Goedkoopste tv aanbieder – Wat is de goedkoopste provider voor jou?

Goedkoopste tv aanbieder vinden

Geld uitgeven aan een tv abonnement is voor weinig mensen een hobby. In tegendeel zelfs, want veel mensen zijn op zoek naar de goedkoopste tv aanbieder. Of naar de goedkoopste aanbieder van tv én internet. In dit artikel ga je meer info hierover vinden.

Feit is dat je al snel bij één van de prijsvechters uit gaat komen. Dit zijn providers die zich richten op het hanteren van lage prijzen. Dergelijke lage prijzen moeten echter wel ergens vandaan komen. Zo bieden ze vaak minder support.

Geen tijd? Weet dit! De goedkoopste tv provider via de kabel is Ziggo. Zij biedt als één van de weinige providers dan ook tv aan zonder internet. Op zijn beurt zijn T-Mobile Thuis voor glasvezel en Budget alles-in-1 voor dsl-internet goedkope maar ook goede tv-aanbieders.

TV abonnement aanbieders vergelijken

Ben je op zoek naar de goedkoopste tv aanbieder? Dan willen wij je graag op onderstaande tabel wijzen. In deze tabel zie je namelijk de verschillende providers met daarachter de prijs per maand. Zoals je kunt zien, lopen de prijzen behoorlijk uiteen:

ProviderVanaf prijsMeer info
Ziggo 20,95 euro per maandBekijk bij Ziggo
NLZiet7,95 euro per maandBekijk bij NLZiet
KPN19,00 euro per maandBekijk bij KPN
Caiway22,95 euro per maandBekijk bij Caiway
Canal Digitaal21,95 euro per maandBekijk bij Canal Digitaal

Goedkoopste tv aanbieder met internet

Hoef jij niet per sé alleen een tv abonnement te hebben? Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een abonnement met tv én internet? Dan merk je al snel dat je meer keuze hebt. Er zijn namelijk meerdere providers die zich hierop richten. De goedkoopste aanbieders vind je in onderstaande tabel:

ProviderVanaf prijsMeer info
Youfone45 euroBekijk bij Youfone
Online.nl49 euroBekijk bij Online.nl
Ziggo43,50 euroBekijk bij Ziggo
T-Mobile42,50 euroBekijk bij T-Mobile
KPN52,50Bekijk bij KPN
Canal Digitaal29 euroBekijk bij Canal Digitaal

Ook hierbij zie je dat de prijzen behoorlijk uiteenlopen. Dit komt niet alleen door de provider zelf, maar ook door de precieze samenstelling van het abonnement. Bij sommige providers krijg je namelijk satelliet tv, terwijl dit bij andere providers digitale tv betreft.

Opties voor het ontvangen van een abonnement met alleen tv

Heb jij geen behoefte aan internet? Of heb je wellicht al thuis een heel voordelig internetabonnement? Dan is het interessant om naar een abonnement met alleen tv te kijken. Zéker als je het nodige geld wilt besparen, kan dit de beste keuze zijn.

Maar, hoe zit dit precies met het ontvangst van de televisie? Meerdere providers kiezen hierbij voor verschillende technieken. Het gaat hierbij om de volgende vier technieken:

  • Schotel: als je voor een tv abonnement via de schotel kiest, moet je een schotel aan de gevel van jouw huis of appartement hangen. Deze schotel vangt het signaal op, waarna het signaal doorgezet wordt naar de televisie.
  • DSL: de afkorting DSL staat voor Digital Subscriber Line. Bij deze technologie wordt gebruik van een koperdraadverbinding gemaakt. Je kunt dit eigenlijk zien als de traditionele aansluiting die men vroeger voor de telefoon in huis houdt.
  • Glasvezel: met een glasvezel kabel kan niet alleen internet worden verkregen, maar ook televisie. Als je op jouw adres een glasvezelkabel tot je beschikking hebt, is dit eigenlijk de beste optie. Dankzij glasvezel geniet je namelijk van razendsnelle digitale televisie, zonder enige storingen of haperingen.
  • Kabel: tot slot is het ook nog ‘gewoon’ mogelijk om voor kabel televisie te kiezen. Hierbij wordt een kabel naar jouw televisie getrokken; deze kabel brengt al het televisiesignaal over naar de televisie.

Goedkoopste televisieprovider via de schotel

Gaat jouw voorkeur uit naar tv via de schotel? Dan kom je al snel bij Canal Digitaal uit. De naam van deze provider is wellicht enigszins verwarrend, aangezien ‘Digitaal’ zou wijzen op digitale televisie. Dat is echter niet het geval.

Als je voor een tv abonnement van Canal Digitaal kiest, krijg je hier namelijk een 64 cm schotelantenne bij meegeleverd. Met dank aan deze antenne haal je meerdere televisie zenders in huis; ruim 200 stuks om precies te zijn.

Wat je voor dit tv abonnement ongeveer moet betalen? Je kunt uit gaan van een vanaf prijs van 21,95 euro. In dat geval kies je voor het ‘Riant’ pakket. Je kunt echter ook voor het ‘Rijk’ pakket (26,95 euro per maand) of het ‘Royaal’ pakket (36,95 euro per maand) kiezen.

Ongeacht voor welk pakket je kiest, vallen de kosten reuze mee. In onderstaande schermafbeelding vind je meer informatie over de verschillende pakketten:

Goedkoopste televisieprovider via DSL-internet

Op het gebied van goedkope tv-providers via dsl-internet kan je het beste eens kijken bij Budget alles-in-1, Youfone of Online.nl. Alle drie bieden goedkope dsl-pakketten aan waarbij natuurlijk een standaard tv-abonnement bij is inbegrepen.

Goedkoopste televisieprovider via glasvezel

Is er bij jou in de woonwijk een glasvezelverbinding voorhanden? Dan is het wellicht interessant om voor de goedkoopste tv aanbieder met glasvezel te kiezen. In dat geval ben je het voordeligste uit bij T-Mobile.

Bij T-Mobile kies je al voor glasvezel internet én tv voor een bedrag van slechts 35 euro per maand. De eerste 6 maanden betaal je het bedrag van 35 euro. Na deze 6 maanden stijgt het tarief per maand naar 45 euro.

Dankzij deze aanbieding is T-Mobile op dit moment de goedkoopste tv aanbieder met glasvezel. Een andere mogelijkheid die je hebt, is om te kijken naar KPN, Delta of Caiway.

Bij KPN geniet je ook de eerste 6 maanden van een bedrag van 35 euro. Welk bedrag je vervolgens moet betalen, is afhankelijk van de internetsnelheid waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Goedkoopste tv provider via de kabel

Gaat jouw voorkeur uit naar de goedkoopste tv aanbieder met kabel? Dan kom je direct bij Ziggo uit. Voor een normaal tv- en internet abonnement via de kabel betaal je bij Ziggo enkele tientjes per maand.

Let op! Hierbij zit dus geen internet. Het is dus een alleen tv abonnement. Mocht je van een aanbieding bij Ziggo kunnen profiteren, ben je nóg voordeliger uit. Voldoende reden dus om het aanbod van Ziggo alles-in-1 eens onder de loep te nemen.

Bijkomend voordeel: bij Ziggo kun je het pakket volledig naar wens aankleden. Door jouw abonnement zelf samen te stellen, weet je het abonnement perfect op jouw wensen aan te laten sluiten. Hierdoor kun je ook nog invloed op de prijs per maand uitvoeren!

Goedkoopste tv aanbieder met internet

Het lastige van een tv abonnement is dat dit vaak samengaat met een internet abonnement. Het lastige hierbij is weer dat het specifieke aanbod afhankelijk is van jouw woonplaats. Niet alle providers zijn namelijk in alle woonplaatsen in ons land actief.

Je doet er daarom écht verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Wel kun je jouw pijlen op de prijsvechters richten. Hierbij kun je denken aan Youfone, Budget alles-in-1 en Online.nl. Zij bieden lage prijzen en internet via het KPN-netwerk.

Bij dergelijke partijen is het ook veelal mogelijk om zelf jouw pakket samen te stellen. Iets wat bij de grotere/duurdere providers overigens ook het geval is. Daarbij is het mogelijk interessant om voor een alles-in-een pakket te kiezen.

Kortom, wat is de goedkoopste tv provider van Nederland voor jou?

Wat is voor jou de goedkoopste tv aanbieder? Het antwoord op deze vraag hangt van meerdere factoren af. Het advies is dan ook om je niet alléén maar op de prijs per maand te richten. Kijk ook goed naar de diensten die aangeboden worden.

Bovendien is het ook verstandig om naar de ervaringen met de provider zelf en naar de voorwaarden te kijken. Overigens kan het ook interessant zijn om bijvoorbeeld van een cashbackactie gebruik te maken. Dankzij zo’n actie kun je alsnog goedkoper uit zijn.

De beste maandaanbiedingen worden op allesin1info.nl altijd aan de zijkant van de pagina gezet. Op mobiele apparaten is dit onderaan het bericht.