Caiway abonnementen en pakketten

Caiway internet provider

Caiway is één van de vele aanbieders van internet, mobiel en TV in ons land. Hoewel zij voorheen enkel actief was in enkele regio’s waar zij haar eigen netwerk had, daar is zij sinds de overname door Delta beter beschikbaar omdat zij het Delta Fiber netwerk gebruikt.

Dat houdt in dat je op meerdere plekken in het land nu voor Caiway kunt kiezen. Wil je weten of jij ook voor een abonnement van haar kunt kiezen? Doe dan de postcodecheck op deze website. Met deze check achterhaal je direct of zij op jouw adres aanwezig is.

Hoe dan ook, in dit artikel vertellen wij je graag alles over de verschillende abonnementen van deze provider. Zo kijken we onder andere naar de pakketten, het internet, glasvezel, de tv-pakketten, vast bellen en hoe je de beste aanbiedingen voor Caiway internet en tv vindt.

Caiway abonnementen voor internet pakketten

Als je een abonnement bij Caiway af wilt sluiten, is het soort één van de keuzes die je moet maken. Feit is dat je niet alleen uit meerdere snelheden kunt kiezen, maar ook uit verschillende pakketten. De verschillende pakketten zetten we even voor je op een rijtje.

Alles-in-1

Bij Caiway is het mogelijk om alles-in-1 te bestellen. Dit pakket bestaat uit internet, interactieve TV en vaste telefonie of mobiele telefonie. Het mooie is dat je op dat laatste gebied de knoop zelf doorhakt. Je bepaalt zelf of je van vaste telefonie of van mobiel gebruik wilt maken. Hoe dan ook, bij Caiway alles-in-1 heb je ook nog keuze uit de volgende internetsnelheden:

  • Internet & TV Budget & Vast Bellen: vanaf 45 euro per maand. Internetsnelheid van 75 Mbit/s.
  • Internet & TV Voordelig & Vast Bellen: vanaf 57 euro per maand. Internetsnelheid van 200 Mbit/s.
  • Internet & TV Slim & Vast Bellen: vanaf 69 euro per maand. Internetsnelheid van 600 Mbit/s.
  • Internet & TV Giga Snel & Vast Bellen: vanaf 82,50 euro per maand. Internetsnelheid van 1 Gbit/s.

Let wel op: dit zijn de kosten voor alleen internet & TV & Vast Bellen. Je kunt nu naar eigen wens nog Mobiele telefonie aan dit pakket toevoegen. Kies je voor Mobiele telefonie? Dan ontvang je overigens 5 euro extra korting.

Internet en TV

Heb je voldoende aan een internet en TV abonnement? Ook daarvoor kun je terecht bij Caiway. Je geniet hierbij van razendsnel internet en van interactieve televisie. In het televisiepakket zijn meer dan 70 zenders te vinden.

Kies je voor één van de Caiway internet en TV pakketten? Dan geniet je ook nog van een gratis overstapservice. Je hebt dus omkijken naar de overstap van je huidige provider. Als je overstapt kan je in ieder geval uit deze pakketten kiezen:

  • Internet & TV Budget: 45 euro per maand. Internetsnelheid van 75 Mbit/s.
  • Internet & TV Voordelig: 57 euro per maand. Internetsnelheid van 200 Mbit/s.
  • Internet & TV Slim: 69 euro per maand. Internetsnelheid van 600 Mbit/s.
  • Internet & TV Giga Snel: 82,50 euro per maand. Internetsnelheid van 1 Gbit/s.

Alleen internet

Wil je een internet only abonnement afsluiten? Ook dat is mogelijk. Dat wat Caiway erg goed doet, is het aanbieden van meerdere pakketten. Deze pakketten hebben we in de inleiding van dit artikel al in het kort benoemd. 

Wil je hier meer over weten? Dan verwijzen wij je graag naar ons artikel over Caiway alleen internet. In dat artikel zoomen we volledig in op het only internet abonnement.

Caiway internet

Jaren geleden is Caiway door Delta Fiber overgenomen. Op dit moment voert die provider het merk Caiway, maar ook het merk Delta. Doordat Caiway door Delta Fiber overgenomen is, ben je van razendsnel internet verzekerd.

Ondanks de overname door Delta Fiber is is Caiway echter nog steeds niet in ons gehele land actief. Dat Caiway alleen in deze gebieden actief is, heeft met het Delta Fiber netwerk te maken. Caiway maakt immers geen gebruik van het netwerk van KPN.

Recent is wel bekend geworden dat Delta Fiber gebruik gaat maken van het T-Mobile glasvezelnetwerk. Hierdoor is waarschijnlijk Caiway in de toekomst ook op meer adressen beschikbaar.

Meegeleverde modem

Kies je voor een internet abonnement bij Caiway? Dan krijg je hier een modem bij meegeleverd. Bij dit modem vind je duidelijke instructies, waardoor je het modem snel kunt installeren. Nadien geniet je van razendsnel glasvezelinternet.

Althans, dat is in de meeste gevallen zo. Het is echter zo dat Caiway niet overal glasvezelinternet aan kan bieden. In sommige gebieden maakt zij gewoon nog gebruik van het coax-netwerk. Dit is qua uploadsnelheid minder snel dan glasvezel.

Caiway glasvezel

Caiway biedt op meer en meer plekken glasvezelinternet aan. Zoals eerder genoemd is zij niet overal beschikbaar. Echter woon je in een regio waar zij actief is? Zo ja, dan heb je de keuze uit meerdere pakketten.

Het voordeligste glasvezel internet pakket kent een vanaf prijs van €35 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je internet met een snelheid van 100 Mbit/s! Het duurste glasvezel internet pakket kost je €67,50 euro in de maand. Voor dit bedrag krijg je internet met een snelheid van maar liefst 1000 Mbit/s (1 Gbit/s).

TV bij het Caiway abonnement

Bij Caiway kun je dus ook een internet & tv pakket afsluiten of een alles-in-1 pakket. In beide gevallen krijg je de beschikking over een klein kastje. Dit is een interactieve tv-ontvanger, waarmee je van meer dan 70 zenders geniet.

Circa 69 van deze zenders zijn ook nog eens in HD beeldkwaliteit. Met het TV abonnement kun je ook online TV kijken, opnemen, vooruit spoelen en terugspoelen. Ook is het mogelijk om televisie programma’s terug te kijken tot 7 dagen terug.

Vast bellen bij Caiway

Bij Caiway is het ook mogelijk om een alles-in-1 pakket inclusief vaste telefonie af te sluiten. Dit doe je voor een vanaf bedrag van €2,50 euro per maand. Vervolgens betaal je €0,14 euro starttarief per gesprek en €0,14 per gebelde minuut.

Je geniet bovendien van gratis nummerbehoud, je hebt de keuze uit meerdere belbundels en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Overstappen naar Caiway

Heb je een interessante deal bij Caiway gevonden? Je kunt direct het gewenste abonnement afsluiten, waarna Caiway al het werk voor je uit handen neemt. Deze aanbieder biedt namelijk een interessante gratis overstapservice aan. Met deze overstapservice hoef je zelf niks te doen voor de overstap. Caiway zegt bijvoorbeeld je huidige abonnement bij je huidige provider op.

Aanbieding

Bij deze provider geniet je regelmatig van een interessante aanbieding. Op het moment van schrijven krijg je bijvoorbeeld een 2e interactieve TV ontvanger bij een alles-in-1 Pakket. Ook krijg je bij bepaalde abonnementen extra korting op onbeperkt bellen in Nederland. Verder krijg je op dit moment gratis ESPN Compleet.

Kortom, abonnementen vergelijken of niet?

Ja, het is zeker aan te raden om de Caiway abonnementen te vergelijken. Bij deze provider geniet je van aantrekkelijk geprijsde abonnementen met een prima invulling van het abonnement. Onder meer de hoge internetsnelheden vallen hierbij op.

Wel moet je goed nagaan of je op je adres voor een Caiway abonnement kunt kiezen. Check direct deze pagina en vul de postcodecheck in.