Budget alles in 1 glasvezel – Check nu het beste pakket voor jou!

Budget alles in 1 glasvezel internet

Budget Thuis alles in 1 glasvezel is een uitstekende optie voor huishoudens die op zoek zijn naar voordelig internet. Zoals de naam al doet vermoeden is Budget een aanbieder zonder poespas. Zo levert zij geen internetbeveiliging mee.

Hoe dan ook, in dit artikel kijken we onder andere naar de voordelen van Budget haar glasvezel, wat de kosten zijn, of glasvezel op jouw adres beschikbaar is, ervaringen van Budget Thuis klanten en acties.

Geen tijd? Weet dan dit! Budget staat bekend om voordelig glasvezelinternet zonder onnodige extra’s. Als op jouw huishouden glasvezel van het KPN-netwerk beschikbaar is, dan kan jij kiezen voor Budget alles-in-1. Kijk op de website van Budget of dit het geval is.

Kosten van glasvezel bij Budget alles-in-1

Budget alles-in-1 zegt het eigenlijk al. Deze provider is een budget vriendelijke optie om televisie, telefonie en (glasvezel) internet aan te schaffen. De ideale 3-in-1 oplossing, dus.  Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de kosten per pakket en snelheid.

PakketSnelheidVanaf prijsMeer info
Glasvezel internet 5050 Mbit€43,00 p/mBekijk bij Budget Thuis
Glasvezel internet 100100 Mbit€45,00 p/mBekijk bij Budget Thuis
Glasvezel internet 200200 Mbit€49,00 p/mBekijk bij Budget Thuis
Glasvezel internet 500500 Mbit€52,00 p/mBekijk bij Budget Thuis
Glasvezel internet 10001000 Mbit€56,00 p/mBekijk bij Budget Thuis
Budget alles-in-1 glasvezel kosten en snelheid

Beschikbaarheid van Budget alles-in-1 glasvezel

Ondanks dat Budget alles-in-1 gebruik maakt van KPN haar glasvezelnetwerk, is zij helaas niet overal beschikbaar. Doe mede hierom hieronder de postcodecheck. Zo zie je direct of glasvezel van Budget alles-in-1 beschikbaar is en wat de prijs is op jouw adres!

Voordelen van Budget alles-in-1 glasvezel

Naast dat je ADSL-internet kunt bestellen, is het nu bij Budget Thuis ook mogelijk om glasvezelinternet te bestellen. Echter, dit geldt alleen als glasvezel van het KPN-netwerk op jouw adres beschikbaar is. Hoe dan ook, hieronder staan de belangrijkste voordelen.

Hogere internet snelheid

Allereerst zit er een verschil tussen de maximaal verkrijgbare snelheden via een koperkabel (DSL-internet) of een glasvezelkabel. Normaliter is de standaard internet snelheid van een koperkabel tussen 50Mbit en 100Mbit. Glasvezel biedt de mogelijkheid om deze snelheid te verhogen naar 1000Mbit. Ook is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid.

Bestelde snelheid is de geleverde snelheid

Het komt geregeld voor dat men ADSL internet besteld zónder dat zij de bestelde internetsnelheid hiervoor terugkrijgt. Dit komt doordat je bij ADSL te maken hebt met snelheidsverlies naarmate je verder afwoont van het verzamelpunt in de buurt. Bij glasvezel is dit niet zo en krijg je de bestelde snelheid bekabeld daadwerkelijk geleverd.

Goedkoper voor nieuwe klanten van Budget Thuis

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het Budget alles in 1 glasvezel internet? Stop dan vooral niet met lezen. Budget alles in 1 heeft namelijk een mooie aanbieding voor nieuwe klanten. Hierdoor is zij goedkoper dan jouw huidige provider. Doe hierboven de postcodecheck en zie direct de huidige aanbieding op jouw adres!

Internet pakketen van Budget alles-in-1

Lees hieronder meer over de verschillende pakketmogelijkheden om erachter te komen welk pakket het beste bij jouw situatie past. Zorg er wel voor dat je zeker weet dat je een glasvezel aansluiting in huis hebt!

Glasvezelpakketten van Budget alles in 1

Glasvezel internet 50 MB

Heb je een klein huishouden van 2 á 3 personen zónder gebruik te maken van zware verbruikers zoals online gamen óf het gebruik van meerdere apparaten (standaard TV’s, laptops)? Dan zou 50 Mbit per seconde voldoende moeten zijn. De standaard prijs zonder promotie acties of combi kortingen bedraagt dan €54,00 per maand voor glasvezel internet, telefonie en TV.

Glasvezel internet 100 MB

Wanneer je een klein huishouden hebt met maximaal 4 personen waarbij er relatief veel gebruik gemaakt wordt van internet? Dan past deze internet snelheid beter bij jouw situatie. Met name wanneer je thuiswonende kinderen hebt én zelf nog wilt kunnen genieten van voldoende snelheid, is dit pakket zeker aan te raden voor een vaste prijs van €56,50. Dat is slechts €2,50 duurder dan de 50Mbit variant.

Glasvezel internet 200 MB

Deel jij jouw internet met meer dan 4 personen (grote gezinnen, studentenhuizen e.d.)? Dan kun je met bovenstaande pakketten waarschijnlijk niet genieten van een vloeiende internet verbinding. Vaak gebruiken veel mensen op hetzelfde adres een flinke portie internet doordat apparaten zoals PC’s, Smart TV’s, mobiele telefoons en meer tegelijk gebruikt worden. Daarom kun je beter kiezen voor het Glasvezel alles-in-1 pakket van 200 Mbit/s voor €61,50 per maand.

Glasvezel internet 500 MB

Ben jij een echte grootverbruiker doordat meerdere mensen gamen, je een vlekkeloze stream / online meeting moet hosten óf wil je gewoon genieten van een optimale up- en downloadsnelheid? Zoek dan vooral niet verder en ga voor het grootste pakket van Budget alles-in-1. Met 500Mbit/s kun je met meerdere mensen tegelijk gamen, thuiswerken en downloaden. Dit complete pakket is verkrijgbaar voor een maandelijks bedrag vanaf €52,00.

Interactieve TV van Budget Thuis glasvezel

Met Budget alles-in-1 internet en tv kun je genieten van een standaard zenderpakket met meer dan 100 zenders. Even geen tijd? Dan kun je de tv-programma’s makkelijk pauzeren of terugkijken. Daarnaast kun je zonder moeite Youtube en Netflix streamen.

Heb je hier niet genoeg aan, dan zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk op je zenderpakket. Natuurlijk krijg je de eerste digitale TV-ontvanger gratis. Heb je meerdere TV’s, dan kun je ook meerdere TV-ontvangers bestellen voor €4,- per maand, per kastje.

Tarieven voor telefonie

Vast bellen van Budget alles-in-1 is een budget vriendelijke aanpak voor telefonie in huis. Je bent gegarandeerd van het ‘Bellen Standaard’ pakket vanaf €1,- per maand, waarmee je binnen en buiten Nederland naar zowel vaste als mobiele nummers kunt bellen.

Bel je vaak naar vaste/mobiele nummers óf naar het buitenland? Dan past het ‘Bellen Onbeperkt Vast’, ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’ of ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’ waarschijnlijk beter bij jou! Vanaf €5,- per maand per bundel kan je genieten van deze mogelijkheden.

Levering van glasvezel bij Budget alles-in-1

De pakketten worden vanaf 9 kalenderdagen na de aanvraag verzonden. Dit proberen ze te allen tijde te doen vóórdat jouw contract ingaat (m.u.v. drukke periodes). Aangezien je waarschijnlijk niet kunt wachten tot je gebruik kunt maken van je razendsnelle internet, krijg je ook een track en trace code.

Handig! Zo kun je precies zien wanneer je jouw installatiepakket kunt verwachten. Meestal duurt het 2 á 3 werkdagen voordat een installatiepakket geleverd wordt.

Heb je het installatiepakket ontvangen? Dan zit er natuurlijk een modem, TV ontvanger en een eenvoudige handleiding in samen met alle kabels die je maar nodig kunt hebben voor een zorgeloze installatie.

Krijg je dit zelf niet voor elkaar? Dan kun je altijd een afspraak maken zodat een Budget Thuis monteur dit bij jou komt installeren.

Looptijd van jouw alles-in-1 contract

Bij Budget Thuis kun je kiezen voor een contract van 12 maanden of 24 maanden. Dit betekent dat je na de wettelijke opzegtermijn van 14 dagen één of twee jaar gebonden bent aan het door jou bestelde alles-in-1 pakket. Wil je toch vroegtijdig opzeggen? Dan moet je vooralsnog de resterende maanden blijven betalen.

Ervaringen en reviews van bestaande klanten met Budget alles-in-1 glasvezel

Over het algemeen scoort Budget Thuis met een 7 of hoger over de gehele linie van internet tot klantenservice. Men lijkt vooral tevreden te zijn met de enorm goede prijs-kwaliteit verhouding, waarbij men ondanks het besparen op de maandlasten tóch gebruik kunnen maken van TV, internet en telefonie.

Budget hoeft namelijk niet meteen te betekenen dat de service eronder lijdt. Daarnaast lezen we veel dat het netwerk uiterst betrouwbaar is en daarom haar werk doet. Geen storingen, geen lagere downloadsnelheden dan beloofd, precies zoals het hoort! Daarom vinden veel klanten Budget alles-in-1 de beste provider van (glasvezel) internet.

Budget Thuis glasvezel aanbiedingen

Budget Thuis zou niet budget zijn als ze niet met een mooie aanbieding zouden komen voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten profiteren namelijk op dit moment bij Budget alles-in-1 van een actie waarbij zij de eerste 6 maanden slechts €18,50 per maand betalen.

Toch behoefte aan iets anders? Dan mag je een cadeau uitkiezen t.w.v. maximaal €260,- Ben je al klant bij Budget Mobiel of Budget Energie? Dan krijg je elke maand combikorting als bedankje dat jij een waardevolle klant bent van Budget Thuis.

Deze combikorting kan oplopen tot zeker €17,50 per maand! Zo heb je niet alleen dezelfde provider voor al je diensten, maar ook nog eens een beter gevulde bankrekening. Check de website van Budget alles-in-1 voor de actuele aanbiedingen op jouw adres.