Delta abonnementen en pakketten

Delta abonnementen en pakketten

Wil je een nieuw internet abonnement afsluiten? Grote kans dat je direct naar de grotere aanbieders kijkt. Tegenwoordig kun je echter ook prima voor kleinere aanbieders kiezen, zoals Delta. Dit bedrijf zag in 1991 het levenslicht en biedt veel verschillende diensten aan.

Het is namelijk niet alleen een leverancier van internet, tv en telefonie, maar ook van onder meer gas en elektriciteit. Delta is dus méér dan alleen een internetprovider. Het diverse aanbod maakt haar uniek. Dit wordt verder versterkt door de ongekende snelheid die zij weet aan te bieden. Men maakt hierbij gebruik van de nieuwste glasvezel generatie.

Met deze generatie kan de snelheid oplopen tot wel 2 Gbit/s (2.000 Mbit/s). In vergelijking met concurrenten is dit een verdubbeling van de maximale internet snelheid. Hoe dan ook, lees snel verder voor alle internet abonnementen en pakketten dat Delta aanbiedt.

Delta abonnementen voor internet pakketten

Als je een nieuw internetabonnement af wilt sluiten, zit je hiervoor bij Delta goed. Bij Delta geniet je van een geweldige internetsnelheid én heb je de keuze uit meerdere abonnementen. De verschillende abonnementen bespreken we hieronder in het kort.

Alles-in-1

Bij Delta is het mogelijk om een alles-in-1 pakket af te sluiten. Dit pakket bestaat uit supersnel internet, TV en vaste telefonie. Het hoeft hierbij niet altijd om glasvezel internet te gaan. Dit hangt af van je woonplaats. Hoe dan ook, het mooie is dat je je eigen alles-in-1 pakket samen kunt stellen.

Zo heb je de keuze uit meerdere internetsnelheden, meerdere tv-pakketten en meerdere vaste telefonie pakketten. Kies je voor het meest basic alles-in-1 pakket bij Delta? Dan betaal je hier een vanaf prijs van €59,50 euro per maand voor.

Met dit Delta alles-in-1 pakket geniet je van internet met een snelheid van 150 Mbit/s, 50 TV zenders en vaste telefonie met een variabel tarief van €0,16 cent per gebelde minuut. Let op! Dit is exclusief het starttarief per gesprek.

Internet en TV

Hoef je niet zozeer vaste telefonie te hebben? Dan kies je beter voor het internet en TV pakket van Delta. Dit pakket is eveneens naar eigen wens samen te stellen. Voor het goedkoopste abonnement betaal je slechts een vanaf prijs van €57,50 euro per maand.

Kies je voor een hogere internetsnelheid en meer tv-zenders? In dat geval stijgt de prijs per maand naar een vanaf prijs van €85 euro per maand. Dit gezegd hebbende heb je bij Delta voldoende mogelijkheden om je internet en TV pakket zelf samen te stellen.

Alleen internet

Wil je een internet only abonnement afsluiten? Dat is ook mogelijk bij Delta. Je kunt voor een los internet abonnement, waarbij je uit 3 snelheden de keuze hebt:

 • 150 Mbit/s: €45 euro per maand.
 • 1000 Mbit/s: €52,50 euro per maand.
 • 2000 Mbit/s: €60 euro per maand.

Ga wel goed na of je op jouw adres überhaupt voor Delta internet kunt kiezen. Daar lees je hieronder meer over.

Delta internet

Het internet van Delta is geweldig te noemen. Dit komt onder meer doordat je bij deze provider uit ‘normaal’ internet (via de kabel) en glasvezel internet kunt kiezen.

Wil je graag kabelinternet hebben? Dan ligt het er maar net aan of dit op jouw adres beschikbaar is. Delta maakt gebruik van haar eigen Delta fiber netwerk, maar ook van het T-Mobile netwerk. Het is daarom zaak om eerst je postcode in te vullen. Je krijgt vervolgens direct te zien of je voor Delta internet kunt kiezen.

Bij internet via kabel heb je uit maar liefst 3 snelheden de keuze:

 • 150 Mbit/s down- en 15 Mbit/s uploadsnelheid
 • 400 Mbit/s down- en 100 Mbit/s uploadsnelheid
 • 1000 Mbit/s down- en 100 Mbit/s uploadsnelheid

Kies je voor één van deze abonnementen? Dan krijg je een modem van Delta geleverd. Dit modem kun je zelf installeren, maar je kunt ook een monteur langs laten komen. Overigens is de snelheid maandelijks aanpasbaar in je MijnDelta account.

Delta glasvezel

Delta blinkt ook uit op het gebied van glasvezelinternet. Dit blijkt onder meer uit de ongekende snelheden die deze provider aanbiedt:

 • 150 Mbit/s down- en uploadsnelheid
 • 1 Gig (1000 Mbit/s) down- en uploadsnelheid
 • 2 Gig (2000 Mbit/s) down- en uploadsnelheid

Let wel goed op: Delta glasvezel internet is nog niet door het hele land beschikbaar. Vul daarom eerst je postcode in, waarna je direct ziet of je wel of niet voor glasvezel internet kunt kiezen. Ook de snelheid van het glasvezel internet kun je elke maand aanpassen in je MijnDelta account.

TV bij het Delta abonnement

Op het gebied van internet heeft Delta veel te bieden, maar ook op het gebied van TV. Zo heb je in de basis al de keuze uit twee pakketten:

 • 50+ zenders: vanaf €12,50 euro per maand.
 • 120+ zenders: vanaf €25 euro per maand.

Het is echter ook nog mogelijk om voor extra zenders te kiezen. Zo kun je het Film 1 pakket toevoegen, evenals ESPN Compleet, Ziggo Sport en het Erotiekpakket. 

Sluit je een televisie abonnement af? Dan krijg je een 4K interactieve TV ontvanger voor 0 euro meegeleverd. Met deze ontvanger kun je live TV pauzeren, opnemen en van programma gemist gebruik maken.

Vast bellen bij Delta

Vast bellen behoort bij Delta ook nog tot de mogelijkheden. Voor een vast bedrag van €2 euro per maand sluit je al een vaste telefoonlijn af. Nadien betaal je €0,16 euro inclusief btw per gebelde minuut.

Het is ook nog mogelijk om uit 2 bijkomende bundels te kiezen:

 • Onbeperkt bellen binnen Nederland: vanaf €13 euro per maand.
 • Onbeperkt bellen binnen EU: vanaf €17 euro per maand.

Combivoordeel met mobiel bellen

Sinds enige tijd is het bij Delta ook mogelijk om een mobiel bellen abonnement af te sluiten. Kies je daarvoor? Dan is het interessant om dit te combineren met een internet abonnement bij Delta.

In dat geval ontvang je sowieso €5 euro per maand extra korting op je internetabonnement. Ook krijg je een extra TV pakket voor slechts €10 euro per maand en 10 GB aan data erbij, inclusief onbeperkt bellen. Het is dus zéker interessant om van dit combivoordeel te profiteren. 

Overstappen naar Delta

Heb je een interessant abonnement gevonden? Dan is het mogelijk om dit abonnement direct af te sluiten. Daarbij geniet je van de handige overstapservice.

Deze service houdt in dat zij al het werk voor je uit handen neemt. Deze provider laat je nieuwe abonnement op de gewenste datum ingaan én zegt je huidige abonnement(en) op. Je hebt hier dus helemaal geen omkijken naar. Bijkomend voordeel: je hoeft niet bang te zijn voor dubbele kosten.

Als je een abonnement online afsluit, kun je aanvinken dat je van de overstapservice gebruik wilt maken.

Aanbieding

Delta is een prima aanbieder van internet, TV en vaste telefonie. Tegelijkertijd is het niet de goedkoopste aanbieder. Gelukkig is het wel mogelijk om van interessante aanbiedingen te profiteren.

Op dit moment geniet je bijvoorbeeld van extra korting op een internet abonnement, maar ook van extra veel combivoordeel. Feit is dat de aanbiedingen aan verandering onderhevig zijn.

Check daarom altijd de website van Delta voor de actuele aanbieding(en)!