KPN alles-in-1 met kado? Nu 6 maanden korting of gratis SMART TV!

KPN alles in 1 met kado aanbieding januari 2024

KPN is blij met iedere nieuwe klant en daarom krijgen nieuwe klanten een KPN alles-in-1 abonnement met kado. Wat dit kado is verschild van tijd tot tijd, maar zeker is het dat het kado van tijd tot tijd lucratief kan zijn.

Momenteel kunnen nieuwe KPN klanten kiezen voor KPN Superwifi (wifi-versterkers) als welkomstcadeau. Ook enkele maanden korting op de internetprijs of 9 maanden ViaPlay wat ongeveer op hetzelfde bedrag neerkomt is mogelijk.

Wil je weten wat KPN op dit moment voor actie heeft voor nieuwe alles-in-1 klanten? Kijk dan hieronder in de tabel of doe op de website van KPN een postcodecheck voor het huidige kado op jouw adres! Soms heeft KPN namelijk exclusieve acties per woonplaats.

KPN alles-in-1 aanbiedingen van dit moment

Hieronder in de tabel vind je de huidige acties en kortingen op het moment van schrijven van dit artikel. Ondanks dat de pagina regelmatig geüpdatet wordt kan je voor de meest actuele acties het beste de website van KPN bezoeken en een postcodecheck doen.

AbonnementVanaf prijsKado keuzes voor nieuwe klantenMeer info
100 Mbit/s€42,50>6 maanden internet & TV voor €35
>12 maanden Internet & TV voor €35
>2 SuperWifi punten (t.w.v. €199)
>Gratis SMART tv (t.w.v. €499)
>Philips Soundbar (t.w.v. €229)
Bekijk bij KPN
200 Mbit/s€50,00>6 maanden internet & TV voor €35
>12 maanden Internet & TV voor €35
>2 SuperWifi punten (t.w.v. €199)
>Gratis SMART tv (t.w.v. €499)
>Philips Soundbar (t.w.v. €229)
Bekijk bij KPN
1000 Mbit/s€52,50>6 maanden internet & TV voor €35
>12 maanden Internet & TV voor €35
>2 SuperWifi punten (t.w.v. €199)
>Gratis SMART tv (t.w.v. €499)
>Philips Soundbar (t.w.v. €229)
Bekijk bij KPN
4000 Mbit/s€67,50>6 maanden internet & TV voor €35
>12 maanden Internet & TV voor €35
>2 SuperWifi punten (t.w.v. €199)
>Gratis SMART tv (t.w.v. €499)
>Philips Soundbar (t.w.v. €229)
Bekijk bij KPN
Huidige kado’s bij KPN alles-in-1

KPN SuperWifi aanbieding

KPN SuperWifi aanbieding
KPN SuperWifi aanbieding

Als je wilt gaan voor de KPN aanbieding waarbij je 2 SuperWifi punten als welkomstcadeau krijgt, weet dan dat bij deze actie er vaak nog wel aansluitkosten worden gerekend. Hoewel de aansluitkosten met €25,- te overzien zijn, is het goed om dit verschilt ten opzichte van de andere alles-in-1 aanbiedingen van KPN te weten.

Hoe dan ook, als je gaat voor KPN SuperWifi, dan krijg je als het ware 2 wifi-versterkers die beschikken over de Wifi 6-technologie. Om een lang verhaal kort te maken kan je hiermee een zeer krachtige wifi-signaal creëren voor jouw woning. Of dit ook echt nodig zal zijn, hangt vooral af van waar je wifi wilt kunnen ontvangen.

Wil je bijvoorbeeld ook achter in de tuin wifi? Of heb je momenteel zeer slecht bereik door obstakels in jouw huis? In dat geval kunnen de SuperWifi versterkers een uitkomst zijn.

Verschillende kado’s bij een KPN abonnement

Als je een internet abonnement afsluit bij KPN, dan profiteer je altijd van een kado. Wat dit kado precies zal zijn, verschilt per actieperiode maar zeker is dat het lucratief kan zijn. Om je een idee te geven van de mogelijke kado’s hieronder enkele voorbeelden:

KPN alles-in-1 met kado aanbieding 9 oktober 2023 t/m 12 november 2023
  • Gratis tv cadeau bij KPN internet en tv
  • Apple Ipad cadeau bij een KPN abonnement
  • Gratis tablet cadeau bij een KPN abonnement
  • Coolblue waardebon t.w.v. €250,- cadeau bij KPN alles-in-1
  • Gratis Xbox Series S cadeau bij een KPN internet abonnement

Gratis tv cadeau bij KPN internet en tv

Wanneer KPN weer een gratis Philips smart tv weggeeft als aanbieding, dan besluiten veel huishoudens om te gaan overstappen naar haar. Dit is dan ook één van de populairste aanbiedingen. Hoewel het afhankelijk is welk model KPN cadeau doet, gaat het vaak om een smart tv van Philips met een waarde van rond de €400 tot €500,-.

Zo kregen vrij recent nieuwe KPN-klanten nog de mogelijkheid om te gaan overstappen naar KPN met als welkomstcadeau de Philips UHD smart tv 43PUS7607/12. Dit model is met 43 inch vrij groot. Bovendien ligt de nieuwprijs rond de €400,-. Dit is vergelijkbaar of zelfs vaak nog net iets meer, dan wanneer je kiest voor de aanbieding met korting.

Kado bij het combineren met KPN mobiel

Naast een welkomstcadeau krijgen klanten die op dit moment een alles-in-1 abonnement combineren met KPN mobiel nog een kado. Zij krijgen namelijk maandelijks een korting van €5 op een entertainmentpakket naar keuze en elke maand €5 korting op het mobiel abonnement. Samen komt dit neer op €10,- extra korting per maand.

Krijg een extra kado bij KPN alles-in-1 als je dit combineert met mobiel bellen

Niet alleen klanten met een mobiel abonnement van KPN, maar ook klanten met een sim-only abonnement van Simyo krijgen een “cadeau” indien zij dit combineren met alles-in-1 van KPN. In tegenstelling tot KPN-klanten krijgen Simyo-klanten geen korting op hun abonnement maar dubbele data voor het mobiel abonnement.

Krijgen trouwe klanten ook korting of een cadeau bij een KPN alles-in-1 abonnement?

KPN alles-in-1 pakket met kado

Helaas komen bestaande KPN alles-in-1 klanten niet in aanmerking voor een kado of aanbieding. Indien je als bestaande klant een goedkoper alles-in-1 abonnement wilt hebben dan zou je moeten overstappen. In 9 van de 10 gevallen levert het overstappen een voordeliger tarief op dan de prijs die je nu betaalt.

Bovendien kan het zomaar zo zijn dat KPN jou als trouwe klant niet kwijt wil. Zij doet dan een tegenbod die wellicht voordeliger kan zijn dan de aanbieding van de nieuwe alles-in-1 provider. Aangezien je ieder abonnement binnen 14 dagen kunt opzeggen kan je als KPN voordeliger is het contract bij de nieuwe provider kosteloos annuleren.

Kortom, ga overstappen met cadeau naar KPN

Als je wilt gaan overstappen naar KPN, dan is het verstandig om bij de keuze voor een aanbieding te kiezen voor een cadeau. Zoals je hebt kunnen zien kan een welkomstcadeau van KPN je al snel enkele honderden tot zelfs wel €500,- opleveren.

Of je liever wilt gaan voor korting of een cadeau is helemaal aan jezelf. Check in ieder geval de website van KPN als je wilt weten wat de huidige aanbiedingen zijn op jouw adres. Dit kan nog wel eens verschillen. Vooral wanneer er net glasvezel internet is aangelegd, dan kan KPN per woonplaats nog weleens andere acties hanteren.

Hoe dan ook, welk kado je ook kiest bij jouw alles-in-1 abonnement één ding is zeker. Met KPN kies je voor een kwalitatief betrouwbare internet provider met een goede service. Hoewel zij niet altijd het goedkoopste is, kan een aanbieding dit probleem verhelpen.