Dit zijn de 4 verschillen tussen een goede en een slechte zakelijk internet provider

Als bedrijf is het tegenwoordig een vereiste om een goede zakelijke internet provider te hebben. Anders zal je namelijk achterop lopen vergeleken met de concurrentie en minder goed verbonden zijn met zowel je partners als klanten. Om de juiste keuze te maken, is het echter zaak om de verschillen tussen een goede en slechte zakelijk internet provider te kennen. In deze blog leer je de 4 verschillen beter kennen.

Word je zaak op een persoonlijke basis behandeld?

Het eerste verschil tussen een goede en een slechte zakelijk internet provider is of je op een persoonlijke basis wordt behandeld. Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal. Helaas hanteren vele zakelijke internet providers echter een standaardprocedure  die hier geen rekening mee houdt. Wanneer je echter een goede zakelijke internetprovider tegenkomt zoals Signetbreedband.nl, zal je aanvraag op een persoonlijke basis behandeld worden. Daardoor zal een op maat gemaakte connectiviteit oplossing worden aangeboden, waardoor je zeker weet dat je de beste oplossing hebt gevonden.

Een goede zakelijk internet provider heeft glasvezel

Een ander verschil tussen een goede en een slechte zakelijke internet provider is het type verbinding. De meeste zakelijke internet providers bieden koperverbindingen aan, wat een goedkopere optie is. Echter, je kampt vaak later met problemen zoals hoge ping tijden, lagere bandbreedte en een lager netwerkbereik. Een goede zakelijke internet provider heeft glasvezelverbindingen, waardoor je geoptimaliseerde prestaties krijgt met betrekking tot bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid. Bovendien is glasvezel het veiligste type verbinding, wat betekent dat je zakelijke gegevens goed beschermd zijn. Wanneer je dus op zoek bent naar een betrouwbare verbinding, dan is glasvezel de beste keuze.

Wordt er geluisterd naar je eisen?

Verder is het ook belangrijk dat je een internet provider kiest die naar jouw wensen luistert. Een goede zakelijke internet provider stelt de veiligheid van je verbinding op prijs, biedt technische ondersteuning en geeft je de optie om upgrades toe te voegen of aanpassingen te maken, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Bepaal daarom vooraf goed welke eisen jouw bedrijf stelt en let erop dat de provider zich hier aan houdt.

Een goede zakelijke internet provider stelt de veiligheid van je verbinding op prijs

Tot slot is het verschil tussen een goede en slechte zakelijke internetprovider het meest merkbaar als het gaat om de veiligheid van je verbinding. Een goede provider biedt een veilige, stabiele en betrouwbare verbinding die wordt ondersteund door beveiligingssoftware en encryptie. Zo voorkomt men dat kwaadwillenden toegang hebben tot bedrijfsgevoelige data en verlies je geen informatie. Kies daarom voor een provider die stevig investeert in de beveiliging van hun netwerk en luistert naar je eisen. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat jouw bedrijfsnetwerk veilig blijft.