Internet, tv en bellen vergelijken

Wil je internet tv en bellen vergelijken? Vul hieronder jouw postcode in en krijg direct te zien welke provider op jouw adres het voordeligst is met alles-in-1!

Wat is internet, tv en bellen voor pakket?

Een internet, tv en bellen pakket staat ook wel te boek als een alles-in-1 pakket. In plaats van dat je drie losse abonnementen afsluit, kies je voor één abonnement. Dit brengt veel gemak met zich mee, terwijl je in veel gevallen ook minder geld per maand kwijt bent.

Voor zo’n pakket worden overigens meerdere benamingen gebruikt. We noemen het een alles-in-1 pakket, maar het wordt ook wel een 3-in-1 pakket genoemd. Of een compleet pakket. Feit is dat je met een internet, tv en bellen inderdaad voor een compleet pakket gaat.

Op onze website kun je de pakketten van internet, tv en bellen vergelijken. Dit doe je op een snelle wijze, waardoor je spoedig je nieuwe abonnement uit kunt kiezen. Grote kans dat je met je nieuwe abonnement het nodige geld gaat besparen.

Hoe internet, tv en bellen pakketten vergelijken

Providers met combivoordeel bij een internet, tv en bellen pakket
Providers met combivoordeel

Wil je het goedkoopste internet, tv en bellen pakket afsluiten? Dan raden wij je aan om de volgende stappen te volgen:

 • Maak gebruik van onze vergelijker. Onze vergelijker laat direct zien wat de goedkoopste internet, tv en bellen pakketten voor jou zijn. Daarbij is het wel zaak dat je je postcode invult. Op basis van je postcode toont onze vergelijker alleen de pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn.
 • Ga voor een lagere internetsnelheid. Als je het zo goedkoop mogelijk wilt houden, is het advies om voor een lagere internetsnelheid te kiezen. Met een lagere internetsnelheid is het internet uiteraard minder snel, maar valt het pakket wel een stuk voordeliger uit.
 • Kijk of je van een combivoordeel kunt profiteren. Ga goed na bij welke provider je op dit moment een mobiel abonnement hebt lopen. Mogelijk is het bij die provider mogelijk om van een (extra) combivoordeel te profiteren.

Voordelen internet, tv en bellen

De keuze voor een internet, tv en bellen pakket is logisch. Met zo’n pakket geniet je namelijk van meerdere zwaarwegende voordelen. Zo is een eerste voordeel dat de kosten per maand over het algemeen genomen lager uitvallen.

Dit komt voornamelijk doordat je bij de meeste providers van een combivoordeel geniet. Doordat je als het ware drie abonnementen in één pakket afsluit, ontvangt je nieuwe provider je met open armen. Daar bieden zij graag een lager maandbedrag in ruil voor aan.

In de tweede plaats is nog een voordeel dat je van veel gemak geniet. Zo krijg je nog maar één factuur. Je hoeft hierdoor maar één keer per maand de factuur te betalen of slechts één automatische incasso in te stellen.

Tot slot is het hebben van slechts één aanspreekpunt nog een voordeel dat vaak wordt genoemd. Is er bijvoorbeeld iets mis met het internet of tv-signaal in je woning? Ongeacht wat het probleem is, heb je met nog maar één aanspreekpunt (internetprovider) te maken.

Goedkope internet en tv en bellen pakket

Hieronder staan enkele goedkope opties voor een internet, tv en bellen pakket. Zoals je kunt ziet is Youfone het goedkoopst, maar hierbij krijg je wel ADSL-internet wat vaak geschikt is voor huishoudens tot 2 personen.

ProviderInternetsnelheidVanaf prijs
Youfone (ADSL)100 Mbit/s + tv en bellen€46,00 per maand
Online.nl (Glasvezel100 Mbit/s + tv en bellen€52,50 per maand
Ziggo (Kabel)50 Mbit/s + tv en bellen€56,00 per maand
Goedkope internetproviders van internet, tv en bellen pakketten

Zo vind je een goedkoop internet, tv en bellen pakket

Heb je interesse om een internet, tv en bellen pakket af te sluiten? Dan is het aan te raden om goed naar de prijs per maand te kijken. Je wilt idealiter zo min mogelijk geld aan het pakket kwijt zijn. Om voor het goedkoopste internet, tv en bellen pakket te gaan, moet je een uitgebreide vergelijking maken. Daarbij is het aan te raden om goed op onderstaande punten te letten:

 • Soort internetverbinding. Je kunt tegenwoordig uit glasvezel, kabel en VDSL internet kiezen. Verderop in dit artikel komen we graag nader terug op het soort internetverbinding.
 • Televisiepakket. Je moet ook goed kijken naar de samenstelling van het televisiepakket. Tot hoeveel en welke zenders krijg je de beschikking? En wordt het televisiepakket mogelijk nog met handige extra’s geleverd?
 • Totale samenstelling. Het is al met al belangrijk om naar de totale samenstelling te kijken. Let goed op het soort internetverbinding en de inhoud van het televisiepakket, maar ook op het aantal belminuten bijvoorbeeld.
 • Provider. Het is zaak om niet alleen naar het pakket zelf te kijken, maar ook naar de provider. Meerdere providers bieden een internet, tv en bellen pakket aan, waardoor je meer dan voldoende hebt om uit te kiezen. Let in ieder geval goed op de betrouwbaarheid van de provider, maar ook op het netwerk daar de provider gebruik van maakt.
 • Combivoordeel. Het is bij een televisie, internet en bellen mogelijk om van nóg meer voordeel te profiteren. Dit is het geval als je nu bijvoorbeeld al een mobiel abonnement bij een bepaalde provider hebt lopen. Als je bij die provider óók een alles-in-1 pakket afsluit, ontvang je waarschijnlijk nog meer voordeel.
 • Contractduur. Wij adviseren je ook om goed naar de contractduur te kijken. Het is gebruikelijk dat je een internet, tv en bellen pakket voor 1 jaar afsluit, maar je kunt ook voor een contract van 2 jaar gaan. Wil je vooral van flexibiliteit verzekerd zijn? Dan kun je voor één van de abonnementen kiezen die maandelijks opzegbaar zijn.
 • Kosten per maand. Onder aan de streep draait uiteraard heel veel om de kosten per maand. Kijk goed wat je per maand moet betalen, maar let ook goed op de samenstelling van het pakket. Zowel het pakket als de prijs per maand moeten naar wens zijn.

Te kiezen verbinding voor het 4-in-1 internetpakket

Wellicht het belangrijkste aandachtspunt bij een internet abonnement voor thuis afsluiten is het soort internetverbinding. Qua verbindingen heb je op dit moment de keuze uit 3 mogelijkheden.

Ten eerste kun je voor VDSL internet kiezen. Dit is de goedkoopste vorm van internet, mede doordat de internetsnelheid niet heel hoog is. Wat hierbij goed is om te weten, is dat VDSL de opvolger van ADSL is. Ten opzichte van ADSL is VDSL significant sneller te noemen.

Ten tweede kun je voor een normale kabelverbinding kiezen. Qua snelheid en qua prijs per maand is dit eigenlijk de middenmoot. Dit komt onder meer doordat de kabelverbinding een internetverbinding via de kabel is, terwijl er bij VDSL sprake is van een internetverbinding via de vaste telefoonfijn.

Tot slot kun je voor glasvezelinternet kiezen. Dit is de nieuwe standaard van internet, maar is nog niet overal beschikbaar. Het is daarom allereerst belangrijk om je postcode op onze website in te vullen. Nadat je dat hebt gedaan, zie je direct of je op jouw postcode voor glasvezel internet kunt kiezen.

Kortom, wat is het beste soort internet voor mijn internetpakket?

Wat is nou de beste vorm van internet voor jou? Om dat te bepalen, moet je over twee zaken goed nadenken:

 • Prijs per maand. Als je je kosten per maand zo laag mogelijk wilt houden, kies je voor VDSL internet. Als je niet zo’n waarde aan de kosten hebt, is glasvezel de beste optie.
 • Internetsnelheid. Als je altijd razendsnel wilt kunnen internetten, kun je niet om glasvezel heen. Hecht je hier iets minder waarde aan? Dan kun je ook kiezen voor kabel- of VDSL internet.

Ga voor de beste deal als je kiest voor internet, tv en bellen

Speciaal voor jou zijn we alvast op zoek gegaan naar de beste deals. Deze deals hebben we drie categorieën onderverdeeld, zoals hieronder direct duidelijke wordt.

Als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn, kies je voor het alles-in-1 pakket van Youfone. Voor dit pakket betaal je slechts €44 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je internet tot een snelheid van 30 Mbit/s en toegang tot 29 televisiezenders. Bovendien krijg je de eerste 6 maanden nog €20 euro korting per maand.

Heb je een huishouden van bijvoorbeeld 4 of 5 mensen? Dan kun je het beste voor het internet, tv en bellen pakket van Online.nl kiezen. Bij dit pakket geniet je van een internetsnelheid van wel 200 Mbit/s. Zelfs als je met meerdere personen tegelijkertijd wilt streamen, is dat met dit pakket mogelijk.

Heb je het liefste een alles-in-1 pakket met kabel? Dan raden wij je het pakket van Ziggo aan. Dit pakket levert een snelheid van minimaal 50 Mbit/s en geeft je toegang tot meer dan 80 tv-zenders. Voor dit pakket betaal je een bedrag vanaf €56,- per maand.

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een internet, tv en bellen pakket? Dan is het goed om te weten dat je uit veel pakketten kunt kiezen. Je hebt de keuze uit meerdere samenstellingen, maar ook uit meerdere providers. Hierbij kunnen ook de nodige vragen komen kijken. Hieronder hebben wij de enkele regelmatig terugkerende vragen voor jou al beantwoord.

Wat kost internet, tv en bellen per maand?

Dit hangt volledig van je wensen af. Je kunt voor iets meer dan €40 euro per maand een pakket afsluiten, maar je kunt hier ook ruim €70 euro per maand voor betalen. Het belangrijkste is om goed naar het soort internet en de internetsnelheid te kijken.

Wat is de goedkoopste provider voor internet, tv en bellen?

Youfone is absoluut de goedkoopste provider voor internet, tv en bellen. Het goedkoopste pakket bij deze provider kost slechts €44 euro per maand. Daarbij geniet je de eerste 6 maanden ook nog van een korting van €20 euro per maand.

Is internet, tv en bellen hetzelfde als alles-in-1?

Ja, dat is inderdaad het geval. Bij beide pakketten sluit je als het ware 3 diensten af: internet, televisie en vast bellen.