Black Friday internet deals 2023: Check hier de beste deals!

Black Friday internet deals

Op zoek naar spectaculaire aanbiedingen? Check dan zeker de Black Friday internet deals in de week van 24 november 2023. Vrijwel alle internet providers hebben een actie lopen, waarbij de hoogte van de aanbieding hoger uitvalt dan bij reguliere aanbiedingen.

Hoe dan ook, in dit artikel check je de beste Black Friday internet en tv deals van dit moment. Naast een overzicht van de beste Black Friday deals hebben we ook per provider de verschillende Black Friday acties op een rij gezet.

Heb je weinig tijd? Weet dit! Door te gaan overstappen van internet provider tijdens Black Friday profiteer je van een hogere korting dan normaal. Zo wordt er regelmatig een gratis tv t.w.v. €499 aangeboden of 12 maanden 50% korting. Check de tabel voor de beste deals.

Beste huidige Black Friday internet en tv deals

Hieronder in de tabel staan de belangrijkste internet en tv deals van de verschillende providers tijdens Black Friday 2023 weergegeven. We kiezen voor de internet en tv deals, omdat je hiermee bij vrijwel alle providers het meeste voordeel krijgt t.o.v. internet only.

ProviderBlack Friday dealMeer info
Budget alles-in-1Volgt.Bekijk bij Budget
CaiwayVolgt.Bekijk bij Caiway
Delta>12 maanden vanaf €35 p/mBekijk bij Delta
FreedomVolgt.Bekijk bij Freedom
KPN>€250 Coolblue tegoedbon
>Philips Soundbar (TAB8505/10)
Bekijk bij KPN
OdidoVolgt.Bekijk bij Odido
Online.nlVolgt.Bekijk bij Online.nl
Solcon>43 inch Philips 4K Smart TV (43PUS7608/12)Bekijk bij Solcon
Youfone>6 maanden vanaf €15 p/m + ESPN CompleetBekijk bij Youfone
Ziggo>9 maanden 50% korting + 1 jaar gratis tv-pakket
>12 maanden 50% korting + gratis tv-pakket (elite) >Bol.com waardebon t.w.v. €200, €250, €300 of €450 + 1 jaar gratis tv-pakket (Disney+, ESPN, HBO Max, FIlm1 of Ziggo Sport)
Bekijk bij Ziggo

Black Friday deals per internet provider

Hoewel de beste Black Friday deals voor internet en tv hierboven in de tabel staan weergegeven, zijn er per internet provider vaak meerdere aanbiedingen beschikbaar. Zo kan je vaak kiezen voor korting of een cadeau. Hieronder bespreken we per internet provider de belangrijkste kenmerken van hun internet en de actuele aanbiedingen.

Ziggo Black Friday

Ziggo is de grootste kabelinternet provider van Nederland. Net als bij glasvezel internet behaal je hiermee altijd de bestelde snelheid, alleen is de uploadsnelheid lager dan bij glasvezel. Vooral in de toekomst zal een hoge uploadsnelheid een stuk relevanter worden.

Ziggo Black Friday deals 2022

Als je in 2022 geen cadeau wilde, maar hoge korting dan was het zeker de moeite waard om tijdens Black Friday te kijken naar de aanbieding bij Ziggo. Bij Ziggo kregen nieuwe klanten namelijk op elk internet en tv pakket 12 maanden 50% korting.

 • 12 maanden 50% korting + geen aansluitkosten

KPN Black Friday deals

KPN is in Nederland één van de grootste internet providers van het land. Niet voor niets zal dit komen door het kwalitatief goede internet en tv. Bovendien biedt zij in steeds meer regio’s in Nederland snel glasvezel internet via haar eigen netwerk aan.

KPN Black Friday deals 2022

In 2022 konden huishoudens die op zoek waren naar een nieuw internet en tv abonnement, en wilden overstappen met cadeau het beste kiezen voor KPN haar Black Friday deals. Bij KPN konden nieuwe klanten in 2022 namelijk kiezen uit de volgende deals waaronder een gratis tv:

 • 2 Superwifi punten
 • 6 maanden 50% korting
 • Philips smart tv t.w.v. €499
 • Philips soundbar t.w.v. €399

Odido internet Black Friday deals

Odido is de jongste internet provider van Nederland. Het is in september 2023 komen te ontstaan doordat de eigenaar van T-Mobile Thuis en Tele2 heeft besloten om deze twee merken samen te voegen tot Odido. Odido haar internet staat net als bij T-Mobile Thuis bekend om haar voordelige tarieven, maar ook om een persoonlijke service.

Odido Black Friday deals 2022

Hoewel Odido tijdens Black Friday van 2022 officieel niet bestond, bood haar eigenaar via T-Mobile Thuis wel de volgende Black Friday deals aan:

Budget alles-in-1 Black Friday deals

Budget Alles-in-1 staat zoals de naam doet vermoeden bekend om haar voordelige internet. Vooral als je haar internet combineert met mobiel en energie van Budget Thuis krijg het meeste voordeel. Tijdens Black Friday is Budget Alles-in-1 één van de weinige providers waarbij je kan kiezen uit een cadeau of korting.

Budget Alles-in-1 Black Friday deals 2022

In 2022 kregen Budget Alles-in-1 klanten de mogelijkheid om te kiezen uit 6 maanden korting of een welkomstcadeau. Het cadeau had tijdens Black Friday een waarde van rond de €250,-. Hoe dan ook, in 2022 kon je kiezen uit de volgende acties:

Caiway Black Friday deals

Caiway is een van oorsprong kabelinternet aanbieder, die tegenwoordig in veel regio’s snel glasvezel internet aanbiedt. Bijna overal waar het glasvezelnetwerk van Delta beschikbaar is, daar zijn Caiway haar internetpakketten vaak de goedkoopste keuze.

Caiway Black Friday deals 2022

In 2022 konden nieuwe Caiway-klanten die gingen overstappen tijdens Black Friday kiezen voor de volgende actie:

 • 6 maanden korting + 3 slimme wifi-boosters + gratis installatie

Delta Black Friday deals

Delta is een lange tijd de internet provider van Zeeland geweest. Tegenwoordig biedt Delta ook in steeds meer andere delen van Nederland glasvezel internet via haar eigen netwerk aan. Naast consumenten kunnen ook zakelijke gebruikers bij Delta terecht.

Delta Black Friday deals 2022

In 2022 konden klanten die besloten om te gaan overstappen naar Delta tijdens Black Friday kiezen uit de volgende deals:

 • 6 maanden korting op internet en tv + gratis installatie

Online.nl Black Friday deals

Online.nl staat ook bekend als prijsvechter op de Nederlandse markt voor internet abonnementen. Ondanks de scherpe prijs wil Online.nl wel net iets meer doen in de vorm van extra entertainment, zoals gratis inbegrepen zenders en een beter klantcontact.

Online.nl Black Friday deals 2022

In 2022 kregen klanten die overstapten naar Online.nl tijdens Black Friday de kans om te profiteren van een scherpe korting plus cashback. Het voordeel kon hiermee wel oplopen tot een jaarlijkse besparing van €200,-.

 • Tot €100 cashback
 • 6 maanden korting op internet en tv

Solcon Black Friday deals

Een redelijk onbekende provider is Solcon, ondanks dat het een dochteronderneming is van KPN. Solcon is één van de betere providers op het gebied van klantenservice. Zo scoorde zij in het tweede kwartaal van 2023 een ruime 8 volgens de Consumentenbond.

Solcon Black Friday deals 2022

In 2022 kregen nieuwe klanten tijdens Black Friday de mogelijkheid om gratis een smart tv te krijgen bij hun internet abonnement. Destijds had de 43-inch smart tv van LG een waarde van €499.

 • Geen activatiekosten
 • Gratis 43-inch LG smart TV t.w.v. €499

Youfone Black Friday

Youfone is een bekende mobiele provider, die sinds 2017 ook vast internet is gaan aanbieden. Net als in de markt van de telecom, staat Youfone op het gebied van vast internet ook bekend als marktuitdager met lage prijzen en vrij moderne hardware.

Youfone internet Black Friday deals 2022

Als nieuwe Youfone-klanten tijdens de week van Black Friday in 2022 overstapte, dan kregen zij de volgende aanbieding:

 • Geen aansluitkosten + 6 maanden korting + gratis ESPN Compleet

Freedom Black Friday

Freedom Internet is één van de jongste internet providers van Nederland, nadat XS4ALL in 2020 is overgegaan in KPN. Net als XS4ALL destijds staat Freedom Internet ook bekend om de internet provider voor online veiligheid en privacy.