KPN glasvezel aanbieding: Beste acties en prijzen op jouw postcode!

KPN glasvezel internet aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuw internetabonnement van KPN glasvezel? Kijk dan zeker eens of er een KPN glasvezel aanbieding te vinden is. Want door voor een aanbieding te kiezen, profiteer je van meerdere voordelen tegelijkertijd.

Deze voordelen zijn veelal korting met of zonder cadeau. Hoe dan ook, hieronder kan je direct een postcodecheck doen en zien welke actie van KPN op dit moment loopt. Ook laten we nog kort de voordelen, het aanbod en het beste pakket zien.

Geen tijd? Weet dit! Mede door haar betrouwbare netwerk, goede service en apparatuur is KPN één van de betere glasvezelproviders van Nederland. Alleen de prijs ligt iets hoger, maar dit kan je verzachten door te kijken naar een aanbieding op de website van KPN.

Doe de postcodecheck en zie direct welke glasvezel aanbieding KPN heeft op jouw adres!

Vul hieronder gratis en vrijblijvend jouw postcode en huisnummer in om te kijken welke aanbiedingen van KPN er op dit moment gelden op jouw adres. Let op! Acties verschillen altijd van tijd tot tijd zie ons artikel van KPN alles-in-1 met kado voor voorbeelden.

De voordelen van een KPN glasvezel aanbieding

De keuze voor een KPN glasvezel aanbieding is absoluut een verstandige keuze. Eén van de voordelen hiervan is – uiteraard – dat je een hoop geld gaat besparen. Niet alleen nu, niet alleen de komende maanden, maar mogelijks zelfs de komende jaren.

Daarbij is het ook fijn dat je van alle ‘normale’ voordelen van glasvezel weet te profiteren:

KPN glasvezel aanbieding
  • Razendsnel internet: tegenwoordig zorgt glasvezel simpelweg voor het snelst mogelijke internet. De snelheid bij KPN kan oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s
  • Duurzaam: een ander voordeel is dat glasvezel erg duurzaam is. Je kunt dan ook de komende jaren – probleemloos – van jouw glasvezel internetverbinding gebruik maken.
  • Milieubewust: glasvezel is eigenlijk de opvolger van koperen draden waar in het verleden gebruik van gemaakt werd. Ten opzichte van de koperen draden is glasvezel echter een stuk beter voor het milieu.
  • Erg stabiel internet: bij glasvezel hoef je ook niet bang te zijn voor schommelingen in de internetsnelheid. Nee, met het netwerk van KPN geniet je altijd van stabiel internet. En dus van heel snel internet, zoals je reeds hierboven hebt kunnen lezen.

Bijkomend voordeel: op meer en meer plekken in Nederland is nu glasvezel beschikbaar. Via de website van KPN kun je zelf checken of dit ook al op jouw adres het geval is. Vul hiervoor jouw postcode in en klik vervolgens op de knop ‘Bekijk beschikbaarheid’.

De exclusieve glasvezel aanbiedingen van KPN

Spreken bovengenoemde voordelen jou wel aan? Logisch. Als je interesse in een KPN glasvezel abonnement hebt, ben je zeker niet de enige. Aangezien er meer en meer vraag naar glasvezel abonnementen komt, heeft KPN besloten om hier op in te spelen.

Dit doet deze provider overigens op een slimme manier. Zo is in de afgelopen jaren het aanbod van de abonnementen flink toegenomen. Doordat je nu uit meerdere pakketten en abonnementen kunt kiezen, kun je altijd wel een geschikt abonnement uitkiezen.

Daarnaast stunt KPN ook met meerdere glasvezel aanbiedingen. Door van zo’n KPN glasvezel aanbieding te profiteren, bespaar je maandelijks vrij veel geld. Om wat voor korting dit precies gaat, verschilt overigens van actie tot actie. Het advies is daarom om de website van KPN goed te checken. Op deze website zie je vanzelf de actuele aanbiedingen.

Hoe hoog zijn de kortingen bij een KPN glasvezel aanbieding?

De exacte kortingen zijn afhankelijk van de actie waar KPN mee op de proppen komt. Gebleken is in ieder geval dat KPN meermaals met een interessante KPN glasvezel aanbieding op de proppen komt. Aan het einde van dit artikel vind je handige tips voor het op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen.

KPN glasvezel actie 12 maanden

Regelmatig zijn nieuwe KPN glasvezel klanten op zoek naar een actie waarbij zij 12 maanden korting krijgen. Veelal is de aanbieding 12 maanden voor €35 euro. Vanzelfsprekend is dit een lucratieve aanbieding. Vooral wanneer concurrent Ziggo zo’n aanbieding heeft lopen volgt KPN ook vaak snel.

KPN glasvezel abonnement afsluiten

Moet je bij een KPN glasvezel aanbieding nog op bepaalde zaken letten? Ja, zeker. In onze ogen doe je er verstandig aan om op de volgende zaken te letten:

  • Soort pakket/abonnement: gaat het om een alleen internet abonnement? Of wil je een alles in 1 pakket bij KPN afsluiten? In beide gevallen kun je van flinke aanbiedingen bij KPN profiteren.
  • Looptijd: ga ook goed na wat de looptijd van het contract precies is. Check hierbij ook goed of je het contract/abonnement mogelijk maandelijks op kunt zeggen.
  • Bijkomende kosten: over het algemeen is KPN erg transparant over de kosten. Je moet echter alsnog goed opletten op eventuele bijkomende kosten. Deze kosten zou je idealiter al mee moeten nemen bij het vergelijken van de verschillende mogelijkheden.
  • Snelheid van het internet: verderop in dit artikel ga je lezen dat je uit meerdere snelheden kunt kiezen. Wij adviseren je om hier dan ook even goed naar te kijken.
Let bij de glasvezel internet aanbiedingen van KPN ook op de snelheid

Het aanbod van KPN

Op dit moment is KPN één van de grootste telecomproviders in ons land. Dit komt onder meer door de diversiteit in het aanbod van KPN. Als je voorkeur specifiek naar glasvezel internet uit gaat, kun je bijvoorbeeld uit meerdere pakketten en abonnementen kiezen.

Alleen internet

Heb jij geen interesse in een alles in een pakket van KPN? Wil je uitsluitend een alleen internet abonnement van KPN afsluiten? Als jouw voorkeur naar KPN uit gaat, kun je tussen de volgende abonnementen kiezen:

PakketInternetsnelheidVanaf prijsMeer info
Internet 5050 Mbit up- en download€42,50 per maandBekijk bij KPN
Snel100 Mbit/s up- en download €42,50 per maand Bekijk bij KPN
SuperSnel200 Mbit/s up- en download €50,00 per maand Bekijk bij KPN
UltraSnel1000 Mbit/s up- en download €52,50 per maand Bekijk bij KPN
KPN glasvezel internet prijzen zonder aanbieding

Internet & TV

Gaat jouw voorkeur uit naar internet en TV? En wil je daarbij specifiek glasvezel internet hebben? Dan kun je uit vier verschillende pakketten kiezen:

PakketInternetsnelheidVanaf prijsMeer info
Internet en tv 5050 Mbit up- en download€52,50 per maandBekijk bij KPN
Snel100 Mbit up- en download €55,00 per maand Bekijk bij KPN
SuperSnel200 Mbit up- en download €62,50 per maand Bekijk bij KPN
UltraSnel1000 Mbit up- en download €65,00 per maand Bekijk bij KPN
KPN glasvezel internet en tv prijzen zonder aanbieding

Heb je op dit moment al een KPN internet abonnement? Dan kun je dit abonnement geheel kosteloos omzetten naar een glasvezel internet abonnement. Hiervoor is het uiteraard wel zaak om te checken of er glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

KPN glasvezel alles in aanbieding

Wil je van de meeste korting profiteren? Dan doe je er verstandig aan om een alles in een pakket af te sluiten. In dit geval gaat het om een pakket bestaande uit de tarieven uit de bovenstaande tabel van internet + TV, maar met extra kosten voor mobiel- of vast bellen.

Wat je hier precies voor moet betalen, is vooral van het telefoon abonnement afhankelijk. Zie hiervoor de website van KPN Mobiel. Hoe dan ook, voor een vaste telefoon aansluiting betaal je maandelijks €2,- euro vast per maand plus een variabel tarief per gebelde minuut van €0,15 en €0,15 starttarief per gesprek.

Ook kan je kiezen voor de optie onbeperkt bellen met de vaste telefoon. Voor onbeperkt vast bellen naar Nederlandse vaste- en mobiele telefoonnummers betaal je een prijs vanaf €10,- per maand. Voor onbeperkt bellen naar vaste- en mobiele telefoonnummers in Nederland en de EU betaal je een prijs vanaf €14,99 per maand.

Als je kiest voor een mobiel abonnement, dan hangt de prijs vanzelfsprekend af van het gekozen mobiele abonnementen en mogelijk een toestel. Niettemin krijg je door KPN Mobiel met vast internet te combineren altijd extra korting en voordelen.

Hoe kies je het juiste KPN glasvezel abonnement?

Is er op jouw adres glasvezel beschikbaar? En wil je graag van dit razendsnelle internet gaan genieten? Dan doe je er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je bij KPN immers uit veel pakketten kiezen.

Om de juiste keuze te maken, is het vooral van belang om jouw wensen op een rijtje te zetten. Wil je bijvoorbeeld een mobiel abonnement bij KPN afsluiten? Of gaat je voorkeur uit naar uitsluitend glasvezel internet van KPN? De keuze is echt volledig aan jou.

Ook moet je heel goed naar de looptijd van het contract kijken. Als je een glasvezel internet abonnement bij KPN af wilt sluiten, heb je twee mogelijkheden:

  • Contract voor 12 maanden: dit is de voordeligste variant.
  • Maandelijks opzegbaar contract: dit contract is een paar euro per maand duurder. Voor deze paar euro extra geniet je wel van meer flexibiliteit.

Tot slot is het zaak om zoveel mogelijk abonnementen met elkaar te combineren. Sinds enige tijd biedt KPN namelijk ‘Hussel’ aan. Dit is een nieuwe mogelijkheid om een abonnement bij KPN volledig naar jouw wens samen te stellen.

Kortom, hoe vind je de beste KPN glasvezel aanbieding voor jou op jouw adres?

Spreekt zo’n KPN glasvezel aanbieding jou wel aan? En wil je daarom zo snel mogelijk van één van de aanbiedingen profiteren? Het belangrijkste advies hierbij is om direct hierboven een postcodecheck te doen of de website van KPN goed in de gaten te houden.

Daarnaast is het advies om zoveel mogelijk abonnementen bij KPN af te sluiten. Als je bijvoorbeeld ook een mobiel abonnement van KPN afsluit, dan krijg je direct €7,50 korting op jouw mobiele abonnement. De kosten voor het glasvezel internet abonnement dalen hier niet mee, maar jouw totale kosten dus wél.

Via dit artikel kun je overigens ook direct van een KPN glasvezel aanbieding profiteren. Iets wat wij in ieder geval absoluut aanraden. Je kunt hier immers het nodige geld mee besparen. Het belangrijkste advies is om vooral je geduld te bewaren.

Houd de aanbiedingen goed in de gaten en denk ondertussen goed over jouw voorkeuren na. Komt KPN uiteindelijk met een interessante KPN glasvezel aanbieding op de proppen? En spreekt de aanbieding jou volledig aan? Dan kun je direct toeslaan!

Veelgestelde vragen voor KPN glasvezel acties

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig voorkomen bij de acties en aanbiedingen van KPN voor haar glasvezel abonnementen.

Wat kost glasvezel abonnement KPN?

De kosten voor een glasvezel abonnement bij KPN variëren van €42,50 tot €69,50 per maand. De daadwerkelijke prijs hangt af van de gekozen internetsnelheid en of je naast internet ook tv en of vast bellen nodig bent.

Is een glasvezel abonnement duurder bij KPN?

Nee, in tegenstelling tot vele andere bedrijven is glasvezel ten opzichte van ADSL-internet niet duurder. Als er op jouw adres glasvezel van het KPN-netwerk beschikbaar is, dan krijg je gratis een snelheidsupgrade.

Kan je kiezen voor Ziggo op glasvezel van KPN?

Nee, dit is niet mogelijk aangezien Ziggo alleen gebruik maakt van haar eigen coax-netwerk. Overigens verloopt dit netwerk voor het grootste deel over glasvezel. Alleen het laatste stuk tot de aansluiting gaat over de coaxkabel.