Alleen internet van Caiway bestellen? Weet dit van haar abonnementen!

Alleen internet van Caiway bestellen
Informatie over de alleen internet abonnementen van Caiway

Als je geen gebruik maakt van interactieve tv en vast bellen, dan kan bij Caiway een abonnement met alleen internet goedkoper zijn. Afhankelijk van de gekozen internetsnelheid, bespaart het weglaten van tv en vast bellen circa €120 per jaar.

Hoe dan ook, in dit artikel wordt onder andere besproken wat een abonnement met alleen internet kost, welke snelheden er te behalen zijn met internet van Caiway, de prijs voor internet en tv zonder vast bellen en de combi-voordelen met mobiel.

Geen tijd om het artikel te lezen? Weet dit! Caiway is een degelijke internetprovider die in enkele regio’s de enigste provider is voor snel en stabiel internet. Hoewel Caiway inzet op glasvezel, kan het voorkomen dat ze in sommige regio’s nog gebruik maakt van de kabel.

Wat kost alleen internet bij Caiway?

Afhankelijk van de gekozen internetsnelheid heb je bij Caiway al vanaf €43,95 per maand alleen internet. Let hierbij wel op dat dit exclusief eenmalige kosten zijn die komen kijken bij glasvezelinternet, zoals: monteurs-, verzend- en administratiekosten.

Naast een snelheid van 250 Mbit kunnen klanten van Caiway ook kiezen voor een snelheid van 1000 Mbit. De prijs van dit internet GIGA snel pakket is €64,95 per maand. Net als bij het standaard pakket geldt ook hier weer, dat dit exclusief bijkomende installatiekosten is.

Hoe dan ook, in vergelijking met andere aanbieders met een vergelijkbare snelheid is vooral het standaard pakket lucratief. Zodoende is Caiway de enigste aanbieder die een glasvezelsnelheid van 250 Mbit aanbiedt en ook nog eens voor een voordelige prijs.

Bekijk hier het artikel met de Caiway review voor meer informatie.

Te behalen internetsnelheid bij Caiway

Zoals al gezegd kunnen klanten die gaan voor een alleen internet pakket van Caiway, kiezen voor een snelheid van 250 Mbit of 1.000 Mbit. Aangezien Caiway voor beide snelheden gebruik maakt van glasvezel, ben je verzekerd van snel en stabiel internet.

Zo behaal je met het standaard internetpakket (bekabeld) een internetsnelheid van 250 Mbit down- en upload. In tegenstelling tot de kabel waar Caiway voorheen gebruik van maakte, heb je bij glasvezel een stuk hogere (en dus snellere) uploadsnelheid.

Vanzelfsprekend geldt het bovenstaande voordeel ook voor het internet GIGA snel pakket van 1.000 Mbit. Je behaalt dus (bekabeld) een down- en uploadsnelheid van 1.000 Mbit. Hoewel voor vele zo’n snelheid overbodig is, kan het zeker in de toekomst handig zijn.

Voordelen van een glasvezelpakket met alleen internet bij Caiway

Extra opties bij de internetpakketten van Caiway

In het verlengde van de internetabonnementen, kan je ook kiezen om voor €2,50 per maand antivirus mee te bestellen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren is het mogelijk om tot maar liefst 6 apparaten te beschermen tegen gevaren op het internet.

Naast de extra optie van antivirus kan je bij Caiway ook nog extra voordeel krijgen met Caiway Mobiel. Met Caiway Mobiel en vast internet op 1 adres krijg je namelijk €5,= combi-voordeel per maand. De korting geldt zolang je van beide producten klant blijft.

Nog klant bij een andere sim-only aanbieder? Geen probleem, je kan direct Caiway Mobiel mee bestellen. En wanneer je ervoor zorgt dat het internetpakket op dezelfde datum ingaat als het sim-only abonnement van Caiway, dan profiteer je direct van het voordeel.

Alleen internet met of zonder tv en vast bellen

Bel je weinig, maar kijk je wel met regelmatig tv? In dat geval kan Caiway alles-in-1 met internet en tv beter voor jou zijn. Ongeacht het internet en tv pakket dat je kiest, bespaar je maandelijks €2,50 (€30,00 per jaar) door het weglaten van vast bellen.

Bel en internet je veel, maar kijk je nauwelijks tv? In dat geval kan je bij Caiway op dit moment nog geen abonnement afsluiten met internet en vast bellen. Wanneer je dit zou willen, dan kan je dit omzeilen door sim-only van Caiway Mobiel af te sluiten.

In plaats van de vaste telefoon gebruik je dan een mobiel. Naast dat dit door het weglaten van vaste telefonie €2,50 per maand bespaart, kom je ook nog eens in aanmerking voor €5 combi-voordeel per maand indien vast internet van Caiway op hetzelfde adres actief is.