwerk.

In vergelijking met de internetpakketten die over het kabelnetwerk worden aangeboden is vooral de uploadsnelheid van het internet hoger. Waar je met de kabel maximaal een uploadsnelheid kan halen van 100 Mbit, daar is dit bij glasvezel 1000 Mbit. Hoe dit kan komt doordat bij glasvezelinternet de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Zie hier de Delta review om te zien wat bestaande en nieuwe klanten vinden van haar internet.

Internetsnelheid bij alles-in-1 van Delta

De internetsnelheid dat te behalen is bij Delta hangt af van de manier waarop het internet- en tv-signaal de woonkamer binnenkomt. Zodoende behaal je met de kabel een maximale downloadsnelheid van 1000 Mbit en een maximale uploadsnelheid van 100 Mbit. In vergelijking met glasvezel is dit iets lager.

Kijkend naar de maximale downloadsnelheid bij glasvezelinternet dan kom je net als bij de kabel uit op 1000 Mbit. Niettemin zit het verschil hem in de uploadsnelheid. Waar dit bij de kabel stopt bij 100 Mbit, daar is dit bij glasvezel gelijk aan de downloadsnelheid. Ofwel met glasvezel kan je maar liefst een 10 keer snellere uploadsnelheid halen van 1000 Mbit.

Het tv-pakket bij alles-in-1 van Delta

Bij Delta kan je op het gebied van tv-pakketten kiezen voor 3 tv-pakketten. Zo kan je in eerste instantie kiezen voor het standaard digitale tv-pakket waarbij de populairste 50 Nederlandse tv-zenders (30 in HD) zijn inbegrepen. In tegenstelling tot het interactieve tv-pakket krijg je bij het digitale pakket geen tv-ontvanger maar een CI-module met smartcard.

Wil je beschikken over interactieve tv? Dan kan je het beste gaan voor het interactief 90+ zenders pakket. Hiermee kan je live pauzeren, programma’s opnemen en vanaf het begin terugkijken. Ten opzichte van het vorige pakket heb je voor €4 extra per maand 40 extra tv-zenders. Overigens moet je voor dit pakket wel verplicht een tv-ontvanger huren (€2 p.m.).

Tot slot wanneer je naast alle interactieve diensten ook over de meeste tv-zenders wilt beschikken dan zal je zeker voor het interactief 120+ tv-zenders pakket moeten gaan dat €20 p.m. extra kost. In dit tv-pakket zitten een aantal premium tv-zenders gratis inbegrepen zoals Fox Sports Eredivisie, Film1, Eurosport 2 en een aantal buitenlandse tv-zenders.

Vast bellen bij alles-in-1 van Delta

Zowel bij de flex- als glasvezelpakketten is het mogelijk om vast bellen in het alles-in-1 pakket op te nemen. De prijs hiervoor is verwaarloosbaar. Zo kost vast bellen via de kabel €1 per maand en via glasvezel is het zelfs gratis. Overigens komt over de vaste prijs wel een variabel tarief van €0,15 per minuut bij de kabel en €0,11 bij per minuut bij glasvezel.

Afgezien dat bellen met de vaste telefoon niet duur is, kan het zo zijn dat je het toch met enig regelmaat dit doet. In zo’n geval kan je een hoge telefoonrekening besparen door een onbeperkt bellen pakket af te sluiten. Voor slechts €13 per maand heb je al het belpakket onbeperkt NL waarmee je onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland belt.

Heb je familie of vrienden in de Europese Unie? Kies dan voor het belpakket onbeperkt Europa waarmee je voor €17 per maand onbeperkt belt naar vaste- en mobiele nummers in zowel Nederland als alle EU-landen. Ondanks het woord onbeperkt moet je erbij de onbeperkt belpakketten wel op letten dat servicenummers hierbij uitgezonderd zijn.

Mobiel bellen combineren met Delta alles-in-1

Net als KPN alles-in-1 en Ziggo alles-in-1 kent ook Delta korting indien je een internet abonnement (dus ook alles-in-1) combineert met een mobiel abonnement van Delta. Qua mobiel abonnementen kan je zowel kiezen voor een sim-only abonnement zonder telefoon als een sim-only abonnement met een gloednieuwe Apple of Android smartphone.

De prijs van de losse sim-only abonnement zijn vrij voordelig. Zodoende heb je al 1 GB internet, 120 minuten bellen en 25 sms’jes voor slechts €11,50 per maand. Dit is exclusief een korting van €5 op het internet abonnement. Wil je mobiel onbeperkt bellen en een databundel van 6 GB? Dat kan al voor slechts een prijs van €20 per maand.

Net als bij het goedkopere pakket is dit exclusief €5 internetkorting, een extra tv-pakket en sneller internet. Wil je naast onbeperkt bellen ook veel data ga dan voor het pakket met 30 GB aan data dat €30 per maand kost. Naast de voordelen van het vorige pakket krijg je ook nog eens gratis Film1 t.w.v. €10 per maand.

Internet en tv zonder vast bellen bij Delta

Zowel bij de flex- als glasvezelpakketten is het mogelijk om vast bellen aan- of uit te zetten. Aangezien de prijs voor vast bellen verwaarloosbaar is, bespaar je door het weglaten van vast bellen maximaal €1 per maand. Ofschoon heb je bij een internet en tv-abonnement van Delta ook niet meer te maken met het variabele tarief per gebelde minuut.

Hoe dan ook, ondanks dat de prijs verwaarloosbaar is heb je al een internet- en tv-abonnement van Delta voor €45 per maand bij glasvezel en voor €54,50 per maand bij de pakketten waarbij het signaal verloopt via de kabel. Overigens gaat het in dit geval wel om digitale tv. In het geval van interactieve tv zou dit €61,50 per maand bedragen.

Alleen een internet abonnement van Delta

Gebruik je geen tv en vast bellen? In dat geval kan het weglaten van zowel televisie als vast bellen in het alles-in-1 pakket wel een leuke besparing opleveren. Een abonnement met alleen internet kost slechts €48 per maand bij een snelheid van 100 Mbit over de kabel. Ofwel een minimale besparing van €6,50 per maand en in totaal €73 per jaar.

Wil je iets sneller internet dan zal je moeten gaan voor het 250 Mbit pakket dat €54,50 p.m. kost, het 400 Mbit pakket dat €58,50 p.m. kost of het 1000 Mbit pakket dat €68 per maand kost. Ligt er op jouw adres glasvezel van Delta of Caiway? In dat geval zal je automatisch uitkomen bij het snellere en stabielere glasvezelinternet.

Op dit moment kost een abonnement met alleen glasvezelinternet bij Delta €45 per maand. Kijkend naar hetzelfde glasvezelpakket dan bespaar je minimaal €10 per maand (€120 per jaar). Wil je sneller internet? Dan zal je moeten gaan voor het 400 Mbit pakket dat €52,50 per maand kost of het 1000 Mbit pakket dat €90 per maand kost.

Zakelijke alles-in-1 pakket van Delta

Ofschoon kunnen ook zakelijke gebruik en ondernemers gebruik maken van de alles-in-1 diensten van Delta. De enige bijkomende kostenpost is een Delta Business pack. Dit pakket dat €15 per maand kost komt boven op de standaard alles-in-1 prijs. Hoe dan ook, afgezien dat je meer betaalt (investeert) krijg je er ook wat voor terug.

Zodoende krijg je met het Business pack 25 Mbit hogere uploadsnelheid wat ten goede komt aan het versturen van bestanden of het voeren van videogesprekken. Naast een hogere uploadsnelheid krijg je met het Business pack ook 5 licenties voor F-Secure. Hiermee zijn 5 apparaten beschermd tegen online gevaar zoals virussen en spyware.

Tot slot krijg je bij het Business pack ook nog een vast IP-adres zodat je vanaf afstand kunt verder werken op het bedrijfsnetwerk en de toegang tot een ondersteuning via de 24/7 zakelijke servicedesk. Zijn al deze extra’s niet voldoende qua omvang? In dat geval kan je ook nog enkele diensten zoals de IP-adressen en telefonie opschalen voor je omvang.