KPN Black Friday – Check hieronder alle waanzinnige deals van 2022!

KPN alles in 1 met kado Black Friday aanbieding november 2022

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday in Nederland. Natuurlijk kent ook KPN voor Black Friday waanzinnige aanbiedingen voor nieuwe klanten. Alle actuele acties kan je hieronder in de tabel overzichtelijk inzien.

Niettemin is het alvast goed om te weten dat KPN dit jaar nieuwe internet-klanten tijdens Black Friday kunnen kiezen voor een Philips Ultra HD tv (t.w.v. €499) of een Soundbar (t.w.v. €399). Ook kan je natuurlijk kiezen voor korting.

Wil je weten wat deze lopende acties zijn of alle Black Friday deals bekijken? Check dan direct de website van KPN voor de actuele prijs op jouw adres. Als je meer wilt weten over de huidige of in het verleden gehouden Black Friday deals bij KPN, lees dan snel verder!

Black Friday deals 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022

Hieronder in de tabel staan alle Black Friday deals van KPN sinds 2018. Let op dat sommige aanbiedingen tijdens Black Friday lopen zolang de voorraad strekt. Wees er dus altijd op tijd bij om te profiteren van waanzinnige kado’s bij alles-in-1.

JaarBeste Black Friday dealT.w.v.Meer info
2022Philips Ultra HD tv of Philips Soundbar€399Bekijk actie
2021Xbox Series S of Philips Smart TV€299Bekijk actie
2020Sonos Speaker of Sony hoofdtelefoon€229Bekijk actie
2019Gratis Samsung smart tv€239Bekijk actie
20189 maanden korting op tv en internet€200Bekijk actie
KPN Black Friday deals van 2018, 2019, 2020 en 2021

Doe hieronder een postcodecheck en zie direct de prijs van KPN tijdens Black Friday op jouw adres!

Naast de Black Friday deals in de vorm van een cadeau, biedt KPN ook nog eens scherpe alles-in-1 tarieven aan. Ben je benieuwd naar de alles-in-1 tarieven van KPN tijdens Black Friday op jouw adres? Doe hieronder de postcodecheck en zie direct jouw voordeel!

Black Friday korting bij alleen internet van KPN

Maak je geen gebruik van vast bellen of internet? Dan is het ook mogelijk om bij KPN alleen internet af te sluiten. Afgezien van een Black Friday deal ben je zo al gegarandeerd van een maandelijkse korting van €12,50 per maand. Hoe dan ook, natuurlijk zijn de Black Friday deals en tarieven van KPN ook van toepassing op abonnementen met alleen internet.

Wel kan het zo zijn dat een actie zoals in 2019 met de gratis Samsung smart tv alleen van toepassing is als je zowel internet als tv afsluit. Sluit je alleen internet af als nieuwe klant, dan krijg je alleen de optie om te kiezen voor korting. In het geval van Black Friday 2019 zou dit betekenen dat je 6 maanden lang 50% korting op internet kreeg.

Korting voor bestaande KPN-klanten

KPN Black Friday deals

Als bestaande klant zijn de druiven altijd zuur, want in veel gevallen komen alleen nieuwe klanten in aanmerking voor een actie. Ongetwijfeld geldt dit ook voor de deals van KPN tijdens Black Friday. Niettemin kan het wel zo zijn dat je als bestaande alles-in-1 (Hussel) klant een nieuw product kan afnemen waarop een Black Friday korting van toepassing is.

Zo is het goed voor te stellen dat bestaande KPN Hussel klanten wel mogen profiteren van een KPN Mobiel aanbieding indien zij dit nog niet hebben. Naast dat je op deze manier profiteert van een Black Friday korting krijg je als klant bij je alles-in-1 pakket ook nog eens €5 korting op een tv-entertainmentpakket naar keuze.

Andere acties en aanbiedingen van KPN

Niet alleen tijdens Black Friday, maar het hele jaar door heeft KPN aanbiedingen voor nieuwe internet en tv klanten. Hoewel de aanbiedingen per periode verschillen is de aard vrijwel altijd hetzelfde. Zo kan je naast een KPN alles-in-1 pakket met kado ook kiezen voor korting. Ten opzichte van Black Friday zal de waarde van deze acties iets lager liggen.

Is dit erg? Ja en nee. Of het verschil in waarde erg is hangt af of het moment van overstappen dicht tegen Black Friday aanzit. Is dit zo? Wacht dan zeker even op Black Friday. Is dit niet zo? Ga dan zeker overstappen, want het verschil van enkele tientallen euro’s maakt het lagere tarief dat je krijgt bij overstappen ruimschoots goed.

Kijk ook eens naar de KPN glasvezel aanbiedingen als je voor glasvezel wilt gaan.

Wanneer zijn de Black Friday deals bekend?

Hoewel KPN nog geen officiële bekendmakingen heeft gedaan, zijn de deals van 2022 al live. Dit in tegenstelling tot 2020 en 2021 waar de deals rond maandag 23 november 2020 vrij werden gegeven. Ofwel vanaf vandaag 7 november 2022 kan je overstappen naar KPN i.cm. een aantrekkelijk cadeau.

Daarnaast kan het ook lucratief zijn om naast KPN ook Ziggo in de gaten te houden. Hoewel Ziggo niet bekend staat om het aanbieden van cadeaus wil zij nog wel eens scherpe tarieven hanteren.

Let wel op: want Ziggo hanteert vrij vaak geen week zoals KPN. Indien Ziggo meedoet biedt zij meestal alleen Black Friday deals aan op de dag zelf.