KPN Black Friday 2023 – Alle deals voor KPN mobiel en glasvezel!

KPN Black Friday Deals

Op vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday in Nederland. Natuurlijk kent ook KPN voor Black Friday deals en waanzinnige aanbiedingen. Alle actuele acties voor zowel glasvezel als mobiel kan je hieronder in de tabel vinden.

Niettemin is het alvast goed om te weten dat KPN elk jaar nieuwe klanten tijdens Black Friday laat kiezen tussen een gratis Philips Ultra HD tv (t.w.v. €499), Soundbar (t.w.v. €399) of Xbox bij glasvezel internet. Ook kan je hierbij natuurlijk kiezen voor hoge korting.

Wil je weten wat alle lopende acties zijn of alle Black Friday deals bekijken van 2023? Check dan direct de website van KPN voor de actuele prijs op jouw adres. Als je meer wilt weten over de huidige Black Friday deals van 2023 of die uit het verleden, lees dan snel verder!

Black Friday deals 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022

Hieronder in de tabel staan alle Black Friday deals van KPN sinds 2018. Let op dat sommige aanbiedingen tijdens Black Friday lopen zolang de voorraad strekt. Wees er dus altijd op tijd bij om te profiteren van waanzinnige kado’s bij alles-in-1.

JaarBeste Black Friday dealT.w.v.Meer info
2023€250 Coolblue cadeaubon of Philips Soundbar€250Bekijk actie
2022Philips Ultra HD tv of Philips Soundbar€399Bekijk actie
2021Xbox Series S of Philips Smart TV€299Bekijk actie
2020Sonos Speaker of Sony hoofdtelefoon€229Bekijk actie
2019Gratis Samsung smart tv€239Bekijk actie
20189 maanden korting op tv en internet€200Bekijk actie
KPN Black Friday deals van 2018, 2019, 2020 en 2021

Doe hieronder een postcodecheck en zie direct de prijs van KPN tijdens Black Friday op jouw adres!

Naast de Black Friday deals in de vorm van een cadeau, biedt KPN ook nog eens scherpe alles-in-1 tarieven aan. Ben je benieuwd naar de alles-in-1 tarieven van KPN tijdens Black Friday op jouw adres? Doe hieronder de postcodecheck en zie direct jouw voordeel!

Black Friday korting bij alleen internet van KPN

Maak je geen gebruik van vast bellen of internet? Dan is het ook mogelijk om bij KPN alleen internet af te sluiten. Afgezien van een Black Friday deal ben je zo al gegarandeerd van een maandelijkse korting van €12,50 per maand. Hoe dan ook, natuurlijk zijn de Black Friday deals en tarieven van KPN ook van toepassing op abonnementen met alleen internet.

Wel kan het zo zijn dat een actie zoals in 2019 met de gratis Samsung smart tv alleen van toepassing is als je zowel internet als tv afsluit. Sluit je alleen internet af als nieuwe klant, dan krijg je alleen de optie om te kiezen voor korting. In het geval van Black Friday 2019 zou dit betekenen dat je 6 maanden lang 50% korting op internet kreeg.

Korting voor bestaande KPN-klanten

KPN Black Friday deals

Als bestaande klant zijn de druiven altijd zuur, want in veel gevallen komen alleen nieuwe klanten in aanmerking voor een actie. Ongetwijfeld geldt dit ook voor de deals van KPN tijdens Black Friday. Niettemin kan het wel zo zijn dat je als bestaande alles-in-1 (Hussel) klant een nieuw product kan afnemen waarop een Black Friday korting van toepassing is.

Zo is het goed voor te stellen dat bestaande KPN Hussel klanten wel mogen profiteren van een KPN Mobiel aanbieding indien zij dit nog niet hebben. Naast dat je op deze manier profiteert van een Black Friday korting krijg je als klant bij je alles-in-1 pakket ook nog eens €5 korting op een tv-entertainmentpakket naar keuze.

Andere acties en aanbiedingen van KPN

KPN alles in 1 met kado Black Friday aanbieding november 2022

Niet alleen tijdens Black Friday, maar het hele jaar door heeft KPN aanbiedingen voor nieuwe internet en tv klanten. Hoewel de aanbiedingen per periode verschillen is de aard vrijwel altijd hetzelfde. Zo kan je naast een KPN alles-in-1 pakket met kado ook kiezen voor korting. Ten opzichte van Black Friday zal de waarde van deze acties iets lager liggen.

Is dit erg? Ja en nee. Of het verschil in waarde erg is hangt af of het moment van overstappen dicht tegen Black Friday aanzit. Is dit zo? Wacht dan zeker even op Black Friday. Is dit niet zo? Ga dan zeker overstappen, want het verschil van enkele tientallen euro’s maakt het lagere tarief dat je krijgt bij overstappen ruimschoots goed.

Kijk ook eens naar de KPN glasvezel aanbiedingen als je voor glasvezel wilt gaan.

Wanneer zijn de Black Friday deals bekend?

Hoewel KPN nog geen officiële bekendmakingen heeft gedaan, zijn de deals van 2022 al live. Dit in tegenstelling tot 2020 en 2021 waar de deals rond maandag 23 november 2020 vrij werden gegeven. Ofwel vanaf vandaag 7 november 2022 kan je overstappen naar KPN i.cm. een aantrekkelijk cadeau.

Daarnaast kan het ook lucratief zijn om naast KPN ook Ziggo in de gaten te houden. Hoewel Ziggo niet bekend staat om het aanbieden van cadeaus wil zij nog wel eens scherpe tarieven hanteren.

Let wel op: want Ziggo hanteert vrij vaak geen week zoals KPN. Indien Ziggo meedoet biedt zij meestal alleen Black Friday deals aan op de dag zelf.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die regelmatig voorkomen bij bezoekers van de website die op zoek zijn naar meer informatie over de KPN deals voor (glasvezel) internet en mobiel tijdens Black Friday.

Doet KPN aan Black Friday?

Ja, KPN doet elk jaar aan Black Friday. Dit geldt zowel voor (glasvezel) internet als voor haar mobiel abonnementen. Afhankelijk van het gekozen abonnement en deals kan het voordeel oplopen tot wel meer dan €200,-.

Hoe krijg je korting bij KPN?

Wil je niet profiteren van een welkomstcadeau als deal bij KPN? In dat geval kan je ook altijd kiezen voor korting. Waar KPN standaard vaak 6 maanden korting geeft, daar kan de korting tijdens Black Friday oplopen tot 9 of zelfs wel 12 maanden.

Wat is goedkoper Black Friday of Cyber Monday?

In principe maakt het niet uit als je profiteert van een deals tijdens Black Friday of Cyber Monday. Hoewel KPN vaak ook tijdens Cyber Monday deals heeft zijn de deals vaak bij Black Friday beter.