Over Allesin1info.nl

Allesin1info.nl is in 2020 opgericht als informatieve website over internet, tv en bellen. Het doel van website is het bieden van onafhankelijke informatie zodat consumenten en bedrijven de beste keuze kunnen maken voor een nieuwe of bestaande internetprovider.

Naast het bieden van informatie is het voor consumenten ook mogelijk om internet abonnementen te vergelijken op adres. Het vergelijken gebeurt via een onafhankelijke vergelijker waarop wij als website geen invloed op kunnen uitoefenen.

De consument kan zelf wel invloed uitoefenen door te filteren op prijs of snelheid. Zo kan iedereen snel en onafhankelijk de beste provider vinden voor zijn huishouden.

Waarom vergelijken via Allesin1info.nl?

  • 100% onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar tot wel tientallen euro’s per maand
  • Vergelijken van alle beschikbare aanbieders op adres.

Naast de vergelijker bieden wij ook:

  • Algemene informatie over alles-in-1 pakketten
  • Informatie over de verschillende soorten internet
  • Onafhankelijke reviews van de verschillende providers

Onafhankelijk verdienmodel

Om de website te onderhouden heeft het ook inkomsten nodig. Deze inkomsten verkrijgt de website als er een alles-in-1 pakket wordt afgesloten via de vergelijker of een zogeheten affiliate link naar de website van de gekozen internetprovider. Zoals al eerder aangehaald hebben wij geen belang in de vergelijker en blijft de vergelijking onafhankelijk.

Contactgegevens

Allesin1info.nl is onderdeel van MNDH Media gevestigd te Noordwolde (FR). Vragen, tips of voorstellen over de website zijn altijd van harte welkom. Mail hiervoor naar info (at) allesin1info.nl.